Přijďte na odbornou přednášku v Jablonci nad Nisou

Po úspěšných přednáškách v Brně a Plzni bude dalším místem pro konání odborné přednášky Jablonec nad Nisou. Pravděpodobně se bude jednat o poslední přednášku v tomto kalendářním roce. Proto pokud chcete nový rok 2023 odstartovat s novým know how v oblasti náboru lidí, máte nyní možnost.


Přednáška se zabývá tím, jak rozeznat produktivní a destruktivní kandidáty a vybrat si z nich pro svůj tým ty nejlepší. Během pár hodin vám Lucie Spáčilová předá spoustu nových a zajímavých informací, které můžete ihned aplikovat do praxe. Všechny informace o tom, jak vytvořit skvělý tým se nám do této přednášky však nevejdou.

Kdy a kde se bude přednáška konat?

Přednáška se bude konat v pondělí 21. listopadu 2022 od 9 do 13 hodin v malém sále Eurocentra Jablonec. 

Přednášku již v Čechách a na Moravě absolvovalo více než 4 000 manažerů a personalistů.

Co se na přednášce dozvíte? 

  • Jaké 4 faktory musíte znát pro jednoznačné rozpoznání vhodnosti kandidáta pro hledanou pozici,
  • čeho se vyvarovat v inzerci, abyste nepřicházeli o šikovné kandidáty,
  • jak se dozvědět pravdu o uchazečích,
  • jaký klíčový faktor ovlivní, zda Váš výběr bude úspěšný,
  • jak urychlit a zefektivnit celé výběrové řízení,
  • co vše se musíte naučit, abyste byli opravdoví "profíci" ve výběru zaměstnanců.

Kdo přednášky povede?

Přednášku povede Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performie, která přednáší na všechny témata, co vás v souvislosti s HR napadnou. Díky svému dlouholetému působení v oblasti výběru a najímání lidí doplní přednášku o příklady a tipy z praxe.

Přihlaste se na přednášku ještě dnes! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek