Performia je autorem nové rubriky v časopise TRADE NEWS

Oblíbený a velmi kvalitní časopis TRADE NEWS právě vydal číslo, ve kterém poprvé ukázal novou rubriku s názvem "Personální rádce". Autorem článků pro tuto rubriku je právě Performia. Těšíme se, že budeme moci opět intenzivněji rozšiřovat rady a inspiraci pro oblast budování týmu.

Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již čtvrtým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Nabízí přibližně 80 stran zajímavého čtení o nových trendech v obchodu i exportu, specifikách zahraničních trhů a obchodních příležitostech, praktické rady pro vstup a působení na zahraničních trzích, finanční a právní poradenství apod. Zvláštní prostor je věnován úspěšným českým exportérům. Najdete tu i zajímavé analýzy a infografiky.

Od čísla 4 roku 2015, které vyšlo 10.9.2015, je v časopise TRADE NEWS nová rubrika s názvem Personální rádce. Tuto rubriku jsme spolu s vydavateli připravili my. Performia tak bude nově inspirovat čtenáře tohoto oblíbeného časopisu.

Trade News 4/2015 s rubrikou Personální rádce                  Trade News a rubrika Personální rádce od Performia

Přečtěte si první článek z rubriky s názvem "Plaťme lidi za výsledek, ne za snahu" (na str. 83), který výstižně napsala Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performia.

Další články z časopisu TRADE NEWS najdete vždy na http://itradenews.cz

Děkujeme vydavateli - společnosti Antecom, za skvělou spolupráci a těšíme se, co vše budeme moci čtenářům díky této rubrice přinést.


Další články z časopisu TRADE NEWS najdete vždy na http://itradenews.cz


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek