Česká Performia je již počtvrté nejlepší na světě

Performia má po světě 30 poboček a tou nejúspěšnější se v říjnu 2017 stala již počtvrté v řadě právě Performia Česká republika. Na mezinárodní konferenci Performia International, která se tentokrát konala v Kolumbii (jedné z poboček), jsme si převzali již čtvrtou zlatou hvězdu za nejvýrazněji expandující zemi uplynulého roku.

"Ač se to tak zdá, nebylo to vůbec jednoduché. Každý člen našeho českého týmu pracuje v průběhu roku častokrát až na 130 %. Když ale vidíme, jakou velkou inspirací jsme ostatním zemím, kde Performia působí, vždy dostaneme nový vítr do plachet a chceme zase o kus dál," okomentovala českou výhru výkonná ředitelka Lucie Spáčilová.

Toto je část mezinárodního týmu Performia, který se letos setkal v Kolumbii

Protože Performia rok se uzavírá se začátkem září, abychom si v říjnu mohli říci, jak se nám v uplynulém roce dařilo, mohla část našeho týmu už v říjnu jet do Kolumbie pro ocenění. A jak se to vlastně celé stane? Po celý rok se týdenně, měsíčně i čtvrtletně přičítají body za rostoucí statistiky a k tomu se sbírají referenční dopisy klientů a na konci roku se ukáže, komu že se dařilo v expanzi nejvíce.

Která čísla letos českou Performii donesla až ke zlatu?

Část českého týmu Performia si dojela pro zlatou hvězdu až za oceán

A s jakými čísly se nám tohle čtvrté vítězství v řadě letos podařilo? Třeba s těmito.

  • Třeba neustálé rostoucí počet klientů, kteří neomezeně využívají on-line systém Performia a patří mezi takzvané "VIP licencované klienty". Aktuálně jde o 74 firem, které do této výjimečné skupiny patří.
  • Nebo 729 účastníků našich seminářů, kterých v loňském roce (2016-2017) bylo krásných 62.
  • Či třeba 644 lidí, kteří přišli na naši úvodní přednášku, a to nepočítáme přednášky, které jsme dělali na konferencích, různých networkingových akcích či veletrzích.

Kdo za to celé může?

A komu za naše úžasné umístění, kterému pořád ještě nevěříme, vlastně vděčíme! Zejména našim klientům, na které jsme dennodenně pyšní a bez nichž bychom nemohli dělat tak skvělou práci jako je budování úspěšných týmů.

Naši milí klienti, moc si vážíme Vaší přízně a těšíme se na všechno, co spolu ještě zvládneme a vytvoříme nejen v oblasti HR!

DĚKUJEME, hvězda je hlavně Vaše!


Chcete-li se dozvědět více ze světa Performie, podívejte se na další novinky.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek