Ocenění nejlepšího zaměstnavatele získává ... Performia!

Účel Performie je jasný. Pomáháme firmám vytvořit úspěšný tým zaměstnanců, plný produktivních a motivovaných lidí. A jelikož to učíme Vás, musíme to umět a využívat i v naší společnosti. Proto nás velmi těší, že podle žebříčku Vimvic.cz jsem nejlépe hodnoceným zaměstnavatelem roku 2019!

Vimvic.cz, kde se potkávají zaměstnavatelé a uchazeči. Uchazečům představuje zaměstnavatele, včetně recenzí bývalých i současných zaměstnanců firmy.

TOP 10 nejlepších zaměstnavatelů za rok 2019!

1. místo: Performia
2. místo: GrandOptical
3. místo: M&M Reality
4. místo: Decathlon
5. místo: Partners Financial Services
6. místo: Tempo training & consulting
7. místo: Bohemia Energy
8. místo: Channel Partners
9. místo: Mediacall
10. místo: ARVAL CZ

Součástí jejich online světa je i hodnocení firem, které můžete najít na jejich stránkách. Snaží se tím přiblížit firmy potenciálním kandidátům. Každoročně z těchto hodnocení vytvářejí žebříček nejlepších zaměstnavatelů, a tento rok společnost Performia získala první místo.

„Společnost Performia pomáhá ostatním firmám budovat úspěšné týmy, díky kterým firmy prosperují a dosahují výsledků. Na spolupracovníky jsou kladeny vysoké nároky, díky tomu se z nich však stávají odborníci ve svém oboru.“
Vimvic.cz

To je pravda. Nic z toho nezastíráme a předem na to všechny kandidáty upozorňujeme, díky tomu u nás zůstanou jen ti nejlepší. I proto nás těší, že jsme v tomto žebříčku obsadili nejen první místo, ale získali hodnocení 4,9 z 5 možných hvězdiček.

Momentálně náš tým rozšiřujeme a hledáme vhodného kandidáta na pozici regionálního partnera pro Prahu a Brno.

Pokud se chcete o práci dozvědět více, navštivte naše kariérní stránky.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek