Lucie Spáčilová vystupovala na konferenci AMSP

To, že zaměstnanci jsou zásadním klíčem pro úspěch firmy, hlásáme často. A proto Lucie Spáčilová ráda přijala pozvání od Asociace malých a středních podniků (AMSP) a vystoupila na konferenci „Zaměstnanci jako klíčový faktor úspěchu firmy“, na které jsme díky tématu nemohli chybět.


Tato konference se uskutečnila v online prostředí a vznikla v rámci projektu Rok malého podnikání 2020. Vystoupili na ní lidé z různých oblastí podnikání, generální partneři a partneři projektu, ke kterým patří i Performie.

Mluvilo se o řízení týmu a najímaní. Projednal se vliv benefitů a přetahování zaměstnanců. Přišla řeč ale také na příklady z praxe. Jak pečovat o tahouny anebo jak jednat s výkonným pracantem, který ale rozkládá tým. Nechyběl ani dnes hojně využívaný home office. Jaké jsou výhody a nevýhody a jak správně nastavit daná pravidla.  

„Mezi lidmi jsou rozdíly v přístupu k práci. Když na home office dáte někoho, kdo se v podstatě práci rád vyhýbá, tak se začne zastavovat.“
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka ve společnosti Performia, spol. s r.o.

Lucie mluvila o tom, jak pomocí lidí stabilizovat firmu a její první radou bylo, zaměřit se na data, která opravdu potřebujete. Soustřeďte se na sebe a na to, co vy momentálně ve firmě řešíte, a tím se zabývejte. Pokud byste chtěli více informací, můžete si objednat náš časopis Dobrodružství personalistiky, kde jsme se tomuto tématu věnovali.

Lucie Spáčilová s členka představenstva a generální ředitelkou AMSP Evou Svobodovou 

Performia pomáhá malým a středním podnikům růst už přes 15 let, z toho 8 let spolupracuje s AMSP. Jsme rádi, že z naší spolupráce vždy vyplyne smysluplná podpora pro podnikatele a manažery, kteří tak mohou lépe prosperovat. Děkujeme za spolupráci a pozvání.

Záznam si můžete pustit zde.

Chcete i vy mít skvělý tým, který vám pomůže stabilizovat firmu? 

Objednejte si ONLINE přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance.  


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek