Perfomia je na Instagramu!

Aplikace Instagram je nejrychleji rostoucí sociální sítí na světě. Denně je aktivních až 500 milionů uživatelů. To je něco, čemu už stojí za to dát pozornost. 

A jak to využít v najímání? Třeba tak, že se tam kandidátům ukážete ve světle, které neznají. Ukážete jim "zákulisí" Vaší firmy, kolegy, ale třeba i společné akce. Jen tak. 

A proto vás asi nepřekvapí, že nás tam už najdete také. Zatím se rozkoukáváme, ale v plánu máme spoustu zajímavých projektů. Co od nás na Instagramu můžete třeba čekat? 

Performia na Instagramu
  • Tipy pro personalisty i manažery,
  • tipy pro zefektivnění pohovorů,
  • páteční HR vtípky a pondělní motivační citáty,
  • nabídky volných pracovních míst,
  • nahlédnutí do zákulisí Performia,
  • "takeovers" členů Performia týmu či našich klientů,
  • instastories z různých akcí včetně velké každoroční konference! 

Budete u toho s námi? Slibujeme, že toho nebudete litovat! 

Nemáte Instagram? Nevadí! 

Sleovat nás můžete i na našem Facebooku, LinkedInu nebo Twitteru


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek