Léto s interními semináři Performia 2017

Věděli jste, že interní semináře jsou jedním z nejlepších způsobů, jak rozproudit ve firmě změny nebo vylepšení a zároveň udržet to, co už funguje? Možná proto jsou interní semináře v poslední době tolik v kurzu. A věděli jste, že všechny naše semináře, workshopy a přednášky je možné zařídit přímo ve vaší firmě pro vaše zaměstnance?

A abychom pro naše klienty v této souvislosti udělali léto trochu hravé, připravili jsme léto s interními semináři Performia. Čtěte dál a zjistíte, zda je to něco právě pro vás.

  • Věděli jste, že je možné dovolit si interní seminář, i když vás je ve firmě třeba jenom pět?
  • A věděli jste, že 68 % účastníků interních seminářů Performia si pochvaluje, že jim seminář pomohl pojmenovat a pochopit situace, se kerými se denně v praxi setkávají?
  • A možná vás nepřekvapí, že 80 % účastníků zmiňuje ve svých hodnoceních Performia seminářů využitelnost v praxi.

Proč vlastně interní semináře?

To si přečtěte přímo v hodnocení účastníků našich interních seminářů:

"S přednáškou jsem spokojen. Upozornila mě na spoustu věcí, které si při běžném jednání s podřízenými neuvědomuji a zbytečně se dopouštím chyb."
(vedoucí střediska, interní přednáška "Umění teambuildingu pro manažery")

"Z dnešního semináře odcházím plný energie a nadšení, odnáším si několik dobrých nápadů, ktero budu ihned realizovat. Děkuji."
(konzultant, interní seminář "Jak vytvořit a udržet skvělý tým")

"Maximálně spokojen. Zjištění důležitých informací, které mi pomohou lépe řídit svou divizi."
(vedoucí divize, interní workshop "Interní PR a firemní kultura")

LÉTO S INTERNÍMI SEMINÁŘI: Voucher pro každého!

Kromě toho, že zase o velký kus zlepšíte některé své spolupracovníky a také chod firmy, získáte voucher na další vzdělávání.

Každý (míněno jako každá firma), kdo si s námi naplánuje jakýkoli interní seminář (ať už na léto nebo třeba na podzim) a zaplatí ho do 31. srpna 2017, dostane na konci léta voucher na další vzdělávání. Hodnotu už určí losování na začátku září. 

V "klobouku" jsou vouchery v hodnotě od 1000 do 5 000 Kč.

(Detailní podmínky této letní hry s interními semináři najdete níže na této stránce.)

Interní semináře Performia

Ještě váháte? Nevadí

Nevíte, jestli je pro vás jakýkoliv interní seminář vhodný? Nebo nevíte, na co byste se měli při semináři aktuálně zaměřit? Anebo se ptáte, jestli si to vůbec můžete dovolit?

Stačí nám do vyplněného formuláře níže napsat do poznámky "zajímá mě to" a my už se vám ozveme a zodpovíme všechny vaše otázky. Samozřejmě i za cenu, že s námi do letní hry s interními semináři nakonec nepůjdete.


Podmínky letní hry s interními semináři detailně

  • Prvním pravidlem je, že si u nás musíte objednat interní seminář (na jeho druhu a délce nezáleží) a zaplatit ho do 31. srpna 2017. Seminář se ve vaší firmě nemusí uskutečnit nutně během léta, ideálně si jej ale naplánujte do konce roku 2017.
  • Na začátku září potom pro každou firmu, která si interní seminář v létě naplánovala a uhradila, vylosuje výkonná ředitelka Lucie Spáčilová jeden voucher.
  • Do letní hry se automaticky zapojuje každý, kdo splnil výše uvedené podmínky. Nejnižší hodnota voucheru, který získáte je 1000 Kč bez DPH, ta nejvyšší hodnota voucheru, který můžete získat, je pak 5 000 Kč bez DPH.
  • Všechny vouchery jsou určené pouze na další vzdělávání v Performii (semináře, workshopy, interní semináře či přednášky), ne tedy na další služby (neplatí na konzultace, audity, testování, pronájem profi personalisty atd.).
  • Voucher získáte vždy pouze jeden na jeden objednaný a zaplacený interní seminář a nelze ho uplatnit na již zaplacený interní seminář, díky kterému jste se do slosování dostali.
  • Voucher není možné vyměnit za peníze a je platný do konce roku 2018.

Ještě nemáte s Performií zkušenosti a rádi byste nejdříve zkusili malou "ochutnávku?

Vyberte si jeden z termínů naší odborné přednášky Jak efektivně vybírat zaměstnance. Budeme se na Vás těšit!


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek