Rozhovor se členem týmu Performia

Mårten Runow: Novodobý HR manažer by se měl zaměřit na produktivitu personálu


Mårten Runow zakladatelem společnosti Performia International působící ve Švédsku se snaží vnášet do oblasti HR zdravý rozum. Letos v květnu přijel do Prahy na konferenci Moderní trendy HR a hovořil o tom, jak uplynulé roky změnily práci v HR a o tom, jaká bude budoucnost HR a jaké místo v ní zaujme tzv. Personnel Productivity Management™.

celý článek

Zaměření na cíl výrazně pomáhá zvládnout jakoukoli stresovou situaci, shoduje se Australan s Kostaričankou


Kostaričanku Evelissu Cubero a Australana Garetha Jekela spojuje nejen to, že oba založili pobočku Performie, ale také to, že oba kromě toho působí ještě v úplně jiném odvětví. Jaké zkušenosti si odnesli z budování firmy úplně „od píky“ a jak se dívají na posilování odolnosti zaměstnanců ze svých zeměpisně velmi odlišných pohledů?

celý článek

Skloubit rodinu a práci je velká výzva. V Performii jsme to dokázali zvládnout, říká Dara Smreková


Dara Smreková v Performii pracuje bez mála dva roky a stala se pevným bodem pro regionální partnery. Domlouvá schůzky a zaplňuje kalendáře. Čím ji Performia oslovila? A jak dokáže skloubit malé děti a práci?

celý článek

Zaujal mě odlišný styl inzerátu Performie. Proto jsem poslala životopis, prozradila Iva Bugnerová


V Performii zanedlouho oslaví jeden rok. I přesto se Iva Bugnerová stala neodmyslitelnou součástí brněnské pobočky a její chod by bez Iviny pevné ruky takřka nefungoval. Jak se ale dostala do Performie a co dělá žena, kterou ve většině případů pouze slyšíte a nevidíte?

celý článek

Před prvním seminářem jsem chtěla utéct domů, říká Hana Slačálková


Hanka Slačálková je důkazem o tom, že když se chce, tak to jde. Začala od nuly a v  Performii se vypracovala k bodu, kdy zastává několik postů naráz. I přes pracovní vypětí si vždy udržuje úsměv na rtech. Co dělá, když zrovna nepracuje? A jaké vztahy má se svými klienty? 

celý článek

Elena Sklenářová: V Královské baletní škole jsem byla nejen manažerkou, ale i mámou a segrou


Elena Sklenářová pracuje v Performii skoro pět let. Rychlou jízdu si užívá nejen na silnici, ale také v práci. Za tu dobu se totiž stihla vypracovat na vedoucí brněnské pobočky. Jak se dostala do Performie a jaká byla práce v Královské baletní škole?

celý článek

Dana Součková: Jak se z učitelky stala obchodnice


Dana Součková je všem známá jako velký optimista s úsměvem na tváři. Ačkoliv před Performií obchodníka nedělala, rozhodla se opustit školství a vydat se zkusit neznámé. Největší radost má ve chvíli, kdy svým klientům může pomoct.

celý článek

Eva Belicová: Práce od devíti do pěti by mě nebavila


Eva Belicová ve společnosti pracuje již řadu let. Začínala jako obchodnice, později se z ní stala konzultantka a trenérka, díky čemuž se s ní můžete potkat na našich seminářích. Co ji k personalistice přivedlo a co má na své práci ráda? 

celý článek

Klientovi ušetřím až osmdesát procent času, říká Lenka Komorousová


Jméno Lenka Komorousová znají hlavně naši top klienti s licencí k online systému Performia, o které se stará. V Performii pracuje už řadu let a za tu dobu získala nepřeberné množství zkušeností, které předává našim klientům. 

celý článek

V Performii mě nechali dokázat, že na to mám, říká Renata Krutská


Průměrný člověk v práci stráví až třetinu života, a proto je důležité, dělat něco, co vás opravdu baví a naplňuje. Své o tom ví i Renata Krutská, která svou „vysněnou práci“ našla v Performii. Zastává tu pozici regionálního partnera a patří k nejlepším prodejcům v české pobočce i mezinárodně.

celý článek

Přes deset let v jedné společnosti. Je to vůbec v dnešní době možné?


Iva Schulzová v současné době pracuje na pozici regionálního partnera. Navíc pomáhá klientům s výběrem šikovných lidí a věnuje se jejich individuálnímu tréninku. V Performii pracuje již téměř jedenáct let. Určitě je to něco, co se v dnešní době moc často nevidí. O to víc nás tedy zajímalo, jak to vidí sama Iva.

celý článek