Známe téma dalšího webináře

Je tomu teprve necelý týden, co za sebou máme poslední Performia webinář. Abyste se měli na co těšit, připravili jsme pro Vás rovnou webinář další. 


Tentokrát se bude jednat o téma Modernizace a automatizace. Hlavně pak toho, jak na takové změny adaptovat svoje zaměstnance. Proto jsem ho pojmenovali LIDÉ A MODERNÍ TECHNOLOGIE: Jak se připravit na budoucnost? 

Na webináři spolupracujeme s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR, jejichž výkonná ředitelka Eva Sovobodová vám nastíní, co je v této oblasti v českých firmách aktuální. Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performie vám poté poradí, jak tyto trendy prosadit u svých lidí. 

Webinář proběhne v úterý 21. června od 14:00, jako vždy je účast po registraci zdarma

Co například na webináři uslyšíte? 

  • Proč mají lidé tendenci bránit se novinkám a jak to změnit?
  • Jakou největší chybu firmy dělají, když plošně zavádějí novinky?
  • A proč vám možná žádná z automatizací nenahradí šikovného člověka?

Jestliže se chystáte ve své firmě zavádět cokoliv nového, nemusí se jednat pouze o svět digitalizace, určitě byste na tomto webináři neměli chybět. 

Přihlaste se na webinář již nyní! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek