Překvapení je venku! Přednáška online pro všechny

Patříte k těm, kteří ze dne na den změnili některé postupy a věci ve firmě, protože prostě bylo třeba? Tak to máme něco společného. Abychom co nejvíce podpořili naše klienty, spouštíme online přednášku, která měla původně jít ven až v srpnu.


Online přednáška se jmenuje "Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli", a i když je hodně
o náboru, naučí Vás mimo jiné i to, jak rozlišit mezi těmi, kteří Vám třeba i v problematických situacích nejvíce pomohou, a těmi, kteří budou vše spíše brzdit.

Dozvíte se, jak si vybírat lidi, kteří Vám pomohou růst. Jak zaměstnat ty, kteří budou myslet na prosperitu firmy, nejen na vlastní blaho. 

A to stojí za to vědět, nemyslíte?

„Umět rozlišovat pracovité lidi od těch, kteří se umí jen hezky prezentovat je aktuální v každé době. Návod jak na to a spoustu dalších praktických tipů k náboru najdete v této přednášce.“
Hana Slačálková, trenérka, která vás přednáškou provede

Přednáška má 1h 29minut, 10 dílů a stojí jen 350 Kč vč. DPH. Tak se do toho pusťte:

  • Objednejte si ji pro sebe či kolegy.
  • A než Vám přijdou přístupy podívejte se na první díl, ať víte, do čeho jdete.

Co se naučíte?

Po zhlédnutí 10 dílů online přednášky budete vědět, s jakými typy kandidátů se můžete na pohovoru setkat a v čem se liší. Poradíme Vám, jak urychlit a zefektivnit celé výběrové řízení. Prozradíme Vám, jaký klíčový faktor ovlivní to, zda Váš výběr bude úspěšný a mnoho dalšího. 

Ať už máte čas navíc na vzdělávání nebo naopak fůru práce, doufáme, že si najdete prostor a podíváte se na informace, které se hodí nejen personalistům, ale hlavně šéfům a manažerům firem.
 

Přednáška je v "živé podobě" ověřena již více než 4 000 účastníky. Přidejte se k těm, kterým to, koho mají na palubě, není lhostejné.

Nechoďte nikam daleko. Uvelebte se na gauči a pusťte si naši online přednášku.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek