Další inspirativní snídaně s našimi VIP klienty

Setkali jsme se s našimi VIP klienty na Performia brunch time v Praze, na pravidelné snídani plné vzájemné inspirace. Měli jsme tu čest tentokrát navštívit firmu Business Sucess spol. s r. o., našeho prvního VIP klienta.

Business Sucess, spol. s r.o.je náš první klient, u kterého se začalo používat naše know-how. Moc děkujeme Mělánii Bulové, která je pevným bodem firmy v personalistice, za milé přivítání a provedení firmou.

Lucie Spáčilová zahájila setkání s tématem „Jak úspěšně někoho povýšit“ a předala nám hodnotné informace. Následovala diskuze a úspěšné akce z praxe.

Melánie Bulová a Lucie Spáčilová
Bohouš Kuba

Dalším programem byla prohlídka firmy, kde naše klienty nejvíce zaujalo ocenění pro Bohouše Kubu, jednoho z nejproduktivnějších konzultantů ve společnosti Business Success


Více o tom, jak se stát naším VIP klientem, a o tom, co to je on-line systém Performia se dozvíte ZDE.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek