Vstupte do dalšího roku s novou personální strategií

Konec roku se nám nezadržitelně blíží. Je určitým zvykem přehodnocovat na konci roku svá rozhodnutí a plánovat si, co všechno musíme v tom dalším nadcházejícím roce udělat jinak. S formou na maraton vám zrovna neporadíme, ALE hledáte-li nový vítr do plachet vašeho HR oddělení, jste na správné adrese.


Prostřednictvím workshopu "Moje personální strategie" vám nabízíme pomoc a radu při plánování na poli HR. Za pouhých 5 hodin školení získáte nové informace, jak nastavit funkční personální strategii. 

Workshop bude online, připojit se tedy můžete z pohodlí vaší kanceláře nebo domácího křesla. Je určen pro ředitele, manažery i personalisty, prostě každého, kdo chce své HR oddělení pozměnit ať už jen částečně, či od základů. 

V tomto roce se můžete těšit na poslední možný termín, a to 14. prosince 2021. 

Následující rok vám nabízí příležitost již ze samého začátku, konkrétně 12. ledna 2021. 

Co se o webináři "Moje personální strategie" říká? 

„Velmi výstižný a poučný. Určitě zavedu díky workshopu věci, které mi do teď unikaly. Děkuji."
Zuzana Brožová ARTISAN DŘEVOPRODEJ s.r.o.
„Workshop se mi moc líbil a hodně mi pomohl s určením směru, kterým bych se chtěla vydat a pomoci tak ke splnění obecných cílů celé společnosti."
Veronika Kallauschová BACKBONE s.r.o.

KATEŘINA KREJČÍ: Tým nemůže fungovat, pokud nechceme rozumět lidem


Obor stavebnictví nevystudovala, a i přesto nastoupila do společnosti SLEZSKÉ STAVBY OPAVA s.r.o., kterou dnes vede jako jednatelka. Našla způsoby, jak se o oboru i lidech, které vede, dozvědět víc, a pochopila, že i její vedoucí musí lidem rozumět. Je spolurealizátorkou několika projektů, které podporují zručnost dětí a jejich kladný vztah k technickým oborům. Kateřina Krejčí rozhodně má o vedení firmy i lidí v ní co říct.

celý článek

Jak ztratit kandidáta v deseti krocích


Boj o skvělé zaměstnance neutichl a firmy se předhání v tom, co jim nabídnout, aby je získali pro sebe. Možná i kvůli tomuto přístupu se některé organizace svým přístupem k výběrovému řízení nevědomky samy ochuzují o zajímavé uchazeče. Co dělají, že ztrácí u své cílové skupiny plusové body? Tady je deset chyb, které ve výběrových řízeních nejčastěji pozorujeme.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek