Inspirujte se na HR Days nejen s Performia

Veletrhy Profesia Days a HR Days, které pravidelně organizuje společnost Profesia CZ asi není třeba příliš představovat. Další ročník úspěšných veletrhů se bude konat 21. a 22. října 2015 v Praze. Odborným vstupem tentokrát přispějeme i my – a to hned dvakrát.

Na odborném veletrhu HR Days se každý rok schází všichni, kteří chtějí vědět, jaké jsou v oblasti HR trendy a chtějí se inspirovat zkušenostmi manažerů, osobností a skvělých řečníků. A nenechte se zmást! HR už dávno není jen o personalistech, ale také o manažerech, kteří si uvědomují důležitost lidí a jejich potenciálu.

Lucie Spáčilová na HR Days

Lucie Spáčilová

Jsme rádi, že budeme moci k těmto trendům přispět i my. Můžete se těšit na Lucii Spáčilovou, výkonnou ředitelku Performia, která má mnohaleté zkušenosti z oblasti personalistiky. O čem bude mluvit? Těšit se můžete na tyto dvě vystoupení:

1. vstup: 21.10.2015 ve 13:00-13:20
Tajemství úspěšné inzerce aneb Požadujeme/nabízíme už není v kurzu

2. vstup: 22.10.2015 v 11:30-11:50
Zaměstnanec nositelem PR: Kdo pomáhá a kdo škodí?

ZÍSKEJTE VSTUPENKU NA VELETRH ZDARMA! Stačí se zaregistrovat.

Více o celém veletrhu a jeho programu čtěte na www.hrdays.cz

Těšíme se na shledanou s Vámi na veletrhu!


Více o celém veletrhu a jeho programu čtěte na www.hrdays.cz


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek