Mezinárodní vyhodnocení je za námi. Jak jsme si v minulém roce vedli?

Jako každý rok, i letos se konala mezinárodní konference Performie International. Setkání tentokrát proběhlo Holandsku, konkrétně v Amsterdamu. Jak už asi víte, Performia působí ve 27 zemích světa a jednotlivé pobočky spolu každoročně soutěží o nejlépe expandující pobočku. A jaké jsme si přivezli ocenění za rok 2021/2022? 


Letos jsme se na mezinárovní konferenci sešli v Amsterdamu. Vyhodnotili jsme společně uplynulý rok, ocenili se za úspěchy a podělili se zase trochu o to, jak se nám v jednotlivých zemích daří. Samotné vyhodnocení úspěchů za uplynulý rok však není jediný zajímavý bod programu. Aby se kolektivy jednotlivých poboček více sblížily, čeká je vždy společný program. Pro tento rok to byl přátelský turnaj v minigolfu.

V rámci připraveného programu se šlo letos dokonce na minigolf.

Krásné přímořské prostředí se sice může podobat dovolené, ale ani tak naše delegace nezahálela a pracovala a plánovala i z Holandska. Samozřejmě nechceme, aby se naše holky upracovaly, a tak jsme rádi, že si vyrazili na pláž a poznávaly krásy Amsterdamu. 

Holky vyrazily na pláž ....

...., ale i do ulic Amsterdamu. 

V závěrečném hodnocení výsledků za uplynulý rok jsme se letos umístili na krásném druhém stříbrném místě. Tímto samozřejmě gratulujeme Kolumbijské pobočce, která nás letos po urputném závěrečném boji předběhla a získala tak v mezinárodní expanzní hře zlato.

Renča, královna prodeje. 

Celkové stříbro však není jediným úspěchem, který nás v Amsterdamu čekal. Naše Renča se umístila na první zlaté příčce v kategorii prodej. Dojemným hodnocením byla i speciální cena právě pro naši, Českou pobočku Performie za to, že inspirujeme ostatní pobočky po celém světě a pomáháme jim tak v jejich růstu. A nás to prostě tolik baví!  

Česká Performia delegace s cenami po vyhodnocení roku 2021/2022.

Děkujeme všem našim klientům, kteří nás do poslední chvíle podporovali a soutěžili s námi. Vrháme se do dalšího boje, ale nejvíce se těšíme, jakým dalším firmám v letošním roce pomůžeme ke skvělému týmu plnému opravdových srdcařů. 

Chete vědět, jak mít tým, který dosáhne svých cílů a vždy vás podpoří? 

Přihlaste se na náš seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek