Novinky

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Česká Perfomie je opět zlatá!


Začínáme nový rok a za ten minulý si domů vezeme zlato. Opět jsme to dokázali. Porvali jsme se se všemi ostatními pobočkami Performie International. Všechny jsme je předběhli a po roční pauze opět okupujeme první příčky.

celý článek

Přednášky a webináře. Co pro vás kdy chystáme?


Léto pomalu končí a spolu s ním i Performia rok (jedem od září do září). Uzavíráme, ohlížíme se a hlavně plánujeme. A v plánech samozřejmě nemůžeme vynechat ani naše přednášky a webináře. Proto pro vás máme hned několik termínů, na které se můžete už nyní přihlašovat.

celý článek

Co se děje v Performii 8-2023


Co se v Performii událo během léta roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 8-2023


Co se v Performii událo během léta roku 2023 ve světě VIP klientů Performia? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Nový zákon o whistleblowingu je tu. A co dál?


Whistleblowing (z angličtiny doslova hvízdání na píšťalku) bohužel nemá v češtině dostatečně výstižný ekvivalent. Můžeme ho nicméně vysvětlit jako nahlašování podezřelého nebo dokonce protiprávního jednání. Od 1. srpna 2023 vstoupil v platnost zákon o ochraně ohlašovatelů. Vyplývá z něho pár změn pro střední i velké firmy účinných od 15. prosince 2023. Proto pro vás na toto téma připravujeme webinář. 

celý článek

Připravujeme speciální seminář s jedinečným lektorem zaměřený na mladou generaci!


Mladá generace nechce vůbec pracovat, jsou tak nezodpovědní, nemají žádné cíle. Jak je mám do práce nadchnout? V Performii jsme připravili speciální seminář, na kterém zazní například to, jak s nadcházející generací zaměstnanců pracovat, jak je motivovat a vést.

celý článek

Vyhněte se okurkové sezóně. Věnujte léto vzdělávání!


U nás v Performii se žádná "okurková sezóna"* nekoná. Léto je sice čas dovolených a odpočinku, což je rozhodně potřeba. Po návratu z dovolené se však může stát, že jaksi nebudete mít „do čeho píchnout“. Vystupte z řady a věnujte léto vzdělávání. Performia vám s tím pomůže. Budete tak v září o krok před všemi, kdo vyhlásili na léto okurkovou sezónu.

celý článek

Co se děje v Performii 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Konference 2023 je za námi. Jste připraveni vyletět ke hvězdám?


Další konference je za námi. Tentokrát jsme se snažili účastníky připravit na to, jak sestavit a vést tým, se kterým se ke hvězdám poletí jedna báseň.

celý článek

Lucie Spáčilová byla hostem podcastu Podnikatelská mysl


Ve středu 10. května 2023 vyšla epizoda podcastu Podnikatelská mysl s Lucií Spáčilovou jako hostem. Promluvila o tom, proč je produktivita tak velké téma, jak pomohla covidová krize odhalit rozdíly mezi lidmi a jejich přístupy k práci i o tom, proč je nutné změnit přístup při vedení lidí na dálku a proč nedat u pohovoru na první dojem.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Zavařená motivace. Kde se vzala a kdo ji vytvořil?


Někteří z vás už o něm slyšeli, někteří ho od nás dokonce letos na Vánoce i dostali. Řeč je o vánočním dárku pro naše klienty. Tentokrát jsme se totiž rozhodli, že se vzdáme klasických bonboniér, které se ve firmě jednorázově spotřebují. Chtěli jsme pro naše největrnější klienty něco, co je bude provázet co nejdéle, ideálně po celý rok. A tak vznikl nápad na malou sklenici plnou motivace na každý týden v roce.

celý článek

Připravujeme přednášku v Ostravě


Další z měst, kde se s námi můžete potkat na naší přednášce Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli bude Ostrava. Na ostravský dubnový termín se můžete přihlašovat již nyní. Tak na nic nečekejte a zarezervujte si své místo ještě dnes.

celý článek

10 nejčtenějších článků roku 2022 - které to jsou?


Jaké jsou nejčtenější články roku 2022, který byl prvním rokem návratu do „normálu“ po covidových letech. Je možné, že covid změnil smýšlení personalistů, nároky uchazečů i stávajících zaměstnanců a celý trh práce? Rozhodně ano. Podívejme se tedy společně, co jsou nejčtenější témata uplynulého roku.

celý článek

Na další webinář se můžete těšit již v březnu


Někteří naši animaci kára již znáte. Jedná se o schéma, které ukazuje typy jednotlivých lidí, které najdeme v každém týmu. Díky tomuto rozdělení je můžete snáze rozeznat a rozhodnout se, jestli je ve vašem týmu chceme nebo ne. A právě toto schéma a jednotlivé role na káře vysvětlí a popíše Hanka Slačálková v dalším z našich webinářů v březnu.

celý článek

S Performií je pořád na co se těšit! Přesvědčte se sami.


Těšíte se na jaro? My tedy rozhodně ano, a to nejen na teplé jarní sluníčko, květinami provoněný vzduch a prodlužující se dny. S Performií je totiž vždy na co se těšit. Letos na jaře tomu nebude jinak. A proč že si to troufáme tvrdit? Přesvědčte se sami!

celý článek

Rok 2022 a jak jsme si v něm vedli


Před chvílí nám začal nový rok a my už jsme se za tím předchozím párkrát ohlédli. Tentokrát jsme to ale vzali z hlediska čísel. Ta totiž nelžou a mluví jasně. A jak jsme si tedy vedli?

celý článek

Chystáme odborné přednášky pro další rok. Odstartuje Praha, následovat bude Brno!


Vrátili jsme se k pořádání pravidelných odborných přednášek a v dalším roce v tom budeme s radostí pokračovat. A protože není čas ztrácet čas, připravili jsme pro vás přednášky již v lednu a na začátku února. Kde se s námi můžete potkat a kdo je povede?

celý článek

Co se děje v Performii 12-2022


Co se v Performii událo v listopadu a prosinci 2022? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Sešly jsme se v Brně


Pracujeme, soustředíme se, pracujeme a čas letí. Vánoce už jsou za dveřmi a nikdo nechápe, kam ten den za dnem mizí. Ani jsme se nenadáli a další 3 měsíce jsou za námi. A to je čas, kdy se v Performii na chvilku zastavíme, sejdeme se s dobrou náladou a podíváme se na to, jak se nám za ty poslední měsíce dařilo.

celý článek

Rok 2022 byl pro podcast O lidech rokem hostů


Přesto, že zajímavých a aktuálních témat pro náš podcast máme dostatek, rozhodli jsme ho oživit hosty z řad našich klientů a spolupracovníků. Důležitý je totiž také pohled zvenčí a každý nový host přinese do našeho podcastu nové zajímavé téma, nad kterým se společně s Barborou Hartmannovou mohou pozastavit. Pojďme se podívat, koho jste v našem podcastu O lidech mohli v roce 2022 slyšet.

celý článek

Nový e-book je na světě!


Hanka Slačálková pro vás sepsala deset pravidel hladkého onboardingu. Onboarding neboli naloďování nováčka je totiž důležitou fází. V našem e-booku se dozvíte, jak ho co nejrychleji dostat na firemní palubu, aby mohl co nejrychleji začít tvořit. 

celý článek

Přijďte na odbornou přednášku v Jablonci nad Nisou


Po úspěšných přednáškách v Brně a Plzni bude dalším místem pro konání odborné přednášky Jablonec nad Nisou. Pravděpodobně se bude jednat o poslední přednášku v tomto kalendářním roce. Proto pokud chcete nový rok 2023 odstartovat s novým know how v oblasti náboru lidí, máte nyní možnost.

celý článek

Co se děje v Performii 10-2022


Co se v Performii událo září a říjnu 2022 a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Mezinárodní vyhodnocení je za námi. Jak jsme si v minulém roce vedli?


Jako každý rok, i letos se konala mezinárodní konference Performie International. Setkání tentokrát proběhlo Holandsku, konkrétně v Amsterdamu. Jak už asi víte, Performia působí ve 27 zemích světa a jednotlivé pobočky spolu každoročně soutěží o nejlépe expandující pobočku. A jaké jsme si přivezli ocenění za rok 2021/2022? 

celý článek

Nenechte si ujít Performii na HR Days 2022


Letos to bude již sedmý rok, kdy se Performia postaví na pódium HR Days. Řečníci z Performie budou hned dva. HR days 2022 se bude konat 12. a 13. října na Výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. První den se můžete setkat s Hankou Slačálkovou, a ten druhý s Lucií Spáčilovou.

celý článek

V říjnu se budou konat odborné přednášky v Brně a v Plzni


V říjnu pro vás chystáme živou odbornou přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli hned ve dvou městech. V Brně proběhne 13. října přednáška pod vedením Marty Machovské a o týden později, tedy 20. října, povede Lucie Spáčilová stejnou přednášku v Plzni.

celý článek

Co se děje v Performii 8-2022


Co se v Performii událo v létě 2022 a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Zbývá posledních pár míst na komunikačním soustředění


Jedinečný čtyřdenní trénink v krásném prostředí v hotelu Dvůr Pecínov u Benešova se blíží. Koná se již v říjnu tohoto roku. Ale pozor! Zbývá už jen pár posledních míst! 

celý článek

Typický den konzultanta Performia: Schůzky, schůzky a schůzky!


Jedním z hlavních důvodů úspěchu firmy Performia, a tím pádem i úspěchu našich klientů, je bezesporu kvalitní a profesionální práce našich konzultantek. Proto bychom vám v tomto speciálním vydání časopisu rádi poodhalili, jak vypadá takový typický den jedné z konzultantek. Konkrétně jsme byli na stopě konzultantce a obchodnici Renatě Krutské.

celý článek

Známe téma srpnového webináře!


Jak jste si již možná všimli, připravili jsme pro vás v Performii léto plné vzdělávání. Je tedy jasné, že nemůže chybět ani webinář. Ten srpnový vám představí přelomový PPM koncept. Účastníkům naší konference Moderní trendy HR 2022 jsme ho představili již v květnu letošního roku. Nyní bychom s ním rádi seznámili i vás.  

celý článek

Okurková sezóna? V Performii se rozhodně nekoná!


"Okurková sezóna"* - to je pojem, který slýcháme vždy s nástupem léta. A jsou dvě možnosti, jak k němu přistoupíme. Buď to ve firmě tak nějak napůl zabalíme a smiříme se s tím, že výsledky budou průměrné, nebo využijeme letní dny ve svůj prospěch.  

celý článek

Co se děje v Performii 6-2022


Co se v Performii událo v květnu a červnu 2022 a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Připravujeme živou přednášku v Liberci


Po dlouhé době pro vás připravujeme živou přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli. Bude se tentokrát konat v Liberci a to již v červnu.

celý článek

Klasické HR je mrtvé. Mårten Runow přivezl do Prahy přelomový koncept


Do Česka se po několika letech opět vrátí mezinárodně uznávaný odborník na budování týmů, výběr a hodnocení zaměstnanců Mårten Runow, zakladatel Performia International.

celý článek

Elen nově v roli trenéra seminářů


Už v srpnu se můžete na našem semináři Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál potkat s Elen Sklenářovou v roli trenérky.

celý článek

Známe téma dalšího webináře


Je tomu teprve necelý týden, co za sebou máme poslední Performia webinář. Abyste se měli na co těšit, připravili jsme pro Vás rovnou webinář další. 

celý článek

Co se děje v Performii 4-2022


Co se v Performii událo na jaře 2022 a co z toho budete mít vy? A co se děje v oblasti HR? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Zbývá posledních 15 volných míst na květnovou konferenci


Květnová konference se blíží nezadržitelným tempem a zvýbá posledních 15 volných míst. Pokud ještě nejste přihlášení, zjistěte, co vás na konferenci čeká a přihlaste se ještě dnes. Jestli už máte své místo rezervované, ujistíme vás, že se opravdu máte na co těšit. 

celý článek

Už Nakupujete na Dobro? My ano!


Dnes bychom vás chtěli seznámit s unikátním e-shopem Nakup na Dobro. Jde o e-shop s udržitelnými produkty a dárky, které mají smysl jak pro obdarované, tak pro společnost a přírodu. 

celý článek

Hledáme posily do týmu v Praze!


Na naši pražskou pobočku hledáme posily hned na dvě pozice. Jste to právě vy, na koho čekáme?

celý článek

Další webinář je pro vás již připraven


Od našeho posledního webináře ve spolupráci s advokátní kanceláří Taylor Wessing je to sice teprve týden.My vás však nechceme nechat dlouho čekat! Proto pro vás připravujeme již další webinář. 

celý článek

Historicky první host v podcastu O lidech


Abychom Vám mohli nabídnout ještě více inspirace a zajímavostí, zrodil se plán obohatit náš podcast O lidech o hosty. Díl s úplně prvním hostem si můžete poslechnout už dnes. 

celý článek

29. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY 
je na světě!


Když „nejsou lidi". Kdo nás zachrání, když chybí kvalitní zaměstnanci?

celý článek

Co se děje v Performii 2-2022


Co se v Performii událo na přelomu let 2021 a 2022 a co z toho budete mít vy? A co se děje v oblasti HR? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Lenka a Marta slaví výročí 15 let v Performii!


Většina lidí se orosí, nastíníme-li jim, že by pracovali 15 let ve stejné firmě. Když si ale všechno sedne, uteče 15 let jako voda, to by mohly Martička s Lenkou potvrdit.

celý článek

21. díl DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je nyní dostupný pro každého


Rádi bychom vám poskytli 21. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, ve kterém jsme se zaměřili na oblast výběru zaměstnanců. Vybrali jsme tentokrát fázi výběrového řízená, která je často opomíjena. Touto fází je fáze 0, tedy příprava na výběrové řízení. 

celý článek

Lucie Spáčilová byla hostem v podcastu E15


Lucie Spáčilová byla v úterý hostem podcastu E15 Cast. S Nikitou Poljakovem si povídali mimo jiné i o tom, jak hledat lidi v současné situaci, kdy na trhu práce lidi nejsou.

celý článek

Nový webinář na téma home office


Je téměř jisté, že home office už tu s námi v určité formě zůstane. Uspořádejte si s námi možnosti a podmínky výkonu HO z právního hlediska a postupy pro vedení lidí na dálku z hlediska personálního a buďte připraveni.

celý článek

Nová pravidla pro testování na pracovišti


Pojďme si společně shrnout, jaká pravidla jsou nyní pro testování na pracovišti platná. Pokusíme se pro Vás sestavit jednoduchý a přehledný návod s odkazy na příslušné odborné zdroje. 

celý článek

Inzerujte účinně díky našemu novému workshopu


Naučte se s námi napsat inzerát, který Vám přivede toho pravého. Inzerujte kreativně, nápaditě a chytře! Nevíte, jak? Rádi Vám pomůžeme.

celý článek

Rok Performia 2021 v číslech


Konec roku 2021 se blíží. Byl náročný, byl krásný, byl jiný a byl i zvláštní. Pojďme se společně poohlédnout za čísly, kterých jsme v tomto roce dosáhli.

celý článek

10 nejčtenějších článků v roce 2021


Jaká témata jsou pro vás nejzajímavější a jak jsme na ně dokázali reagovat? Ohlédněme se společně za 10 nejčtenějšími články za rok 2021.

celý článek

O lidech v roce 2021 boduje!


Popularita podcastů roste, a to i v České republice. Pojďme se společně ohlédnout za tím naším. Podívejme se, jak si vedl podcast O lidech v roce 2021.

celý článek

Na konferenci 2022 vystoupí Marten Runow. Těšte se na převratný koncept!


Do Česka se po několika letech opět vrátí mezinárodně uznávaný odborník na budování týmů, výběr a hodnocení zaměstnanců Mårten Runow, zakladatel Performia International.

celý článek

Máme pro vás nové termíny seminářů pro rok 2022


Konec roku se nám nezadržitelně blíží. Všichni už se těšíme a směřujeme své myšlenky na Vánoce. Hned po svátcích klidu a odpočinku nás však čeká další nový rok. A co Vás v roce 2022 s Performií čeká?

celý článek

Nenechte si ujít prosincový webinář na téma „nejsou lidi"


Co dělat, když "nejsou lidi"? Není to lehké, ale naše trenérka Hanka pro vás má hned několik tipů.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2021


Co se v Performii událo v září a říjnu 2021 a co z toho budete mít vy? To se dozvíte v tomto shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Vstupte do dalšího roku s novou personální strategií


S formou na maraton vám zrovna neporadíme, ALE hledáte-li nový vítr do plachet vašeho HR oddělení, jste na správné adrese.

celý článek

Jak je důležité míti personalistu? O tom v novém čísle Dobrodružství personalistiky


Další vydání časopisu Dobrodružství personalistiky právě opustilo tiskárnu. Můžete se pustit do čtení! Tentokrát jsme se zaměřili na téma Šéf a jeho lidé: Jak je důležité míti personalistu.

celý článek

Podzim plný HR akcí: Kde se uvidíme?


Tento podzim bude nabitý vzdělávacími událostmi! Přijďte načerpat inspiraci v oblasti budování úspěšných týmů. Můžeme se potkat v Praze, v Brně a nebo také online.

celý článek

Jak najímá Performia a proč nám to někdy tak trvá?


Možná jste si toho všimli. Stále o tom mluvíme, propagujeme, že někoho hledáme, a některé pozice máme otevřené i nemálo měsíců. Ano, jsme tak vybíraví. Máme opravdu nemalé nároky. Ale nejsou to nároky, na které mohou být kandidáti zvyklí od tradičních zaměstnavatelů.

celý článek

Co se děje v Performii 8-2021


Co se v Performii událo v létě 2021 a co z toho budete mít vy? To se dozvíte v sprnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Co se děje v Performii 6-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v červnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Co se děje v Performii 5-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v květnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Časopis Dobrodružství personalistiky slaví 10 let!


Časopis plný inspirace pro oblast vedení lidí už vychází 10 let. Je určený nejen personalitům, ale také šéfům, manažerům a všem, které HR zajímá.

celý článek

Videoseriál "Jak na home office zdravě" je kompletní


Jak na zdravé sezení při práci z domova? Připravili jsme pro vás seriál pěti videí na téma "Jak na home office zdravě". Podívejte se na ně a pošlete je dál svým kolegům. Zdraví vašich zaměstnanců a kolegů je důležité.

celý článek

Napsali jsme už 250 tipů pro manažery a personalisty


Před deseti lety se parta nadšenců rozhodla, že se podělí o tipy a triky přímo z praxe. A tak vznikla tradice, která se drží doposud. Proto s radostí můžeme říct, že jsme poslali již 250 TIPŮ A TRIKŮ.

celý článek

Nezoufejte. Máme pro vás nové datum konference


Někdy aktuální situace zhatí i ten nejlepší projekt. Naši konferenci bohužel potkal stejný osud. Ale zoufat nemusíte. Již jsme domluvili nové datum. A jste už vůbec přihlášení?

celý článek

Jsme znovu partnerem AMSP ČR a jejich Roku nových příležitostí 2021


Rádi podporujeme nové projekty a skvělé nápady. Proto se Performia v roce 2012 poprvé stala partnerem Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Spolupráci jsme navázali i tento rok, který navíc bude plný nových příležitostí.  

celý článek

Co se děje v Performii 2-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít Vy? To se dozvíte právě ve shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii" .

celý článek

Jakou imunitu mají vaši zaměstnanci? A víte, jak ji zlepšit?


Vitamín A,B,C,D a pravidelné otužování. Tak o to tu neběží, ale s naším tématem značně souvisí. Tento týden jsme vydali nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky, které má tentokrát podtitul Imunita zaměstnance. Jak ji správně posílit a nepřijít o rozum?

celý článek

Zdokonalili a zmodernizovali jsme naše služby


Průmyslová revoluce, robot, kyberprostor. To vše svět posunulo a modernizovalo. O to jsme se v Performii snažili také. Co vše jsme zdokonalili a zmodernizovali za uplynulý rok?

celý článek

Personální strategii jsme naplánovali. Teď nás čeká přeorganizování týmu


Tento týden jsme spolu s účastníky webináře naplánovali personální strategii pro více než 60 firem. Utřídili jsme si důležitost cíle, definovali jsme ideální scénu a vyřkli jsme si účel strategií. A teď se chystáme najít zaměstnance, kteří se pouze nepovezou.

celý článek

Skloubit rodinu a práci je velká výzva. V Performii jsme to dokázali zvládnout, říká Dara Smreková


Dara Smreková v Performii pracuje bez mála dva roky a stala se pevným bodem pro regionální partnery. Domlouvá schůzky a zaplňuje kalendáře. Čím ji Performia oslovila? A jak dokáže skloubit malé děti a práci?

celý článek

Velká novinka je na světě! Vytvořte a udržte s námi skvělý tým


Víte, jak poznat srdcaře? Máte správně nastavené podmínky home officu? Pracujete na zvyšování zodpovědnosti? Praktické rady a informace k těmto tématům najdete v našem zbrusu novém e-booku. Že ho ještě nemáte?

celý článek

Rok Performia 2020 v číslech


Rok 2020 nebyl klasický. Na několik měsíců se veškeré události zastavily a život se utlumil. Některé to ale nezastavilo a vymýšleli způsob, jak pracovat i přes omezení. Jak jsme na tom byli my v Performii?

celý článek

Představujeme zlatou zeď slávy Performie. Přidáte se?


Za těch šestnáct let co Performia působí na českém trhu, se na nás obrátilo několik stovek firem, které potřebovaly pomoct s výběrem. A my jsme rádi, že několik z nich se rozhodlo stát VIP klienty, tedy těmi, kteří mají neomezený přístup k online systému. A jako projev vděku jsme vytvořili jejich zlatou zeď slávy. .

celý článek

Proč jsou seveřané nejšťastnějšími lidmi na světě? Na to odpověděli tři šéfové severských poboček Performie


V čem se liší severské státy od zbytku Evropy? A proč podle průzkumů jsou právě zaměstnanci severských firem jedni z nejšťastnějších na světě? Na to odpovídali představitele Performia International, kteří poskytli rozhovor pro časopis Trade News.

celý článek

Zaujal mě odlišný styl inzerátu Performie. Proto jsem poslala životopis, prozradila Iva Bugnerová


V Performii zanedlouho oslaví jeden rok. I přesto se Iva Bugnerová stala neodmyslitelnou součástí brněnské pobočky a její chod by bez Iviny pevné ruky takřka nefungoval. Jak se ale dostala do Performie a co dělá žena, kterou ve většině případů pouze slyšíte a nevidíte?

celý článek

Chystáme webinář Základy personální strategie


Vypadá to, že online vzdělávání se ještě chvíli nevyhneme, a tak jsme pro Vás připravili další webinář. Zjistěte s námi, jak v této nejisté době plánovat.

celý článek

Lucie Spáčilová vystoupila v podcastu EVOLVE


Ačkoliv náš podcast O LIDECH zažívá čím dál větší slávu, rádi navštěvujeme i další pořady. Proto jsme ochotně přijali pozvání do podcastu EVOLVE, kde Lucie Spáčilová mluvila o výběru správných lidí do týmu.

celý článek

Co se děje v Performii 12-2020


Co se u náse za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít Vy? To se nově dozvíte právě ve shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii", které tu každé dva měsíce najdete .

celý článek

Podíleli jsme se na průzkumu AMSP o zaměstnancích. Jaké jsou největší nedostatky?


Není zaměstnanec, jako zaměstnanec. A není výběr, jako výběr. Najít totiž kvalitního kandidáta, který firmě pomůže a bude ochotný pracovat, není lehké. A tak není divu, že ¾ firem mají problém najít kvalitního zaměstnance. Říkáte si, jak to víme?

celý článek

Lucie Spáčilová vystupovala na konferenci AMSP


To, že zaměstnanci jsou zásadním klíčem pro úspěch firmy, hlásáme často. A proto Lucie Spáčilová ráda přijala pozvání od Asociace malých a středních podniků (AMSP) a vystoupila na konferenci „Zaměstnanci jako klíčový faktor úspěchu firmy“, na které jsme díky tématu nemohli chybět.

celý článek

Další online PERFORMIA BRUNCHE za námi. Tentokrát o souladu HR a managementu


Klasicky několikrát do roka pořádáme PERFORMIA BRUNCHE pro naše VIP klienty, kteří využívají náš online systém. Nechtěli jsme o tuto akci přijít, a tak jsme se s mnohými z nich viděli alespoň přes počítačové obrazovky.

celý článek

Další účastníci s námi zjistili, kdo pomáhá a kdo se veze


Online momentálně vládne světu. A nám tak trochu také. Proto můžeme říct, že za sebou máme další webinář na téma, kdo pomáhá a kdo se veze.

celý článek

Historický první seminář v online podobě


Někdy Vás aktuální okolnosti postaví do situace, kterou musíte zvládnout a pokračovat dál. To jsme si vyzkoušeli i my v Performii. Poprvé jsme dodali seminář online.

celý článek

Jak proklepnout zaměstnance s Lucií Spáčilovou


Jsme rádi aktivní a ještě radši máme, když se toho u nás hodně děje. A výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová je v tom profík a málokdy se zastaví. A tak přijala pozvání do dalšího podcastu, kde odpovídala na otázky.

celý článek

Stará dobrá konference s novým datem. Na co se těšit?


Některé plány nedopadnou zrovna tak, jak bychom si představovali. A tak i my jsme se museli přizpůsobit situaci a přesunout naši konferenci. Ta už ale má nové datum a i program, na který se můžete těšit.

celý článek

Co se děje v Performii? S námi se nudit nebudete


Rozhodně nezastavujeme. Jsme online tam, kde je to třeba. Telefony máme stále u sebe a jsme připraveni tvořit s Vámi budoucnost tak, aby nás nic nemohlo zbrzdit. Jedeme na vysoké obrátky, tak abychom mohli podpořit naše klienty. Na co se u nás můžete těšit?

celý článek

Chystáme další webinář Kdo pomáhá a kdo se veze


Aktuální situace přeje online světu. Abychom s vámi neztratili kontakt, zavítali jsme do něj i my. Přinášíme vám další webinář. Poznejte s námi, jaké lidi máte ve svém týmu.

celý článek

Namotivujte své lidi s DOBRODRUŽSTVÍM PERSONALISTIKY


Nějaký ten měsíc zase utekl a my vám s radostí přestavujeme 25. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY. Odhalíte s ním důležitost motivace, a co dnes doopravdy hýbe lidmi.

celý článek

Oslavili jsme výročí. A zároveň hlásáme, že máme volné místo v Performia týmu


Když to někde máte rádi, zůstáváte dlouho. Důkazem je toho i Performie. Za ty roky už jsme oslavili několik letitých výročí. A dnes jich pár také máme.

celý článek

Před prvním seminářem jsem chtěla utéct domů, říká Hana Slačálková


Hanka Slačálková je důkazem o tom, že když se chce, tak to jde. Začala od nuly a v  Performii se vypracovala k bodu, kdy zastává několik postů naráz. I přes pracovní vypětí si vždy udržuje úsměv na rtech. Co dělá, když zrovna nepracuje? A jaké vztahy má se svými klienty? 

celý článek

Uspořádali jsme webinář pro licencované klienty. Tématem byla motivace


Webinářů není nikdy dost, a tak jsme se rozhodli udělat i speciální webinář pro naše „VIP klienty“, tedy ty, kteří neomezeně využívají online nástrojů Performie. O čem se konkrétně mluvilo?

celý článek

Máme PODCAST! O čem? No přeci o lidech


O našem video seriálu rozhovorů O LIDECH s Lucií Spáčilovou jste určitě slyšeli. Velkou novinkou ale je, že jsme ho konečně přetvořili také v PODCAST (audio verzi, kterou si poslechnete hned v několika aplikacích)! Kde konkrétně si ho můžete poslechnout?

celý článek

Již posedmé v řadě je česká Performia nejlepší na světě


Každý rok překonávat vlastní výsledky je náročné. O to větší radost máme vždy, když je první místo naše. I tento rok se konala mezinárodní konference Performia International a i letos se Performia Česká republika stala nejlepší pobočkou na světě.

celý článek

O lidech naživo. Máme za sebou další PERFORMIA BRUNCHE


Situace ohledně pandemie zaskočila hodně firem. Někteří z nich pak řešili co s lidmi, jak je například vést na dálku, jak přeskupit jejich práci nebo jak je rozpohybovat. I o tom jsme mluvili na VIP setkání PERFORMIA BRUNCH, který několikrát do roka pořádáme pro naše klienty, kteří májí přístup k online systému Performie.

celý článek

Poslechněte si Lucii Spáčilovou v podcastu AMSP ČR


Jak udržet výkon týmu, jak správně vybrat zaměstnance nebo co stálo za vznikem Performie. Tak nejen o tom mluvila Lucie Spáčilová v podcastu Asociace malých a středních podniků, který moderovala generální ředitelka Eva Svobodová. Co dalšího v díle „Hledám k sobě další tahouny. Zn. Přetížený šéf.“ probíraly?

celý článek

Elena Sklenářová: V Královské baletní škole jsem byla nejen manažerkou, ale i mámou a segrou


Elena Sklenářová pracuje v Performii skoro pět let. Rychlou jízdu si užívá nejen na silnici, ale také v práci. Za tu dobu se totiž stihla vypracovat na vedoucí brněnské pobočky. Jak se dostala do Performie a jaká byla práce v Královské baletní škole?

celý článek

Přivítali jsme nové členy Performia týmu


Produktivní lidé mají rádi čísla, protože ty ukážou, jak pracovití opravdu jsou. A my v Performii je máme také rádi, protože čísla mluví za nás. Abychom jen tak „netlachali“, tady máte jasný důkaz o tom, že pracovat opravdu umíme.

celý článek

Performia v číslech


Produktivní lidé mají rádi čísla, protože ty ukážou, jak pracovití opravdu jsou. A my v Performii je máme také rádi, protože čísla mluví za nás. Abychom jen tak „netlachali“, tady máte jasný důkaz o tom, že pracovat opravdu umíme.

celý článek

Další webinář na cestě. Rozhýbejte znovu svůj tým s Lucií Spáčilovou


Už teď si spolu s námi můžete začít plánovat aktivity na září. Připravili jsme pro vás další webinář, který povede výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová. Tak ho nezmeškejte.

celý článek

Přesun roku. Konference moderní trendy HR 2020 už v říjnu


Někdy věci nejdou tak, jak si je naplánujete, a tak kvůli pandemii naše Konference moderní trendy HR 2020 neproběhne v květnu, ale až v říjnu. A protože jsme na ní intenzivně pracovali, máte se na co těšit. Koho můžete potkat a co budeme probírat?

celý článek

Úspěšný webinář za námi. Na dalším vás přivítá Lucie Spáčilová


Ve čtvrtek 16. července jsme uspořádali další webinář, který byl obdobně úspěšný jako náš první. A tím rozhodně nekončíme. Na tom příštím vás přivítá výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová.

celý článek

Dana Součková: Jak se z učitelky stala obchodnice


Dana Součková je všem známá jako velký optimista s úsměvem na tváři. Ačkoliv před Performií obchodníka nedělala, rozhodla se opustit školství a vydat se zkusit neznámé. Největší radost má ve chvíli, kdy svým klientům může pomoct.

celý článek

Lucie Spáčilová pro Hospodářské noviny: Je dobré nechat jít ty, kteří jsou nejslabší


Uvědomte si, že se nejde vrátit zpátky je článek, který vyšel v příloze Hospodářských novin Podnikání, v kterém najdete vyjádření výkonné ředitelky Performie Lucie Spáčilové. Co si myslí o aktuálním propouštění lidí a jak se rozhodnout, koho nechat jít?

celý článek

Vydáváme sérii rozhovorů O lidech. Poznejte s námi lidskou osobnost


Už jste se někdy pozastavili nad tím, že některým lidem úplně nerozumíte? Že někdy byste potřebovali poradit, jak k nim přistoupit, jak rozpoznat jejich potenciál? Zkrátka jak lépe porozumět lidské osobnosti? Proto jsme vytvořili rozhovory O lidech.

celý článek

Nastartujte se spolu s Performií


Mít nápad a odhodlání. Tak přesně to Vám stačí k tomu, abyste se mohli přihlásit do grantového programu NASTARTUJTE SE, který pomáhá začínajícím podnikatelům. I letos se bude vybírat ten nejlepší projekt a my budeme u toho.

celý článek

Marten Runow: Nejlepší zaměstnanec nemusí být ten nejpříjemnější


Nabírat, či propouštět? Jak vybrat ty správné lidi? Kdo firmě pomáhá a kdo jí škodí? Tak nejen na to odpovídá Marten Runow ve videích, které natočili spolu s Negar Riazati, zakladatelkou australské pobočky Performia. Pokud ovládáte angličtinu, procvičte si ji s námi. Pokud ne, připravili jsme pro Vás krátké shrnutí myšlenky z každého videa.

celý článek

Stabilizujte firmu s novým číslem časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY


V době krize mnoho z vás určitě napadla otázka: Jak pomocí týmu stabilizovat firmu? Tak přesně to je téma nového vydání časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, které právě vyšlo.

celý článek

Jaké změny přinese novela zákoníku práce?


Senát schválil novelu zákoníku práce, kterou předložila ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. Nyní ji dostane k podpisu prezident. Součástí novely je hned několik změn, a tak jsme se na některé z nich podívali s advokáty z advokátní kanceláře TaylorWessing.

celý článek

Eva Belicová: Práce od devíti do pěti by mě nebavila


Eva Belicová ve společnosti pracuje již řadu let. Začínala jako obchodnice, později se z ní stala konzultantka a trenérka, díky čemuž se s ní můžete potkat na našich seminářích. Co ji k personalistice přivedlo a co má na své práci ráda? 

celý článek

Máme nový Performia Space, užijte si ho taky


Asi každý člověk má rád hezké prostředí, nějakou pěknou místnost, ze které pohoda a inspirace přímo křičí. To se pak pracuje samo a nápady Vám jen skáčou na papír. I my takovou místnost chtěli, a tak jsme si ji vytvořili. Užijte si ji taky.

celý článek

Jsme v top desítce nejlepších zaměstnavatelů. Mít skvělý tým není sci-fi


Každého potěší, když někdo ocení jeho tvrdou práci. A nás to těší o to víc, když jde o potvrzení dovednosti, kterou denně předáváme našim klientům. Za rok 2019 jsme na serveru Vimvic.cz byli nejlepším zaměstnavatelem a v roce 2020 se stále držíme v top desítce nejlepších zaměstnavatelů.

celý článek

V dalším webináři jsme spojili firmy napříč celou republikou


Říká se jednou a dost! Ale co když pouze jednou nestačí? Náš první webinář měl velký úspěch, a tak jsme na Vaši žádost vytvořili další. V úterý 5. května v 18:00 jsme spustili druhý webinář s názvem Kdo pomáhá a kdo se veze.

celý článek

Na Svátek práce se rozhodně nudit nebudete. Máme pro Vás hned několik nových článků


Víme, že nás čeká Svátek práce, ale to bychom nebyli my, kdybychom Vám pro jistotu nepřipravili něco ke čtení. Takže kdyby Vás přepadla chuť přečíst si něco užitečného k Vaší práci, směle do toho. Máme pro Vás seznam článků, které jsme v posledních dvou týdnech napsali.

celý článek

Koronavirus a GDPR. Otázky a odpovědi


Nejspíš teď řešíte úplně něco jiného, ale nepopulární GDPR (evropské nařízení o ochraně osobních údajů) tu pořád je. Současná situace přinesla pár „strašáků“, kteří mohou být náchylní k porušení pravidel právě v této oblasti. Na co si dát pozor a co vše podle pravidel GDPR zajistit? To jsme dali dohromady s odborníky z advokátní kanceláře TaylorWessing.

celý článek

Jaké emoce "cloumají" vašimi lidmi? Pochopte je díky našemu filmu o emocích


Připravili jsme pro Vás jedno specifické téma, které se ve firmách příliš neprobírá, ale které je vlastně všudypřítomné. Napadlo Vás někdy, jak velký vliv mají negativní emoce na výsledky Vašich lidí a celé firmy? Přečtěte si náš článek a díky filmu o emocích zjistěte ještě víc.

celý článek

Náš první webinář vidělo přes 300 lidí. Máme záznam


Ve čtvrtek 16. dubna v 18:00 jsme odstartovali náš první webinář. Téma bylo Jak pomocí týmu ustabilizovat firmu a sledovalo ho živě 300 lidí. Nestihli jste to? Podívejte se na něj ze záznamu.

celý článek

In English about hiring: Umíte anglicky? Poslechněte si, jak to vidí Marten Runow a Negar Riazati


Rozumíte dobře anglicky a chcete si jazyk procvičit? Pokud jste odpověděli ANO, máme pro Vás příležitost! Nenechte se zmást, toto není žádná reklama na jazykovou školu.

celý článek

Nabíráte nebo reorganizujete? Máme pro Vás záchytné body


Ať už najímáte, reorganizujete či pracujete na svém týmu, řekli jsme si, že by se Vám možná v téhle situaci mohly hodit některé naše už vydané články. A abyste se jimi nemuseli probírat, udělali jsme to za Vás. Přejem hodně inspirativního čtení a krásné Velikonoce.

celý článek

Nezmeškejte premiéru našeho webináře


Upřímně, kolik nabídek webinářů jste za poslední 3 týdny viděli? Je nám jasné, že málo jich nebylo. A my jsme tu právě teď s dalším (pro nás prvním) webinářem, který jsme nazvali Jak pomocí týmu ustabilizovat firmu.

celý článek

Zůstáváme pevným bodem. Jen jsme se přesunuli do online světa


Abychom pro Vás pořád byli pevným bodem, nezastavíme se ani na chvilku a přesouváme naše služby do online světa. Abyste se v tom neztratili, připravili jsme pro Vás přehled všeho, co jsme za poslední dva týdny zvládli nachystat.

celý článek

Klientovi ušetřím až osmdesát procent času, říká Lenka Komorousová


Jméno Lenka Komorousová znají hlavně naši top klienti s licencí k online systému Performia, o které se stará. V Performii pracuje už řadu let a za tu dobu získala nepřeberné množství zkušeností, které předává našim klientům. 

celý článek

Koronavirus a pracovní právo. Otázky a odpovědi


Rozhodně nechceme nikoho plašit a zabývat se tady šířením Koronaviru. Co je ale potřeba udělat, je podívat se na Koronavirus z pohledu pracovního práva. Jak přistupovat k zaměstnanci v nařízené karanténě? Nebo jaké jsou možnosti a povinnosti zaměstnavatele? Náš obchodní partner, Advokátní kancelář Taylor Wessing, zareagoval na dotazy klientů a vydal tiskovou zprávu, ve které odpovídají na nejčastější otázky.

celý článek

Překvapení je venku! Přednáška online pro všechny


Patříte k těm, kteří ze dne na den změnili některé postupy a věci ve firmě, protože prostě bylo třeba? Tak to máme něco společného. Abychom co nejvíce podpořili naše klienty, spouštíme online přednášku, která měla původně jít ven až v srpnu.

celý článek

Pracujeme bez přestávky. Na co se můžete těšit?


Vlivům aktuálního dění se nikdo nevyhne. A to ani my. Kvůli okolnostem jsme byli nuceni posunout nejbližší termíny většiny seminářů, ale to neznamená, že Vám nemůžeme být dále nápomocni. Právě teď intenzivně pracujeme na několika věcech.

celý článek

Je libo článek o spícím potenciálu či dobrém markeťákovi?


Může se zdát, že kvůli menšímu počtu dní toho člověk v únoru tolik nestihne. Ale u nás to rozhodně neplatí. V minulém měsíci jsme byli pořádně aktivní a psali o sto šest. Načerpejte inspiraci v našich textech. Přečtěte si články, které jsme napsali do médií, nebo si objednejte nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky.

celý článek

V Performii mě nechali dokázat, že na to mám, říká Renata Krutská


Průměrný člověk v práci stráví až třetinu života, a proto je důležité, dělat něco, co vás opravdu baví a naplňuje. Své o tom ví i Renata Krutská, která svou „vysněnou práci“ našla v Performii. Zastává tu pozici regionálního partnera a patří k nejlepším prodejcům v české pobočce i mezinárodně.

celý článek

Ocenění nejlepšího zaměstnavatele získává ... Performia!


Účel Performie je jasný. Pomáháme firmám vytvořit úspěšný tým zaměstnanců, plný produktivních a motivovaných lidí. A jelikož to učíme Vás, musíme to umět a využívat i v naší společnosti. Proto nás velmi těší, že podle žebříčku Vimvic.cz jsem nejlépe hodnoceným zaměstnavatelem!!!

celý článek

MODERNÍ TRENDY HR 2020: V hlavní roli úspěšné české firmy


Je hodně věcí, které byste si v životě neměli nechat ujít. A Performia konference k nim rozhodně patří. Můžeme Vám zaručit program nabitý informacemi a užitečnými radami. A co přesně Vás čeká a na co se můžete těšit?

celý článek

Ocenění pro Performii! Tři články mezi TOP 10 nejčtenějších


Už nějaký ten pátek píšeme články o tom nejdůležitějším v oblasti HR. Naše výtvory můžete najít jak u nás na stránkách, tak v časopisech, do kterých přispíváme. Snažíme se vydat to nejlepší z nás, aby vás článek nakopnul a inspiroval. Takže máme obrovskou radost, když naši práci ocení i jinde.

celý článek

HR specialistou snadno a rychle? Nikoli! Dřina, která se ale vyplatí


Práce s lidmi je mnohdy nesnadná a vyčerpávající. A co teprve výběr a hodnocení zaměstnanců a personalistika celkově? Pokud najdete cestu a systém, který vám vše usnadní, může vám spadnout obrovský kámen ze srdce. My v Performii na zlepšování této oblasti v Česku pracujeme už více než 15 let a máme vlastní systém a know-how, které pomohlo velkému počtu firem. Je to něco, v čem vidíš smysl? I ty se můžeš stát součástí týmu a zařadit se mezi nás! Momentálně totiž hledáme někoho na pozici regionálního partnera. 

celý článek

Přes deset let v jedné společnosti. Je to vůbec v dnešní době možné?


Iva Schulzová v současné době pracuje na pozici regionálního partnera. Navíc pomáhá klientům s výběrem šikovných lidí a věnuje se jejich individuálnímu tréninku. V Performii pracuje již téměř jedenáct let. Určitě je to něco, co se v dnešní době moc často nevidí. O to víc nás tedy zajímalo, jak to vidí sama Iva.

celý článek

Jan Piťha: Je snazší udělat z horolezce elektrikáře, než z elektrikáře horolezce


Najít všestranné zaměstnance není lehké. Své o tom ví i Jan Piťha, generální ředitel ve společnosti Backbone s. r. o, který přijal nabídku natočit rozhovor s Lucií Spáčilovou, výkonnou ředitelkou společnosti Performia.

celý článek

Rok Performia 2019 v číslech


Společnost Performia působí na českém trhu více než 15 let. Za tu dobu se rozrostl nejen počet našich klientů, ale také služeb, které dodáváme. Každý rok se snažíme překonat vlastní rekordy a být ještě lepší. A tak i v roce 2019 jsme se snažili obhájit zlato, rozšířit počet našich přednášek, worshopů nebo prodaných publikací. A se vší skromností můžeme říct, že se nám to povedlo. Což byla zásluha nejen nás, ale i našich klientů.

celý článek

Tři trendy v oblasti HR pro rok 2020 podle Lucie Spáčilové


V roce 2019 se mluvilo o tom, že jak najít zaměstnance a proč je důležité mít ty správné lidi. Jaké ale budou trendy v roce 2020? Výkonná ředitelka společnosti Performia, Lucie Spáčilová, se zaměřila na tři oblasti, o kterých rozhodně v příštím roce uslyšíte a na které byste se měli soustředit. Hojně se bude mluvit o work-life balance, engagementu a talent managementu.

celý článek

Sledujte nás na Facebooku a pravidelný smích vás nemine


Znáte tu situaci? Pátek odpoledne, Vy už myslíte na volný víkend, ale přitom Vás čeká ještě několik hodin v práci. Víte co Vám v takové situaci zlepší náladu? Naše páteční HR vtípky.

celý článek

I v roce 2020 se můžete těšit na oblíbené i nové semináře z dílny Performia


Česká Performia v roce 2019 načala svůj patnáctý rok na českém trhu a nabídla Vám nepřeberné množství workshopů a seminářů. A jinak tomu nebude ani v roce 2020. V něm pro Vás chystáme hned několik akcí. Pojďme se podívat, co jsme si pro Vás připravili.

celý článek

Najdi si spolupracovníka, nejen o tom byly Performia Brunche


20. listopadu v Praze a 21. listopadu ve Valticích se uskutečnily další PERFORMIA BRUNCHE, na kterých se pravidelně schází naši VIP licencovaní klienti a předávají si na nich hodnotné informace a tipy z praxe. Tentokrát na téma Doporučování kandidátů našimi zaměstnanci.

celý článek

Napsali jsme další články: Brand zaměstnavatele a kreativita v Austrálii


V listopadu nám v mediích vyšly hned dva odborné články. Jaký je australský trh práce a proč je důležitý brand zaměstnavatele.

celý článek

Performia již popáté zaplnila všechny židle na HR Days!


Koncem října proběhl již 9. ročník veletrhu HR Days, na kterém popáté v řadě za sebou vystoupila naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová se svou přednáškou ŠÉF NEBO PERSONALISTA: Kdo má pravdu?. Za Performii vystoupila na konferenci i trenérka a konzultantka Hana Slačálková se svojí přednáškou o brandu zaměstnavatele.

celý článek

22. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, 
je na světě!


Věříme, že bychom neměli nové, moderní výrazy ignorovat. Je ale důležité jim opravdu porozumět.

celý článek

Lucie Spáčilová pro BLUETV: Lidé jdou za společnými cíli a účely


Lucie Spáčilová byla hostem pořadu interview Pavla Sehnala v BLUETV.  Rozhovor se samozřejmě točil kolem personalistiky a její aktuální situace na českém trhu. 

celý článek

Moderní trendy HR 2019: Konference v rytmech salsy - už podruhé


V úterý 18. a ve středu 19. září se v pražském hotelu Mama Shelter Prague odehrála konference s názvem Moderní trendy HR 2019: Úspěšný vedoucí - úspěšný tým. Účastníky konferencí provedl náš charismatický kolega z Kolumbie Jairo Pinilla Gutiérrez, který přijel pro velký zájem už podruhé v tomto roce.

celý článek

Lucie Spáčilová: Úspěch firmy spočívá v dobré komunikaci vedoucích s jejich lidmi


Nízká nezaměstnanost změnila HR politiku ve firmách. Do popředí zájmu se dostal zaměstnanec. Personální oddělení vymýšlí další a další benefity a výhody, jen aby do firmy nalákalo nové zaměstnance. Na druhou stranu do podniků přišli i nekvalitní jedinci, kteří firmě neprospívají. Co na to říká Lucie Spáčilová?

celý článek

Česká Performia je nejlepší na světě! Již pošesté.


Performia má po světě 30 poboček a tou nejúspěšnější se začátkem září 2019 stala již pošesté v řadě právě Performia Česká republika. Na mezinárodní konferenci Performia International, která se tentokrát konala v Holandsku (na jedné z poboček), jsme si převzali již šestou zlatou hvězdu za nejvýrazněji expandující zemi uplynulého roku.

celý článek

Co se našim klientům v tomto roce nejvíce líbilo na spolupráci s námi?


Další Performia rok je za námi (září-srpen) a my jsme si udělali takovou krátkou rekapitulaci našeho účelu. Účelem Performie je pomáhat našim klientům budovat týmy, na které budou pyšní. Týmy, které jim pomohou v expanzi a týmy, na které se můžou vždy spolehnout. Podívejte se na to, co o spolupráci s námi řekli v tomto roce naši klienti.

celý článek

Lucie Spáčilová pro HR NEWS: Co je ten pohon, který žene šéfa i tým kupředu?


Naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová se tentoktát v článku pro HR NEWS podívala na to, co je tím pravým pohonem firmy, která funguje.

celý článek

NOVÝ INTENZIVNÍ SEMINÁŘ aneb soustředění s Performií


Děsí Vás dlouhé neefektivní pohovory, po nichž jste spíše zmatení, než rozhodnutí o výsledku? Stává se Vám někdy, že při pohovoru myslíte na nedokončenou práci a nedokážete se plně soustředit? Ztrácíte někdy s uchazeči (či zaměstnanci) trpělivost? Pak si tento speciální trénink nemůžete nechat ujít.

celý článek

PERFORMIA BRUNCHE byly tentokrát na téma Komunikace s kandidáty


16. července v Praze a 23. července v Brně se uskutečnily další PERFORMIA BRUNCHE, na kterých se pravidelně schází naši VIP licencovaní klienti a předávají si na nich hodnotné informace a tipy z praxe. Tentokrát na téma Komunikace s kandidáty.

celý článek

Druhá polovina roku bude nabitá semináři a workshopy


Performia v roce 2019 načnula svůj patnáctý rok na českém trhu. Právě jsme se překlopili do druhé poloviny roku, která bude ještě nabitější než ta první. Pohodlně se usaďte a pojďte se podívat na to, které semináře a workshopy jsme si pro vás tentokrát připravili.

celý článek

V Brně proběhl historicky první termín semináře Poznej svůj skutečný potenciál


V Brně proběhl historicky první seminář pro veřejnost Poznej svůj skutečný potenciál, kde se jeho účastníci zaměřili na svůj osobní rozvoj.

celý článek

21. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, 
je na světě!


Příprava před startem výběrového řízení je téma, které jsme zvolili zcela záměrně. Už delší dobu pozorujeme, že je to věc, která až moc často způsobuje komplikace v najímání nebo dokonce může za úplný neúspěch. A to nás prostě nenechává chladnými. Proto je nové číslo DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY zaměřené právě na toto téma.

celý článek

Moderní trendy HR 2019: Konference v rytmech salsy


Ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května se v pražském hotelu Mama Shelter Prague odehrála konference s názvem Moderní trendy HR 2019: Úspěšný vedoucí - úspěšný tým. Účastníky konferencí provedl náš charismatický kolega z Kolumbie Jairo Pinilla Gutiérrez, který přinesl nejen nové pohledy na oblast personalistiky a managementu, ale také energické rytmy salsy a spoustu energie.

celý článek

Letní teambuilding s interním seminářem? Máme pro vás trenéry i nápady!


Přemýšlíte o tom, jakou společnou akci ve firmě během léta uspořádat? A napadlo Vás někdy, že by klidně mohla být spojená se vzděláváním a nemusela by se nutně konat v "nudné" seminární místnosti? Pak pro Vás máme nápady na aktivity i volné dny našich trenérek. Nápadů je spousta, trenérek málo, tak se raději rozhodujte rychle.

celý článek

Spustili jsme novou verzi U-testu, která vám nábor ještě více zefektivní


Na konci března 2019 jsme po dlouhých přípravách konečně vypustili novou verzi našeho U-testu, která usnadní nábor a hodnocení nejen našim VIP licencovaným klientům, ale i ostatním, kteří naše testy využívají jen nárazově.

celý článek

KONFERENCI Moderní trendy HR 2019 jsme vyprodali několik týdnů před termínem


Na letošní konferenci Moderní trendy HR 2019 dorazí charismatický kolega z Jižní Ameriky Jairo Pinilla. Jeho temperament a styl přednášení není v ČR obvyklím, a tak se ani nemůžeme divit, že místa na této akci jsou několik týdnu předem vyprodané a seznam náhradníků se množí. Účastníci se mohou těšit i na pestrý doprovodný program.

celý článek

GDPR (nejen) v personalistice - rok poté


V květnu to bude rok od momentu, kdy u nás začalo platit nové nařízení o ochraně osobních údajů známé pod zkratkou GDPR. Ani Vás toto nařízení určitě neminulo. Nejste si tak úplně jistí, že máte všechno nastaveno správně? Pak nesmíte na této přednášce chybět.

celý článek

PERFORMIA BRUNCHE byly plné novinek!


V březnu 2019 proběhly hned dva PERFORMIA BRUNCHE a lámaly rekordy co se týče počtu účastníků. Proč? Protože byly plné novinek! Představili jsme tu našim VIP licencovaným klientům, jak vypadá zbrusu nová verze našeho U-Testu a podívali jsme se na VIP sekci na našem novém webu.

celý článek

Od teď můžete mít náš časopis ve schránce i vy! Spouštíme předplatné


A je to tady! Dlouho očekávané předplatné našeho časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je venku! Poslední dobou jsme dostávali jeden dotaz za druhým, zda je možné si náš časopis předplatit. Tak jsme si řekli, že chceme, aby to možné bylo. A teď to možné je. 

celý článek

Lucie Spáčilová pro HR NEWS: Pravda o work-life balance. Možná je to všechno jinak!


Článek z pera výkonné ředitelky Performie Lucie Spáčilové o tom, jak work-life balance možná není úplně přesně to, za co ho všichni mají.

celý článek

NOVÝ WORKSHOP: Poznej svůj skutečný potenciál


Chcete doopravdy porozumět lidem a ještě více proniknout do toho, jak je úspěšně a s lehkostí vést? A máte odvahu s tím začít u sebe? Pak je tenhle seminář právě pro Vás!

celý článek

Lucie Spáčilová: Pomoc druhým nám dává obrovský smysl


V Performii už dávno víme, že pravidlo „co dáš, to dostaneš“ prostě platí. Nejen proto rádi pomáháme. Společnost A-B Help je naším milým klientem s tím nejkrásnějším účelem - pomoc druhým. Proto jsme je rádi podpořili. Je to investice do budoucnosti nás všech. 

celý článek

Jak vypadá jeden týden v Performii?


V Performii se stále něco děje, a proto jsme se vám rozhodli přiblížit náš uplynulý týden, který byl opravdu nabitý.

celý článek

Rok PERFORMIA 2018 v číslech


Rok se s rokem sešel. Performia se opět rozrostla o pár nových členů, opět jsme vyhráli expanzní hru a opět jsme trhali rekordy. Nemáte pocit že jste toto od nás slyšeli už loni? Máte pravdu. Povedlo se nám obhájit zlato a pokořit rekordy. Zase. Jsme na to pyšní, protože ač se to nemusí zdát, tak je opravdu náročné udržet stoupající trendy a každý rok být ještě lepší, než ten minulý. A za to, že my jsme to zvládli, patří velké díky vám - našim klientům.

celý článek

Co jsme si pro vás nachystali na rok 2019?


Performia v roce 2019 načne svůj patnáctý rok na českém trhu. Na první polovinu roku jsme si pro vás připravili hned 29 seminářů a workshopů a jednu mezinárodní konferenci. A to nepočítáme semináře a workshopy, které pro naše klienty pořádáme čím dál tím častěji i interně. Děkujeme všem našim klientům za to, že se rozhodli expandovat s námi a za jejich důvěru. Věříme, že si z našich připravovaných akcí vybere začátečník, pokročilý i VIP licencovaný klient. Budeme se na všechny těšit na viděnou v novém roce!

celý článek

Máme za sebou další dva PERFORMIA BRUNCHE pro naše VIP klienty


21. listopadu 2018 se uskutečnil první PERFORMIA BRUNCH, a to ve firmě PAS, s.r.o.. Druhý BRUNCH se konal 12. prosince 2018 ve firmě AHORN CZ s.r.o.. Na každém setkání se sešlo okolo 15 účastníků.

celý článek

Performia již počtvrté zaplnila všechny židle na HR Days!


Začátkem listopadu proběhl již 8. ročník veletrhu HR Days, na kterém počtvrté v řadě za sebou vystoupila naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová se svou přednáškou o chybách profesionálů. Za Performii vystoupila na konferenci i trenérka a konzultantka Hana Slačálková se svojí přednáškou o chybách v inzerci, která sklidila velký zájem. 

celý článek

Vítěz soutěže HREA - EXCELLENCE AWARD® získal vzdělávání od Performie


V úterý 23. října 2018 se udělovaly ceny za nejlepší personální projekt roku HREA – EXCELLENCE AWARD® 2017. Vítěz 18. ročníku soutěže HREA - EXCELLENCE AWARD® získal vzdělávání od Performie. 

celý článek

Připomeňte si 3 účely personálního oddělení


Rozhodli jsem se s Vámi podělit o zkušenost z našeho dlouholetého pozorování HR oddělení a jejich fungování. A pokud HR oddělení není zrovna teď Vaše téma, určitě nepřestávejte číst, protože i pro Vás to bude zajímavé.

celý článek

PERFORMIA BRUNCH proběhl v září v Brně i Praze - do jakých firem jsme se podívali?


V září proběhly hned dva PERFORMIA BRUNCHE, jeden na Moravě a jeden v Čechách. Navštívili jsme firmu STERIMED, s.r.o. a Účetnictví on-line, s.r.o.. Jaké bylo téma a jaké zajímavosti ze sešlosti vyplynuly? To vše se dočtete níže.

celý článek

Na Performia brunchi jsme ocenili ty nejlepší!


Protože si moc vážíme velmi dobré platební morálky, tedy rychlosti a jakési vzornosti v placení faktur, které putují od nás k našim klientům, rozhodli jsme se ty nejvzornější klienty ocenit malým sladkým dárečkem a certifikátem.

celý článek

Performia letos na HR Days odhalí své karty


Odborný veletrh HR Days, který se koná v listopadu spolu s veletrhem práce Profesia Days, bude již po čtvrté naší parketou. Můžete se těšit na přednášku Lucie Spáčilové v hlavním sále a stejně jako loni i na vystoupení paní Hany Slačálkové.

celý článek

19. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, 
je na světě!


Nelze si nevšimnout, že dnes české firmy intenzivně vymýšlejí způsoby, jak si udržet šikovné lidi. Proto je potřeba svým lidem dobře rozumět. Ale jaký „měřící nástroj“ na to zvolit? A je to vůbec možné? To vše, a ještě něco navíc, se dočtete v našem novém čísle časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY.

celý článek

Perfomia je na Instagramu!


Tak je to tady! Rozhodli jsme se, že půjdeme s dobou a začneme taky tvořit na té nejrychleji rostoucí sociální síti. Chcete být s námi hned od začátku? Budeme rádi!

celý článek

Co dělat v létě v práci? Využít ho naplno!


Co dělat v létě v práci? Ať už Vás čeká okurková sezóna nebo naopak fůra práce, možná Vás v něčem můžeme podpořit. Co na léto chystá Performia a jak to může být prospěšné právě Vám?

celý článek

Mårten Runow a jeho přednáška pro VIP klienty


Mezinárodně uznávaný spíkr v oblasti personalistiky Mårten Runow dorazil v květnu do Prahy, aby se sešel s našimi VIP licencovanými klienty a předal jim v podobě přednášky cenná doporučení z jeho mnohaleté praxe.

celý článek

Konference Recruitment ČR: Byli jsme tam!


V Praze proběhla 1. června 2018 jednodenní konference s názvem Recruitment ČR, která hledá řešení, porovnává strategie a získává kontakty mezi specialisty v HR, recruitment konzultanty a obchodními manažery.

celý článek

Když to vypadá, že už jste „profi náborář“, je čas na individuální trénink


Protože se v Performii sami řídíme heslem „vzdělávání a zdokonalování sama sebe není nikdy dost“, připravili jsme i pro naše klienty, kteří už mají výběr zaměstnanců „v malíčku“, něco, co je vynese ještě o jednu úroveň výš. Dvě personalistky mluví o tom, jak si na vlastní kůži s naší profesionálkou Ivou Schuzlovou prošli službou, kterou jsme nazvali „Internship: Individuální trénink náboru“. A co na to sama Iva, která už individuálně vytrénovala desítky personalistek?

celý článek

PERFORMIA slaví 14 let


Společnost PERFORMIA je na českém trhu přesně 14 let. 29. dubna 2004 byl spuštěn historicky první U-test v České republice. Jak těch 14 let vidí Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti?

celý článek

Největší český výrobce dřevěných palet nabírá s Performií!


12. března 2018 proběhlo další ze setkání našich VIP licencovaných klientů. Tentokrát jsme se sešli u našeho klienta SCHUNK Intec s.r.o.. Jaké bylo téma, průběh a jak akci hodnotili její účastníci se dočtete dále.

celý článek

PERFORMIA BRUNCH: Podívali jsme se do zákulisí firmy SCHUNK Intec s.r.o.


12. března 2018 proběhlo další ze setkání našich VIP licencovaných klientů. Tentokrát jsme se sešli u našeho klienta SCHUNK Intec s.r.o.. Jaké bylo téma, průběh a jak akci hodnotili její účastníci se dočtete dále.

celý článek

Hana Slačálková o tom, jak by měly vypadat kariérní stránky


Rok 2017 byl něčím hodně specifický. Karta se obrátila a kandidáti si začli vybírat firmy např. podle jejich firemní kultury, toho, jestli jsou aktivní na sociálních sítích a celkově podle toho, jak se prezentují jako zaměstnavatel. Hana Slačálková, která toto dění pečlivě sleduje, se tentokrát ve článku pro HR News zaměřila na to, jak by měly vypadat kariérní stránky, aby zaujaly případné kandidáty.

celý článek

Rok rodinného podnikání 2018 úspěšně zahájen a Performia byla u toho!


Koncem ledna se na půdě Vysoké školy ekonomické sešla, za velké pozornosti medií, řada poslanců, předseda vlády Andrej Babiš, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, zástupci českých univerzit a stovka rodinných firem k zahájení konference Rok rodinného podnikání 2018.

celý článek

Stali jsme se členem zahraniční hospodářské komory. Které a proč?


Zahraniční hospodářské komory mají tři funkce. Jsou poskytovatelem služeb pro podniky, koncentrují kolem sebe podniky, které se aktivně podílejí na bilaterálních obchodních vztazích a jsou oficiálními zastupiteli daného státu a jeho obchodních zájmů. Proto jsme se stali hrdými členy ČNOPK (Česko-německé obchodní a průmyslové komory).

celý článek

Rok PERFORMIA 2017 v číslech


Rok se s rokem sešel. Performia se opět rozrostla o pár nových členů, opět jsme vyhráli expanzní hru a opět jsme trhali rekordy. Zní to jako klišé? Možná, ale my jsme z toho nadšení a jsme pyšní. To vše se nám totiž podařilo kvůli našim klientům a tímto jim děkujeme! A jak rok 2017 vypadal v číslech?

celý článek

Performia vystoupí na konferenci HR 2018 aneb vše, co potřebujete vědět!


22. února 2018 proběhne v Regionální hospodářské komoře Brno konference HR 2018 aneb vše, co potřebujete vědět! Jako jeden z vystupujících se s tématem Interního PR a firemní kultury představí Hana Slačálková, trenérka a regionální partner společnosti Performia.

celý článek

Performia je členem Asociace společenské odpovědnosti


Začátkem roku 2018 se Performia stala členem Asociace společenské odpovědnosti. V čem tkví naše společenská odpovědnost?

celý článek

Performia je podporovatelem Roku rodinného podnikání 2018


Rok 2018 byl AMSP ČR vyhlášen Rokem rodinného podnikání. Klíčová akce, která tento projekt zahájí, je konference „Jak úspěšně předat rodinnou firmu druhé generaci.“

celý článek

Článek od Performia je jeden z nejčtenějších!


Náš článek "5 největších mýtů ze současného světa HR" se umístil jako 6. nejčtenější za rok 2017 na portálu HR News. Děkujeme čtenářům za důvěru a slibujeme, že v novém roce přineseme ještě více zajímavých témat z oblasti personalistiky.

celý článek

Co jsme v oblasti seminářů nachystali na rok 2018?


Pokud Performii znáte, jste už nejspíše zvyklí na pravidelné semináře a workshopy. Už teď víme, že těchto akcí bude v prvním pololetí více než v tom loňském. Do konce června nás čeká 29 různých seminářů a workshopů. Vyberte si mezi nimi i vy!

celý článek

Lucie Spáčilová pro TRADE NEWS: Jak vyladit svou firmu a nezapomenout o sobě dát vědět


Rok 2017 byl něčím hodně specifický. Karta se obrátila a kandidáti si začli vybírat firmy podle jejich firemní kultury. Přečtěte si rozhovor s Lucií Spáčilovou na toto téma a zjistěte proč se některým firmám dařilo a jiným naopak.

celý článek

Renata Krutská je třetím nejlepším prodejcem v síti Performia!


Renata Krutská (dříve Drahošová) dobyla 3. místo v mezinárodní hře o nejlepšího prodejce v rámci třiceti zemí sítě Performia International. Asi je vám jasné, že se za tímto úspěchem skrývá několikaletou dřinu. Renča je pro všechny v Performii krásným příkladem toho, že když se chce, tak jde všechno. Jak to vidí ona sama?

celý článek

V Brně tento týden proběhly hned dva workshopy o sociálních sítích


V Brně proběhly hned dva workshopy o sociálních sítích pod vedením skvělé trenérky Hany Slačálkové. O čem workshop SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Další zdroj Vašich nových kolegů vlastně je, pro koho je vhodný a jaké byly reakce účastníků?

celý článek

Performia expanduje a hledá nové posily!


Právě teď hledáme ty, kteří nám pomohou měnit HR svět k lepšímu. Toto je výzva pro sólo HR konzultanty, obchodníky nebo kouče!

celý článek

PERFORMIA BRUNCH: V Praze a Brně proběhlo další setkání VIP klientů


V listopadu hned dvě setkání našich VIP licencovaných klientů, a to v Praze a Brně. Tématem tentokrát bylo „Úspěšné využívání dotazníků v praxi“. Setkali jsme se ve firmě LIKOV s.r.o. a ACCOR Hotel CZ, s.r.o.. Pojďte se podívat na to, jak to vypadalo.

celý článek

PERFORMIA právě najímá další hvězdy do svého týmu!


DOKÁŽETE SI S VĚCMI RYCHLE PORADIT A RÁD/A POMÁHÁTE DRUHÝM?

celý článek

Česká Performia je již počtvrté nejlepší na světě


Performia má po světě 30 poboček a tou nejúspěšnější se v říjnu 2017 stala již počtvrté v řadě právě Performia Česká republika. Na mezinárodní konferenci Performia International, která se tentokrát konala v Kolumbii (jedné z poboček), jsme si převzali již čtvrtou zlatou hvězdu za nejvýrazněji expandující zemi uplynulého roku.

celý článek

Firma roku 2017: Performia získala ocenění Ekonomicky nejúspěšnejší firma kraje Praha


I když máme svou vlastní Performia soutěž, přihlásili jsme se letos opět do soutěže Firma roku a již podruhé se nám podařilo probojovat mezi 10 nejlepších firem se sídlem v Praze.

celý článek

Performia spolu s KB a AMSP ČR opět podpořila začínající podnikatele


Performia se letos již podruhé zapojila do grantového programu s názvem NASTARTUJTE SE, který pořádá Komerční banka spolu s odborným garantem Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Projekt má podpořit začínající podnikatele a pomoci jim rozjet jejich podnikatelské plány.

celý článek

VIP klienti se sešli na dalším z našich pravidelně pořádaných BRUNCHŮ


Naším milým hostitelem na snídani Performia brunch time byla firma Carl Stahl & spol. s r.o.. Na tomto setkání si naši VIP klienti, kteří plně využívají naše know-how, předávají úspěšné akce z praxe. Setkání bylo plné vzájemné inspirace a diskuze na téma: „Kde brát kandidáty a nekrást“.

celý článek

Letní VIP brunch v Praze byl na téma kde brát kandidáty a nekrást


Tentokrát naším hostitelem na snídani Performia brunch time byla firma ALMARK GROUP s.r.o. Jde o inspirativní snídani v kruhu VIP klientů, kteří plně využívají náš systém najímání vhodného pracovního personálu. Setkání bylo plné vzájemné inspirace a diskuze na téma: „Kde brát kandidáty a nekrást“

celý článek

Podpora prodeje – stabilní pilíř pro Performia konzultanta


Dagmar Jachková pracuje v Performii na pozici podpora prodeje. Dáša má na starosti hlavně to, aby naše konzultantky měly zaplněné diáře, a to jak schůzkami s novými klienty, tak i schůzkami s těmi stávajícími. Dáša na této pozici pracuje od listopadu 2015 na naší centrále v Praze. A jak se k nám vlastně dostala?

celý článek

Hana Slačálková napsala pět odborných článků pro projekt NASTARTUJTE SE


Performia se letos opět zapojila do grantového programu s názvem NASTARTUJTE SE, který pořádá Komerční banka spolu s odborným garantem Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Projekt má podpořit začínající podnikatele a pomoci jim rozjet jejich podnikatelské plány. My jsme podnikatele podpořili hned 5ti odbornými články z pera naší trenérky a konzultantky Hany Slačálkové.

celý článek

Nové číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY!


Již sedmnácté číslo našeho časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je zaměřeno na téma Kreativita v náboru, které je teď velice aktuální, a to ve všech firmách napříč obory.

celý článek

PERFORMIA se již podruhé stala partnerem charitativního koncertu


Jedná se o již druhý charitativní koncert nejen vážné hudby, který pořádá jeden z našich cenných klientů, v podání předních umělců české operní, koncertní a muzikálové scény, sólistů a členů opery Národního divadla a mnoha dalších. A my jsme se již podruhé rádi této akce stali partnery. Cílem charitativního koncertu je pomoci dětské hematoonkologii v Českých Budějovicích pořídit dvě dětská elektronicky polohovatelná lůžka.

celý článek

Léto s interními semináři Performia 2017


Věděli jste, že interní semináře jsou jedním z nejlepších způsobů, jak rozproudit ve firmě změny nebo vylepšení a zároveň udržet to, co už funguje? Možná proto jsou interní semináře v poslední době tolik v kurzu. A věděli jste, že všechny naše semináře, workshopy a přednášky je možné zařídit přímo ve vaší firmě pro vaše zaměstnance?

celý článek

Okurková sezóna se Performii vyhne obloukem


Pokud Performii znáte, jste už nejspíše zvyklí na pravidelné semináře a workshopy. Už teď víme, že letní okurková sezóna se Performii vyhne velkým obloukem. Pojďte se s námi podívat na to, co na léto chystáme za přednášky, workshopy a semináře.

celý článek

V Praze tento týden proběhly hned dva workshopy o sociálních sítích


V Praze proběhly hned dva workshopy o sociálních sítích pod vedením skvělé trenérky Hany Slačálkové. O čem workshop SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Další zdroj Vašich nových kolegů vlastně je, pro koho je vhodný a jaké byly reakce účastníků?

celý článek

Přednáška Performia: 14 dní, 5 měst, 74 účastníků


Posledních 14 dní v Performii patřilo přednáškám. Proběhlo jich, pro velký zájem hned 5. Pojďte se s námi podívat na to, jaká města jsme navštívili, kolik lidí dorazilo a jaká byla zpětná vazba od účastníků.

celý článek

Odborná přednáška o výběru zaměstnanců již brzy ve vašem okrese


Máme tu pro vás další termíny přednášek s příhodným názvem "Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli". Dozvíte se, jak rozeznat toho správného zaměstnance, který s vámi bude táhnout za jeden provaz. Kromě toho ale poznáte, že ne každý dobře vypadající kandidát je ten produktivní.

celý článek

Performia opět podporuje začínající podnikatele


Mezinárodně uznávaný spíkr Mårten Runow Vám mimo jiné odhalí způsob, jak rozpoznat už na pohovoru, jak se člověk bude stavět k problémům, když ho přijmete, a kolik z nich jich budete mít na stole Vy.

celý článek

Mårten Runow a jeho tři dny v Praze


Mezinárodně uznávaný spíkr v oblasti personalistiky Mårten Runow dorazil v minulém týdnu do Prahy, aby se zde zúčastnil hned třech událostí.

celý článek

Rozhovor s Lucií Veverkovou, VIP licencovanou klientkou Performia


Společnost PAS, s.r.o. je primárně dodavatelem kancelářských potřeb, nicméně během posledních několika let se jejich záběr poněkud rozšířil, a tak by se dalo říci, že dnes dodávají kancelářím vše, co pro svůj běžný provoz potřebují (papír, kancelářské potřeby, drogerii a hygienu, nábytek aj.). Tzn. starají se o to, aby jejich klienti mohli pohodlně pracovat a měli k tomu vše, co je potřeba.

celý článek

Mårten Runow již za 14 dní odhalí tajemství úspěšného týmu


Mezinárodně uznávaný spíkr Mårten Runow Vám mimo jiné odhalí způsob, jak rozpoznat už na pohovoru, jak se člověk bude stavět k problémům, když ho přijmete, a kolik z nich jich budete mít na stole Vy.

celý článek

Podpora prodeje: stabilní pilíř pro Performia konzultanta


Dagmar Jachková pracuje v Performii na pozici podpora prodeje. Podpora prodeje je pozice, která má na starosti hlavně to, aby naše konzultantky měly zaplněné diáře, a to jak schůzkami s novými klienty, tak i schůzkami s těmi stávajícími.

celý článek

Inspirativní snídaně ve společnosti školy BASIC


Další Performia Brunch za námi, tentokrát na téma „Kdy je nechat jít“.

celý článek

Další inspirativní snídaně s našimi VIP klienty


Další Performia Brunch za námi, tentokrát na téma „Kdy je nechat jít“.

celý článek

Lucie Spáčilová: Když chcete podnikat, musíte milovat to, co děláte


Přečtěte si článek od zakladatelky PERFROMIA Česká republika Lucie Spáčilové o tom, proč je důležité milovat to, co děláte.

celý článek

Odhalte tajemství úspěšného týmu na semináři s Mårtenem Runowem


Mezinárodně uznávaný spíkr Mårten Runow Vám mimo jiné odhalí způsob, jak rozpoznat už na pohovoru, jak se člověk bude stavět k problémům, když ho přijmete, a kolik z nich jich budete mít na stole Vy.

celý článek

Seznamte se: Dagmar Jachková


Strávili jsme s Dášou jeden den a Vy se tak můžete podívat na to, co je její běžnou náplní dne, jaké jsou její povinnosti, co má ráda a na to, jak tráví svůj volný čas. Seznamte se: Dagmar Jachková.

celý článek

PERFORMIA podpořila děti v neziskových organizacích Člověk v tísni a IQ Roma servis


Na Vánoce se tým PERFORMIA rozhodl podpořit ve vzdělávání právě ty, kteří to nejvíce potřebují, a to děti ze znevýhodněných rodin. Spojili jsme se se dvěma organizacemi, které se na vzdělávání těchto dětí aktivně podílejí a dary jim donesli osobně.

celý článek

Co o první přednášce tohoto roku řekli její účastníci?


Ve středu 11. ledna proběhla v Praze první přednáška roku 2017 s názvem Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli. Přednáška byla plná podnětů, dobrých příkladů, tipů a přirovnání. Co o ní řekli účastníci?

celý článek

Vánoční přání pro klienty Performia PF 2017


Vánoční videopřání od Lucie Spáčilové a celého týmu Performia.

celý článek

Rok PERFORMIA 2016 v číslech


Rok se s rokem sešel. Performia se opět rozrostla o pár nových členů, opět jsme vyhráli mezinárodní expanzní hru a překonali jsme další rekordy. Zní to jako klišé? Možná, ale my jsme z toho nadšení a pyšní. To vše se nám totiž podařilo díky našim klientům a tímto jim děkujeme! A jak rok 2016 vypadal v číslech?

celý článek

PERFORMIA podpořila neziskovou organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI


V neziskové organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI podporují děti, které nemohou vyrůstat se svými rodiči, ať už z jakýchkoli důvodů. My jsme zase podpořili je, a to proto, že nám jejich práce dává smysl a hřeje nás u srdce.

celý článek

5 let DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY jsme oslavili jeho novou podobou!


Nové - v pořadí už patnácté - číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je na světě! Do tiskárny putovalo téměř přesně v den, kdy oslavil tento časopis své 5. výročí od vydání prvního čísla. K narozeninám jsme mu dali novou podobu.

celý článek

Firma 21. století: Tak trochu jiná konference


V úterý 22. a ve středu 23. listopadu se v Praze – Čestlicích odehrála konference s názvem Firma 21. století. Konference se pustila do oblasti personalistiky, managementu i marketingu.

celý článek

Vyšlo nové číslo časopisu TRADE NEWS a my v něm opět nechybíme!


Právě vyšlo nové číslo časopisu TRADE NEWS, který rozesílá měsíčně až 9 000 výtisků manažerů firem. Performia v něm má již delší dobu svojí rubriku. Na co jsme se zaměřili tentokrát?

celý článek

Performia je v síni slávy!


Vyhráli jsme expanzní hru, umístili jsme se v první desítce v soutěži Firma roku. Na HR Days se nám plní sály k prasknutí. Co za tím vším doopravdy stojí?

celý článek

Proč se dnešní manažeři nechtějí namočit do výběrového řízení?


Chcete mít v týmu jen samé produktivní lidi? Chcete aby váš tým fungoval? Chcete růst a expandovat? Dejte více pozornosti výběru svých kolegů.

celý článek

Nejlepší vánoční dárek pro obchodní partnery? Plakát nebo publikace


Je to tak! Vánoce a vánoční dárky pro obchodní partnery začínají být čím dál aktuálnějším tématem. Možná bychom Vám právě s tímto my v Performii mohli pomoci. Máme pro Vás akci na plakát, který znázorňuje klasický tým, nejen ten pracovní.

celý článek

Performia opět zaplnila všechny židle na HR Days!


Odborný veletrh HR Days jsme i tento rok doplnili o 2 přednášky. Přečtěte si o tom, na jaké téma jsme přednášeli, kolik návštěvníků letos dorazilo, a na čem dalším jsme se ještě podíleli.

celý článek

Mårten Runow na titulní straně časopisu HOSTÍK!


Mårten Runow je kromě odborníka v oblasti výběru a hodnocení lidí také nadšený hráč golfu. Netrvalo tedy dlouho a sešli se s panem prezidentem Martinkou v Golf Clubu Hostivař na pár slov nejen o golfu a personalistice.

celý článek

Napsali jsme 5 článků pro začínající podnikatele


Performia se letos zapojila do grantového projektu Nastartujte se, který pořádá Komerční banka spolu s AMSP ČR. Mimo ceny do soutěže a porotcování jsme pro začínající podnikatele připravili i 5 odborných článků, které jim v začátcích mohou pomoci.

celý článek

Obhájili jsme zlato! Již potřetí!


Přečtěte si o tom, co může za to, že jsme již potřetí obhájili zlato a kdo nám k tomu pomohl.

celý článek

Časopis Moderní řízení se stal mediálním partnerem konference "Firma 21. století"


Odborný časopis z vydavatelství Economia Moderní řízení se stal mediálním partnerem konference "Firma 21. století", kterou pořádá právě Performia spolu s Business Success a která se bude konat 22. a 23. listopadu 2016 v Praze.

celý článek

Přečtěte si článek o tom, jak je potřeba si na některé členy týmu dávat pozor


V sobotu 3. září 2016 vyšel na stránkách TECH EDU článek, který se zaměřuje na to, z jakých členů se zpravidla skládá tým a proč je důležité si na některé z nich dávat pozor.

celý článek

Seznamte se: Eva Belicová


Strávili jsme s Evou jeden den a Vy se tak můžete podívat na to, co je její běžnou náplní dne, jaké jsou její povinnosti, co má ráda a na to, jak tráví svůj volný čas. Seznamte se: Eva Belicová.

celý článek

Na světě je již 14. číslo DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY!


Zbrusu nové - ještě čerstvé číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je hotové! Přečtěte si o tom jak je důležité dbát na Interní PR.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Petra Fialová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Petrou Fialovou, manažerkou pro finance a produkci.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Alena Janáková?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Alenou Janákovou, regionálním partnerem a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Denisa Hrubešová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Denisou Hrubešovou, asistentkou marketingu a PR a manažerkou úvodních přednášek.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Eva Belicová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Evou Belicovou, regionální partnerkou a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Hana Slačálková?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Hanou Slačálkovou, regionální partnerkou, konzultantkou a trenérkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Renata Krutská?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Renatou Krutskou, regionální partnerkou a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Barbora Hartmannová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Barborou Hartmannovou, manažerkou marketingu a PR.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Iva Schulzová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Ivou Schulzovou, personalistkou a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Marta Machovská?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Martou Machovskou, regionálním partnerem, personální konzultantkou a trenérkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Lenka Komorousová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Lenkou Komorousovou, manažerkou pro podporu VIP klientů a personální konzultantkou.

celý článek

Přečtěte si o tom, co bychom měli udělat, když zakládáme novou pobočku?


V sobotu 23. dubna 2016 vyšel na stránkách TRADE NEWS rozhovor se zakladatelem mezinárodní společnosti PERFORMIA, Martenem Runowem.

celý článek

Co bychom měli udělat, když zakládáme novou pobočku


V sobotu 23. dubna 2016 vyšel na stránkách TRADE NEWS rozhovor se zakladatelem mezinárodní společnosti PERFORMIA, Martenem Runowem.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Lucie Spáčilová vzpomíná na to, jaké to bylo v začátcích a kam se za ty roky posunula.

celý článek

Další inspirativní snídaně s našimi VIP klienty


Další Performia Brunch za námi, tentokrát na téma „Jak úspěšně někoho povýšit“.

celý článek

Přečtěte si o tom, jak emoce ovlivňují fungování pracovního týmu


Ve středu 20. dubna 2016 vyšel na stránkách Moderní řízení rozhovor s ředitelkou, jednatelkou a spolumajitelkou PERFORMIA Česká republika Lucií Spáčilovou.

celý článek

PERFORMIA se stala dobrým příkladem z praxe v průvodci společenskou odpovědností


Zdá se vám, že společenská odpovědnost je něco složitého a mnohdy pro firmu náročného? Možná i vaše firma se chová odpovědně vůči společnosti.

celý článek

SVOU CESTOU: Už rok podporujeme odbornými tipy začínající podnikatele v projektu AMSP ČR


Už rok podporujeme odbornými tipy začínající podnikatele v projektu AMSP ČR

celý článek

Zájem o vzdělávání roste a přednáška Jak efektivně vybírat zaměstnance trhá rekordy


Odborná přednáška na téma jak efektivně vybírat zaměstnance trhá rekordy v počtu účastníků.

celý článek

Zbrusu nové číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY!


Zbrusu nové - ještě čerstvé číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je hotové! Přečtěte si o tom jak je důležité dbát na Interní PR.

celý článek

Na světě je nový dotazník od Performia!


K našim dotazníkům na začátku března přibyl jeden nový s názvem „Prověření pracovních výsledků“ a je určen přímo pro výběr kandidátů na dělnické pozice.

celý článek

Přečtěte si o 6 faktorech, které zaručeně oslabí Váš tým


V pátek 19. února 2016 vyšel na stránkách Management News rozhovor s ředitelkou, jednatelkou a spolumajitelkou PERFORMIA Česká republika Lucií Spáčilovou.

celý článek

Časopis DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY soutěží o Zlatý středník


Náš časopis Dobrodružství personalistiky se bude účastnit soutěže Zlatý středník, která je profesní soutěží, ve které se hodnotí firemní periodické i neperiodické tiskoviny určené zákazníkům, partnerům či zaměstnancům.

celý článek

Stáhněte si nový e-book: 10 tipů k úspěšné personální inzerci


E-book o inzerci ke stažení zdarma: Jak napsat úspěšný pracovní inzerát aneb 10 tipů, jak sestavit inzerát a přitáhnout jím zaměstnance, které opravdu chcete.

celý článek

Inspirujte se na HR Days nejen s Performia


Další ročník úspěšných veletrhů Profesia Days a HR Days se bude konat 21. a 22. října 2015 v Praze. Odborným vstupem tentokrát přispějeme i my – a to hned dvakrát!

celý článek

Performia je autorem nové rubriky v časopise TRADE NEWS


Oblíbený a velmi kvalitní časopis TRADE NEWS právě vydal číslo, ve kterém poprvé ukázal novou rubriku s názvem "Personální rádce". Autorem článků pro tuto rubriku je právě Performia. Těšíme se, že budeme moci rozšiřovat rady a inspiraci.

celý článek

Performia bude přednášet v RHK Brno na téma vedení hodnotících pohovorů


Performia konzultantka a trenérka Marta Machovská bude 27. srpna 2015 přednášet v Regionální hospodářské komoře v Brně na téma vedení personální hodnotících pohovorů. Přednáška bude pro členy komory, ale i pro ty, kteří nejsou členy a téma je zajímá.

celý článek

Lucie Spáčilová pro Hospodářské noviny o vnitřní výpovědi


V pondělí 22.6.2015 vyšel v příloze "Kariéra" Hospodářských novin článek o vnitřní výpovědi zaměstnance. Co o tomto tématu říká Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performia, a další odborníci?

celý článek

Spot Performia "Kára" se poprvé podíval do kin


V pondělí 15. června jsme přednášeli pro manažery jednotlivých poboček Cinema City, známé sítě kin. A náš spot Performia "Kára" měl tak díky tomu svou premiéru v kinech.

celý článek

Spot Performia "Kára" má přes milion zhlédnutí!


Na přelomu května a června 2015 proběhla tipovací soutěž o volné vstupenky na odborné přednášky Performia. Výherce už jsme vyhlásili, číslo, které si měli tipnout, je ale neuvěřitelné!

celý článek

Vyhrajte volnou vstupenku na přednášku o výběru zaměstnanců!


Znáte odborné přednášky společnosti Performia? Týkají se zejména výběru zaměstnanců, toho, jak zaručeně poznat, že přijímáte toho pravého kolegu, nebo třeba toho, že existují různě motivovaní lidé a co vše byste měli sledovat u svých zaměstanců.

celý článek

Hledáme asistenta/ku marketingu. Zn.: Praxe netřeba, zapálení ano!


Jste konzervativní, nemáte rádi změny a různorodost práce? Tak se určitě nehlašte! Jste tak trochu střelení, jste zapálení do marketingu a nebojíte se jakékoliv práce? Klikněte na tlačítko "Chci se přihlásit".

celý článek

Lucie Spáčilová: rozhovor pro server MladýPodnikatel.cz


Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti Performia, poskytla rozhovor serveru MladýPodnikatel.cz. Rozhovor se týká výběru zaměstnanců, ale také toho, jak má firma pracovat s již přijatými zaměstnanci nebo jaké zkušenosti mají její klienti.

celý článek

Rozhovor s Lucií Spáčilovou o trendech HR 2015 na TTG.cz


V úterý 27. února 2015 vyšel na stránkách Travel Trade Gazette rozhovor s ředitelkou, jednatelkou a spolumajitelkou PERFORMIA Česká republika Lucií Spáčilovou.

celý článek

Máme kompletní seznam klientů, kteří vystoupí na konferenci Performia


Víte už o konferenci na téma Moderní trendy v HR 2015? Konference, kterou pořádáme, se uskuteční 28. a 29. listopadu a vystoupí na ní mezinárodně známý odborník na řízení lidí Marten Runow. Kromě něj ale vystoupí také několik klientů Performia.

celý článek

PERFORMIA SLAVÍ: Kdy, kde a co?


Performia slaví již 10 let fungování v České republice. Oslava ale není oslavou, když se jí nezúčastní ti, kteří se na tom nejvíce podíleli. A není to jen tým Performia, ale hlavně její klienti!

celý článek

Marta Machovská vystoupila na konferenci o motivaci zaměstnanců


Trenérka a konzultantka Performia Marta Machovská vystoupila 9. října v Brně na konferenci "Motivace zaměstnanců". Konferenci pořádala Regionální hospodářská komora Brno a její přednášku poslouchalo asi 80 lidí.

celý článek

Soutěž s plakátem o poukázku na seminář prodloužena do 26.9.!


Již víte o naší soutěži z plakátem Performia "Kára" o poukázku na náš kličový seminář v hodnotě 10.000 Kč? Tuto soutěž jsme na žádost našich klientů prodloužili do 26.9. Zúčastněte se i Vy!

celý článek

Jsme mediálním partnerem konference o koučování a mentorování


Věděli jste o tom, že 13. a 14. října se bude v Praze kontat první mezinárodní konference o koučování a mentorování? Ano, je to tak. A náš časopis Dobrodružství personalistiky je mediálním partnerem této akce.

celý článek