Na konferenci 2022 vystoupí Marten Runow. Těšte se na převratný koncept!

Do Česka se po několika letech opět vrátí mezinárodně uznávaný odborník na budování týmů, výběr a hodnocení zaměstnanců Mårten Runow, zakladatel Performia International.


Mårten Runow je zakladatel společnosti Performia International, který se zabývá zefektivněním náborových procesů a přístupů k zaměstnancům ve firmách. A bude tu pro vás na naší konferenci zaměřenou na Moderní trendy HR.

Společně s naší výkonnou ředitelkou Lucií Spáčilovou vás Mårten provede konferencí plnou příkladů z praxe doplněné o zkušenosti našich největších klientů.

Nenechte si tuto konferenci ujít! 

Něco více o konferenci 

 Pro koho je konference určena?

Na konferenci je vítán každý, kdo ví, že správní zaměstnanci jsou základem úspěšné firmy. Ať už jste majitel firmy, výkonný ředitel nebo personalista, najdete u nás mnoho inspirace.

Na co se můžete těšit?

Hlavním tématem lidských zdrojů jsou samozřejmě zaměstnanci. Na konferenci s Martenem se zaměříme i na ty problémové. Poradíme vám mimo jiné, jak poznat, kdy práce s takovým zaměstnancem cenu má, a kdy naopak už ne. 

Vydáme se také vstříc tématu moderního pojetí lidských zdrojů. Zaměříme se na to, jak si současné HR bude nadále stát a zda je pro nás ještě ve své podobě funkční. 

S čím budete z konference odcházet?

Můžete již dnes počítat s tím, že konferenci budete ukončovat s hlavou plnou myšlenek. Myšlenek na nový koncept pro vaši firmu i na to, co musíte hned druhý den ráno po příchodu do práce začít dělat jinak.

Načerpáte nemálo informací z praxe od našich nejzkušenějších a vytvoříte si konkrétní představu, co dělat dál, aby váš tým fungoval bezproblémově. 

Dodáme vám naději, že zvládnete každou situaci, a svěříme vám tipy, jak s vašimi lidmi pracovat.

Přihlaste se na konferenci "Moderní trendy HR 2022"!


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek