Připravujeme speciální seminář s jedinečným lektorem zaměřený na mladou generaci!

Mladá generace nechce vůbec pracovat, jsou tak nezodpovědní, nemají žádné cíle. Jak je mám do práce nadchnout? Máte i vy občas (nebo častěji) takový pocit? Lamentování nad mladou generací tu bylo vždy a asi i vždy bude. V Performii jsme ale připravili speciální seminář, na kterém zazní, jak s nadcházející generací zaměstnanců pracovat, jak je motivovat a vést. Navíc se dozvíte i to, jak ze svých vlastních dětí vychovat zaměstnance snů.


Jsou jiní, jsou mladí, mají jiné požadavky, ale zároveň jsou na ně kladeny jiné nároky. Na pracovní trh vtrhla nová generace a mnoho firem často úplně neví, kam s ní. Velký vliv na motivaci a pracovní nasazení lidí má samozřejmě výchova. Proto se podíváme nejen na to, jak zaměstnance této generace motivovat, najít jejich potenciál a nadchnout je pro práci u vás, ale i na to, co můžeme ve výchově vlastních dětí udělat pro to, aby z nich vyrostli produktivní a motivovaní zaměstnanci.

Proč byste u toho měli být? 

Víte například, čím můžete negativně ovlivnit produktivitu svých dětí? Nebo jak jim pomoct najít v životě účel? Tušíte například, jak zlepšovat porozumění mezi vámi a mladou generací, ať už se jedná o zaměstnance, nebo vaše děti?

Toto všechno na speciálním semináři zazní. A aby těch specialit nebylo málo, povede ho ředitel kolumbijské Performie Jairo Pinilla. Nemusíte se ale bát, přednášet bude ve slovenštině, kterou bravurně zvládá díky tomu, že na Slovensku 20 let žil a studoval.

Místa se velmi rychle zaplňují. Pokud se tedy chcete tohoto semináře účastnit, neváhejte a rezervujte si své místo raději hned.

Chcete od nás pravidelně dostávat krátké TIPY A TRIKY z oboru personalistiky? 

Přihlaste se k jejich oběru ještě dnes! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek