Performia tým

Skloubit rodinu a práci je velká výzva. V Performii jsme to dokázali zvládnout, říká Dara Smreková


Dara Smreková v Performii pracuje bez mála dva roky a stala se pevným bodem pro regionální partnery. Domlouvá schůzky a zaplňuje kalendáře. Čím ji Performia oslovila? A jak dokáže skloubit malé děti a práci?

celý článek

Zaujal mě odlišný styl inzerátu Performie. Proto jsem poslala životopis, prozradila Iva Bugnerová


V Performii zanedlouho oslaví jeden rok. I přesto se Iva Bugnerová stala neodmyslitelnou součástí brněnské pobočky a její chod by bez Iviny pevné ruky takřka nefungoval. Jak se ale dostala do Performie a co dělá žena, kterou ve většině případů pouze slyšíte a nevidíte?

celý článek

Před prvním seminářem jsem chtěla utéct domů, říká Hana Slačálková


Hanka Slačálková je důkazem o tom, že když se chce, tak to jde. Začala od nuly a v  Performii se vypracovala k bodu, kdy zastává několik postů naráz. I přes pracovní vypětí si vždy udržuje úsměv na rtech. Co dělá, když zrovna nepracuje? A jaké vztahy má se svými klienty? 

celý článek

Elena Sklenářová: V Královské baletní škole jsem byla nejen manažerkou, ale i mámou a segrou


Elena Sklenářová pracuje v Performii skoro pět let. Rychlou jízdu si užívá nejen na silnici, ale také v práci. Za tu dobu se totiž stihla vypracovat na vedoucí brněnské pobočky. Jak se dostala do Performie a jaká byla práce v Královské baletní škole?

celý článek

Dana Součková: Jak se z učitelky stala obchodnice


Dana Součková je všem známá jako velký optimista s úsměvem na tváři. Ačkoliv před Performií obchodníka nedělala, rozhodla se opustit školství a vydat se zkusit neznámé. Největší radost má ve chvíli, kdy svým klientům může pomoct.

celý článek

Eva Belicová: Práce od devíti do pěti by mě nebavila


Eva Belicová ve společnosti pracuje již řadu let. Začínala jako obchodnice, později se z ní stala konzultantka a trenérka, díky čemuž se s ní můžete potkat na našich seminářích. Co ji k personalistice přivedlo a co má na své práci ráda? 

celý článek

Klientovi ušetřím až osmdesát procent času, říká Lenka Komorousová


Jméno Lenka Komorousová znají hlavně naši top klienti s licencí k online systému Performia, o které se stará. V Performii pracuje už řadu let a za tu dobu získala nepřeberné množství zkušeností, které předává našim klientům. 

celý článek

V Performii mě nechali dokázat, že na to mám, říká Renata Krutská


Průměrný člověk v práci stráví až třetinu života, a proto je důležité, dělat něco, co vás opravdu baví a naplňuje. Své o tom ví i Renata Krutská, která svou „vysněnou práci“ našla v Performii. Zastává tu pozici regionálního partnera a patří k nejlepším prodejcům v české pobočce i mezinárodně.

celý článek

Napsali jsme další články: Brand zaměstnavatele a kreativita v Austrálii


V listopadu nám v mediích vyšly hned dva odborné články. Jaký je australský trh práce a proč je důležitý brand zaměstnavatele.

celý článek

Lucie Spáčilová pro BLUETV: Lidé jdou za společnými cíli a účely


Lucie Spáčilová byla hostem pořadu interview Pavla Sehnala v BLUETV.  Rozhovor se samozřejmě točil kolem personalistiky a její aktuální situace na českém trhu. 

celý článek

Česká Performia je nejlepší na světě! Již pošesté.


Performia má po světě 30 poboček a tou nejúspěšnější se začátkem září 2019 stala již pošesté v řadě právě Performia Česká republika. Na mezinárodní konferenci Performia International, která se tentokrát konala v Holandsku (na jedné z poboček), jsme si převzali již šestou zlatou hvězdu za nejvýrazněji expandující zemi uplynulého roku.

celý článek

Hana Slačálková: Sociální sítě nejsou inzertní portál, ale nové kolegy tu najdete


Hana Slačálková je trenérka, konzultantka, personalistka a specialistka na výběr zaměstnanců pro naše klienty v jedné osobě. Specialuzuje se ale také na personální marketing a sociální sítě, které jsou důležité pro příval nových a kvalitních lidí do firmy. Jaké je její pozorování ohledně toho, co dnes firmy na sociálních sítích nejvíce zanedbávají nebo co jim naopak nejvíce funguje?

celý článek

Lenka Komorousová a její cesta od konzultantky až k podpoře VIP klientů


Lenka Komorousová je manažerkou pro podporu licencovaných klientů. V Performii ale začínala na úplně jiné pozici. Jaká byla její cesta Performií za těch dlouhých 13 let? To se dozvíte v našem rozhovoru!

celý článek

Eva Belicová o tom, jak se stala trenérkou Performia


Eva Belicová je konzultantka a "čerstvá" trenérka společnosti Performia. V tomto rozhovoru jsme se jí zeptali na to, jak se k trénování dostala a co na tom bylo nejtěžší.

celý článek

Alena Janáková o práci na volné noze: Chyběli mi lidi a pocit, že někam patřím


Alenka je regionálním partnerem, který se stará o klienty Performia na Moravě. V lednu 2018 to budou dva roky, co se rozhodla spojit své síly právě s Performií. Před nástupem k nám se už roky věnovala personalistice jako konzultant na „volné noze“. Co ji přimělo s tímto druhem práce skončit a stát se součástí týmu?

celý článek

PERFORMIA slaví 14 let


Společnost PERFORMIA je na českém trhu přesně 14 let. 29. dubna 2004 byl spuštěn historicky první U-test v České republice. Jak těch 14 let vidí Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti?

celý článek

Renata Krutská je třetím nejlepším prodejcem v síti Performia!


Renata Krutská (dříve Drahošová) dobyla 3. místo v mezinárodní hře o nejlepšího prodejce v rámci třiceti zemí sítě Performia International. Asi je vám jasné, že se za tímto úspěchem skrývá několikaletou dřinu. Renča je pro všechny v Performii krásným příkladem toho, že když se chce, tak jde všechno. Jak to vidí ona sama?

celý článek

Performia expanduje a hledá nové posily!


Právě teď hledáme ty, kteří nám pomohou měnit HR svět k lepšímu. Toto je výzva pro sólo HR konzultanty, obchodníky nebo kouče!

celý článek

PERFORMIA právě najímá další hvězdy do svého týmu!


DOKÁŽETE SI S VĚCMI RYCHLE PORADIT A RÁD/A POMÁHÁTE DRUHÝM?

celý článek

Česká Performia je již počtvrté nejlepší na světě


Performia má po světě 30 poboček a tou nejúspěšnější se v říjnu 2017 stala již počtvrté v řadě právě Performia Česká republika. Na mezinárodní konferenci Performia International, která se tentokrát konala v Kolumbii (jedné z poboček), jsme si převzali již čtvrtou zlatou hvězdu za nejvýrazněji expandující zemi uplynulého roku.

celý článek

Podpora prodeje – stabilní pilíř pro Performia konzultanta


Dagmar Jachková pracuje v Performii na pozici podpora prodeje. Dáša má na starosti hlavně to, aby naše konzultantky měly zaplněné diáře, a to jak schůzkami s novými klienty, tak i schůzkami s těmi stávajícími. Dáša na této pozici pracuje od listopadu 2015 na naší centrále v Praze. A jak se k nám vlastně dostala?

celý článek

Podpora prodeje: stabilní pilíř pro Performia konzultanta


Dagmar Jachková pracuje v Performii na pozici podpora prodeje. Podpora prodeje je pozice, která má na starosti hlavně to, aby naše konzultantky měly zaplněné diáře, a to jak schůzkami s novými klienty, tak i schůzkami s těmi stávajícími.

celý článek

Seznamte se: Dagmar Jachková


Strávili jsme s Dášou jeden den a Vy se tak můžete podívat na to, co je její běžnou náplní dne, jaké jsou její povinnosti, co má ráda a na to, jak tráví svůj volný čas. Seznamte se: Dagmar Jachková.

celý článek

Vánoční přání pro klienty Performia PF 2017


Vánoční videopřání od Lucie Spáčilové a celého týmu Performia.

celý článek

Iva Schulzová: Výběr je výrazně ovlivněn tím, co nosí šéf dané pozice v hlavě


Situace v najímání je v posledním období poněkud jiná. Jak nízká nezaměstnanost zahýbala s personální inzercí? Na to jsme se zeptali naší personální konzultantky Ivy Schulzové, která pomáhá klientům s výběrem již od roku 2008.

celý článek

Obhájili jsme zlato! Již potřetí!


Přečtěte si o tom, co může za to, že jsme již potřetí obhájili zlato a kdo nám k tomu pomohl.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Petra Fialová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Petrou Fialovou, manažerkou pro finance a produkci.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Alena Janáková?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Alenou Janákovou, regionálním partnerem a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Denisa Hrubešová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Denisou Hrubešovou, asistentkou marketingu a PR a manažerkou úvodních přednášek.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Eva Belicová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Evou Belicovou, regionální partnerkou a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Hana Slačálková?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Hanou Slačálkovou, regionální partnerkou, konzultantkou a trenérkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Renata Krutská?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Renatou Krutskou, regionální partnerkou a konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Barbora Hartmannová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Barborou Hartmannovou, manažerkou marketingu a PR.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Marta Machovská?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Martou Machovskou, regionálním partnerem, personální konzultantkou a trenérkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Lenka Komorousová?


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Rozhovor s Lenkou Komorousovou, manažerkou pro podporu VIP klientů a personální konzultantkou.

celý článek

PERFORMIA slaví 12 let


Performia slaví již 12 let fungování v České republice. Lucie Spáčilová vzpomíná na to, jaké to bylo v začátcích a kam se za ty roky posunula.

celý článek