Jsme mediálním partnerem konference o koučování a mentorování

Věděli jste o tom, že 13. a 14. října se bude v Praze kontat první mezinárodní konference o koučování a mentorování? Ano, je to tak. A náš časopis DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je mediálním partnerem této akce.

Konferenci pořádá Evropská rada pro koučování a mentorování a půjde o téma KOUČOVÁNÍ A MENTOROVÁNÍ: Změňte rytmus vaší organizace.

Na konferenci budete mít možnost společně s majiteli společností, top manažery a personalisty diskutovat například na tato témata:

  • Jak plně využít potenciál koučování a mentorování k dosažení vysokého výkonu vašich zaměstnanců
  • Řízení koučovacích a mentorovacích procesů v organizacích

Co nás zaujalo je pro konference netradiční možnost spolu s registrací na konferenci zakoupit vstupenku na představení Švandova divadla o koučování CRY BABY CRY.


Z programu konference rozhodně bude co vybrat. Více informací o celé akci najdete na www.emcckonference.cz


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek