21. díl DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je nyní dostupný pro každého

Do konce února 2022 vám poskytneme ke stažení zdarma celé 21. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, ve kterém jsme se zaměřili na oblast výběru zaměstnanců. Vybrali jsme tentokrát fázi výběrového řízení, která je často opomíjena. Touto fází je fáze 0, tedy příprava na výběrové řízení. 


V časopise najdete mimo jiné článek s výčtem hned 4 věcí, na které české firmy při výběrovém řízení zapomínají. Nepřijdete ani o rozhovor s personalistkou ze společnosti Bonita Group Service s.r.o., která vám prozradí, jakou roli hraje management při výběru nových lidí do firmy. A podíváme se na přípravu výběrového řízení očima našeho norského kolegy Ivara Bruvolla, který má za sebou již přes 2 500 “výběrek“.

Nepodcenit přípravy je chytré, protože nikdo nechce komplikované nebo opakované výběrové řízení.
Lucie Spáčilová

Časopis DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY vydáváme již od roku 2011. Vždy 3krát do roka se v něm zaměříme na aktuální témata, která hýbou světem personalistiky. Časopis vychází pravidelně v lednu, červnu a říjnu. Aby Vám už žádné číslo neuniklo přihlaste se k pravidelnému odběru formou předplatného. 

21. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY

Vyplňte formulář níže do konce února 2022 a my vám obratem zašleme kompletní 21. číslo, ve kterém se dozvíte, co musíte udělat dřív, než výběrové řízení vůbec odstartujete.


Když se nedaří, většinou je to proto, že jste špatně začali. Viděl jsem mnoho případů, kde se to potvrdilo.
Ivar Bruvoll

Stáhněte si celé číslo ještě dnes!
Po vyplnění formuláře vám zašleme odkaz pro stažení časopisu e-mailem. 

Litujeme, číslo bylo zdarma dostupné jen do 28. 2. 2022. Pokud máte zájem náš časopis odebírat, klikněte na tlačítko níže a zaregistrujte se.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek