VIP novinka

Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Konference 2023 je za námi. Jste připraveni vyletět ke hvězdám?


Další konference je za námi. Tentokrát jsme se snažili účastníky připravit na to, jak sestavit a vést tým, se kterým se ke hvězdám poletí jedna báseň.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 12-2022


Co se v Performii událo v listopadu a prosinci 2022? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí upraveném pro naše top klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 10-2022


Co se v Performii událo září a říjnu 2022 a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 8-2022


Co se v Performii událo v létě 2022 a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 6-2022


Co se v Performii událo v květnu a červnu 2022 ve světě Performerů a co z toho budete mít vy? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Klasické HR je mrtvé. Mårten Runow přivezl do Prahy přelomový koncept


Do Česka se po několika letech opět vrátí mezinárodně uznávaný odborník na budování týmů, výběr a hodnocení zaměstnanců Mårten Runow, zakladatel Performia International.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 4-2022


Co se v Performii událo na jaře 2022 a co z toho budete mít vy? A kdo přibyl mezi VIP Performery? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 2-2022


Co se v Performii událo na přelomu let 2021 a 2022 a co z toho budete mít vy? A co se děje v oblasti HR? To se dozvíte v tomto shrnutí pro VIP kienty Performia.

celý článek

Na konferenci 2022 vystoupí Marten Runow. Těšte se na převratný koncept!


Do Česka se po několika letech opět vrátí mezinárodně uznávaný odborník na budování týmů, výběr a hodnocení zaměstnanců Mårten Runow, zakladatel Performia International.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2021


Co se v Performii událo od září do listopadu 2021 a jaké jsou novinky ve světě našich top klientů? To se dozvíte v tomto shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Jak je důležité míti personalistu? O tom v novém čísle Dobrodružství personalistiky


Další vydání časopisu Dobrodružství personalistiky právě opustilo tiskárnu. Můžete se pustit do čtení! Tentokrát jsme se zaměřili na téma Šéf a jeho lidé: Jak je důležité míti personalistu.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 8-2021


Co se ve světě top klientů Performia událo v létě 2021 a co z toho budete mít vy? To se dozvíte v sprnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Co se děje v Performii VIP 6-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít vy, naši top klitenti? To se dozvíte právě v červnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii VIP".

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v květnovém shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii VIP".

celý článek

Časopis Dobrodružství personalistiky slaví 10 let!


Časopis plný inspirace pro oblast vedení lidí už vychází 10 let. Je určený nejen personalitům, ale také šéfům, manažerům a všem, které HR zajímá.

celý článek

Napsali jsme už 250 tipů pro manažery a personalisty


Před deseti lety se parta nadšenců rozhodla, že se podělí o tipy a triky přímo z praxe. A tak vznikla tradice, která se drží doposud. Proto s radostí můžeme říct, že jsme poslali již 250 TIPŮ A TRIKŮ.

celý článek

Nezoufejte. Máme pro vás nové datum konference


Někdy aktuální situace zhatí i ten nejlepší projekt. Naši konferenci bohužel potkal stejný osud. Ale zoufat nemusíte. Již jsme domluvili nové datum. A jste už vůbec přihlášení?

celý článek

Co se děje v Performii VIP 2-2021


Co se u nás za poslední 2 měsíce událo a co z toho budete mít Vy? To se dozvíte právě ve shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii".

celý článek

Jakou imunitu mají vaši zaměstnanci? A víte, jak ji zlepšit?


Vitamín A,B,C,D a pravidelné otužování. Tak o to tu neběží, ale s naším tématem značně souvisí. Tento týden jsme vydali nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky, které má tentokrát podtitul Imunita zaměstnance. Jak ji správně posílit a nepřijít o rozum?

celý článek

Skloubit rodinu a práci je velká výzva. V Performii jsme to dokázali zvládnout, říká Dara Smreková


Dara Smreková v Performii pracuje bez mála dva roky a stala se pevným bodem pro regionální partnery. Domlouvá schůzky a zaplňuje kalendáře. Čím ji Performia oslovila? A jak dokáže skloubit malé děti a práci?

celý článek

Představujeme zlatou zeď slávy Performie. Přidáte se?


Za těch šestnáct let co Performia působí na českém trhu, se na nás obrátilo několik stovek firem, které potřebovaly pomoct s výběrem. A my jsme rádi, že několik z nich se rozhodlo stát VIP klienty, tedy těmi, kteří mají neomezený přístup k online systému. A jako projev vděku jsme vytvořili jejich zlatou zeď slávy. .

celý článek

Zaujal mě odlišný styl inzerátu Performie. Proto jsem poslala životopis, prozradila Iva Bugnerová


V Performii zanedlouho oslaví jeden rok. I přesto se Iva Bugnerová stala neodmyslitelnou součástí brněnské pobočky a její chod by bez Iviny pevné ruky takřka nefungoval. Jak se ale dostala do Performie a co dělá žena, kterou ve většině případů pouze slyšíte a nevidíte?

celý článek

Co se děje v Performii VIP 12-2020


Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít Vy? Speciální VIP vydání pro top klienty Performie.

celý článek

Další online PERFORMIA BRUNCHE za námi. Tentokrát o souladu HR a managementu


Klasicky několikrát do roka pořádáme PERFORMIA BRUNCHE pro naše VIP klienty, kteří využívají náš online systém. Nechtěli jsme o tuto akci přijít, a tak jsme se s mnohými z nich viděli alespoň přes počítačové obrazovky.

celý článek

Stará dobrá konference s novým datem. Na co se těšit?


Některé plány nedopadnou zrovna tak, jak bychom si představovali. A tak i my jsme se museli přizpůsobit situaci a přesunout naši konferenci. Ta už ale má nové datum a i program, na který se můžete těšit.

celý článek

Před prvním seminářem jsem chtěla utéct domů, říká Hana Slačálková


Hanka Slačálková je důkazem o tom, že když se chce, tak to jde. Začala od nuly a v  Performii se vypracovala k bodu, kdy zastává několik postů naráz. I přes pracovní vypětí si vždy udržuje úsměv na rtech. Co dělá, když zrovna nepracuje? A jaké vztahy má se svými klienty? 

celý článek

O lidech naživo. Máme za sebou další PERFORMIA BRUNCHE


Situace ohledně pandemie zaskočila hodně firem. Někteří z nich pak řešili co s lidmi, jak je například vést na dálku, jak přeskupit jejich práci nebo jak je rozpohybovat. I o tom jsme mluvili na VIP setkání PERFORMIA BRUNCH, který několikrát do roka pořádáme pro naše klienty, kteří májí přístup k online systému Performie.

celý článek

Elena Sklenářová: V Královské baletní škole jsem byla nejen manažerkou, ale i mámou a segrou


Elena Sklenářová pracuje v Performii skoro pět let. Rychlou jízdu si užívá nejen na silnici, ale také v práci. Za tu dobu se totiž stihla vypracovat na vedoucí brněnské pobočky. Jak se dostala do Performie a jaká byla práce v Královské baletní škole?

celý článek

Dana Součková: Jak se z učitelky stala obchodnice


Dana Součková je všem známá jako velký optimista s úsměvem na tváři. Ačkoliv před Performií obchodníka nedělala, rozhodla se opustit školství a vydat se zkusit neznámé. Největší radost má ve chvíli, kdy svým klientům může pomoct.

celý článek

Eva Belicová: Práce od devíti do pěti by mě nebavila


Eva Belicová ve společnosti pracuje již řadu let. Začínala jako obchodnice, později se z ní stala konzultantka a trenérka, díky čemuž se s ní můžete potkat na našich seminářích. Co ji k personalistice přivedlo a co má na své práci ráda? 

celý článek

Klientovi ušetřím až osmdesát procent času, říká Lenka Komorousová


Jméno Lenka Komorousová znají hlavně naši top klienti s licencí k online systému Performia, o které se stará. V Performii pracuje už řadu let a za tu dobu získala nepřeberné množství zkušeností, které předává našim klientům. 

celý článek

V Performii mě nechali dokázat, že na to mám, říká Renata Krutská


Průměrný člověk v práci stráví až třetinu života, a proto je důležité, dělat něco, co vás opravdu baví a naplňuje. Své o tom ví i Renata Krutská, která svou „vysněnou práci“ našla v Performii. Zastává tu pozici regionálního partnera a patří k nejlepším prodejcům v české pobočce i mezinárodně.

celý článek

Přes deset let v jedné společnosti. Je to vůbec v dnešní době možné?


Iva Schulzová v současné době pracuje na pozici regionálního partnera. Navíc pomáhá klientům s výběrem šikovných lidí a věnuje se jejich individuálnímu tréninku. V Performii pracuje již téměř jedenáct let. Určitě je to něco, co se v dnešní době moc často nevidí. O to víc nás tedy zajímalo, jak to vidí sama Iva.

celý článek

Jan Piťha: Je snazší udělat z horolezce elektrikáře, než z elektrikáře horolezce


Najít všestranné zaměstnance není lehké. Své o tom ví i Jan Piťha, generální ředitel ve společnosti Backbone s. r. o, který přijal nabídku natočit rozhovor s Lucií Spáčilovou, výkonnou ředitelkou společnosti Performia.

celý článek

Najdi si spolupracovníka, nejen o tom byly Performia Brunche


20. listopadu v Praze a 21. listopadu ve Valticích se uskutečnily další PERFORMIA BRUNCHE, na kterých se pravidelně schází naši VIP licencovaní klienti a předávají si na nich hodnotné informace a tipy z praxe. Tentokrát na téma Doporučování kandidátů našimi zaměstnanci.

celý článek

PERFORMIA BRUNCHE byly tentokrát na téma Komunikace s kandidáty


16. července v Praze a 23. července v Brně se uskutečnily další PERFORMIA BRUNCHE, na kterých se pravidelně schází naši VIP licencovaní klienti a předávají si na nich hodnotné informace a tipy z praxe. Tentokrát na téma Komunikace s kandidáty.

celý článek

Letní teambuilding s interním seminářem? Máme pro vás trenéry i nápady!


Přemýšlíte o tom, jakou společnou akci ve firmě během léta uspořádat? A napadlo Vás někdy, že by klidně mohla být spojená se vzděláváním a nemusela by se nutně konat v "nudné" seminární místnosti? Pak pro Vás máme nápady na aktivity i volné dny našich trenérek. Nápadů je spousta, trenérek málo, tak se raději rozhodujte rychle.

celý článek

Spustili jsme novou verzi U-testu, která vám nábor ještě více zefektivní


Na konci března 2019 jsme po dlouhých přípravách konečně vypustili novou verzi našeho U-testu, která usnadní nábor a hodnocení nejen našim VIP licencovaným klientům, ale i ostatním, kteří naše testy využívají jen nárazově.

celý článek

PERFORMIA BRUNCHE byly plné novinek!


V březnu 2019 proběhly hned dva PERFORMIA BRUNCHE a lámaly rekordy co se týče počtu účastníků. Proč? Protože byly plné novinek! Představili jsme tu našim VIP licencovaným klientům, jak vypadá zbrusu nová verze našeho U-Testu a podívali jsme se na VIP sekci na našem novém webu.

celý článek

Máme za sebou další dva PERFORMIA BRUNCHE pro naše VIP klienty


21. listopadu 2018 se uskutečnil první PERFORMIA BRUNCH, a to ve firmě PAS, s.r.o.. Druhý BRUNCH se konal 12. prosince 2018 ve firmě AHORN CZ s.r.o.. Na každém setkání se sešlo okolo 15 účastníků.

celý článek

PERFORMIA BRUNCH proběhl v září v Brně i Praze - do jakých firem jsme se podívali?


V září proběhly hned dva PERFORMIA BRUNCHE, jeden na Moravě a jeden v Čechách. Navštívili jsme firmu STERIMED, s.r.o. a Účetnictví on-line, s.r.o.. Jaké bylo téma a jaké zajímavosti ze sešlosti vyplynuly? To vše se dočtete níže.

celý článek

Na Performia brunchi jsme ocenili ty nejlepší!


Protože si moc vážíme velmi dobré platební morálky, tedy rychlosti a jakési vzornosti v placení faktur, které putují od nás k našim klientům, rozhodli jsme se ty nejvzornější klienty ocenit malým sladkým dárečkem a certifikátem.

celý článek

PERFORMIA BRUNCH: Podívali jsme se do zákulisí firmy SCHUNK Intec s.r.o.


12. března 2018 proběhlo další ze setkání našich VIP licencovaných klientů. Tentokrát jsme se sešli u našeho klienta SCHUNK Intec s.r.o.. Jaké bylo téma, průběh a jak akci hodnotili její účastníci se dočtete dále.

celý článek

PERFORMIA BRUNCH: V Praze a Brně proběhlo další setkání VIP klientů


V listopadu hned dvě setkání našich VIP licencovaných klientů, a to v Praze a Brně. Tématem tentokrát bylo „Úspěšné využívání dotazníků v praxi“. Setkali jsme se ve firmě LIKOV s.r.o. a ACCOR Hotel CZ, s.r.o.. Pojďte se podívat na to, jak to vypadalo.

celý článek

VIP klienti se sešli na dalším z našich pravidelně pořádaných BRUNCHŮ


Naším milým hostitelem na snídani Performia brunch time byla firma Carl Stahl & spol. s r.o.. Na tomto setkání si naši VIP klienti, kteří plně využívají naše know-how, předávají úspěšné akce z praxe. Setkání bylo plné vzájemné inspirace a diskuze na téma: „Kde brát kandidáty a nekrást“.

celý článek

Letní VIP brunch v Praze byl na téma kde brát kandidáty a nekrást


Tentokrát naším hostitelem na snídani Performia brunch time byla firma ALMARK GROUP s.r.o. Jde o inspirativní snídani v kruhu VIP klientů, kteří plně využívají náš systém najímání vhodného pracovního personálu. Setkání bylo plné vzájemné inspirace a diskuze na téma: „Kde brát kandidáty a nekrást“

celý článek

Rozhovor s Lucií Veverkovou, VIP licencovanou klientkou Performia


Společnost PAS, s.r.o. je primárně dodavatelem kancelářských potřeb, nicméně během posledních několika let se jejich záběr poněkud rozšířil, a tak by se dalo říci, že dnes dodávají kancelářím vše, co pro svůj běžný provoz potřebují (papír, kancelářské potřeby, drogerii a hygienu, nábytek aj.). Tzn. starají se o to, aby jejich klienti mohli pohodlně pracovat a měli k tomu vše, co je potřeba.

celý článek

Inspirativní snídaně ve společnosti školy BASIC


Další Performia Brunch za námi, tentokrát na téma „Kdy je nechat jít“.

celý článek

Další inspirativní snídaně s našimi VIP klienty


Další Performia Brunch za námi, tentokrát na téma „Kdy je nechat jít“.

celý článek