Zaujal mě odlišný styl inzerátu Performie. Proto jsem poslala životopis, prozradila Iva Bugnerová

V Performii zanedlouho oslaví jeden rok. I přesto se Ivana Bugnerová stala neodmyslitelnou součástí brněnské pobočky, která by bez její pevné ruky fungovala jen ztěžka. Jak se ale dostala do Performie a co dělá žena, kterou ve většině případů pouze slyšíte a nevidíte?  


Ivy, ty jsi v Performii krátkou dobu. Můžeš nám prozradit o sobě něco osobního?
Bydlím v Brně s přítelem. Mám jednu dceru, které je dvacet šest let a která bydlí nedaleko nás. Jsem klidný a nekonfliktní člověk a nebojím se životních změn.  

Vím o tobě, že ráda jezdíš na výlety s přítelem. Dáš nám nějaký tip, kde se ti líbilo nebo kam se ráda vracíš? 
V Česku se mi líbí téměř všude. Žádné místo, které jsem navštívila, a není jich málo, mě nezklamalo. Hodně se mi líbilo na Lipně a v okolí. Za hranicemi je krásně v Itálii. Mám tam projetých více destinací od Sicílie až k severu. Když jedeme do Itálie tak na 100 % vím, že se dobře najím a vychutnám si výbornou kávu.

Máš ještě nějaké aktivity, které děláš po práci?
V letních měsících se snažím pečovat o zahrádku a hodně vyrážíme na výlety. V zimě se věnuji čtení knih. V poslední době mám zálusk naučit se plést a něco si ušít. Kdysi dávno jsem tyto aktivity dělala, tak se k nim chci vrátit.

„Zaujalo mě to, jak je inzerát napsaný. Což teď, když tu pracuji, už chápu.“

Co tě přimělo změnit práci? Proč zrovna Performie?
V předchozí práci jsem byla nespokojená. To byl ten hlavní důvod. Performie na mě tehdy vykoukla na jednom webovém portálu. Zaujalo mě to, jak je inzerát napsaný. Což teď, když tu pracuji, už chápu.

Naši klienti tě zas tak často nevidí, ale dost slyší. Můžeš jim prozradit, co přesně děláš? Jaká je tvá náplň práce?
Mojí náplní je hlavně zaplňovat kalendáře schůzkami. Mám svěřeno několik konzultantek, o které se starám. Také mám na starosti chod brněnské pobočky, abychom se tu všichni cítili dobře. Zajišťuji i přípravu seminářů, které se konají v Brně.

Iva se stará o celou brněnskou pobočku

Už od začátku se rychle chytla a začala tvořit

Ty jsi nastoupila do brněnské pobočky, kde jsou tři silné osobnosti, které není lehké ukočírovat. Jak sis sedla s prodejkyněmi a jak je dokážeš zvládnout?
Všechny tři prodejkyně jsou skvělé a úžasné. Se všemi se mi velmi dobře komunikuje a rozumíme si. Každá je jiná, ale myslím, že jsem se všemi našla způsob, jak si předávat a řešit úkoly, tak aby byly spokojené.

Co tě na Performii baví? A máš i něco, co úplně nemáš ráda?
Baví mě všechno. Oceňuji různorodost práce. Takže telefonuji, dělám administrativu, připravuji materiály.

Zdroj fotografií: archiv Ivy Bugnerové

Líbí se Vám účel Performie a chcete se k nám přidat? 
 

Kontaktujte nás a my se Vám ozveme. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek