Chystáme další webinář Kdo pomáhá a kdo se veze

Aktuální situace přeje online světu. Abychom s vámi neztratili kontakt, zavítali jsme do něj i my. Přinášíme vám další webinář. Poznejte s námi, jaké lidi máte ve svém týmu.


Lidé jsou základem podnikání. To sice ano, ale asi se shodneme na tom, že ne jen tak nějací lidé. Ti správní musí být produktivní a musí chtít firmě pomoc. Někdy se ale stane, že do firmy přijmeme člověka, který tak produktivní není a spíše nám škodí. A někdy o tom ani nevíme.

Jak takovou situaci vyřešit nebo ještě lépe jí předejít?

To se můžete dozvědět na našem webináři KDO POMÁHÁ
A KDO SE VEZE?

KDY: 19. 11. 2020 od 18:00

KDE: U vás doma, v kancelář, v autě. Zkrátka všude v online světě.

KDO: Tématem vás provede naše trenérka Hanka Slačálková.

Každý účastník navíc získá dva dárky. Ten první vám pomůže namotivovat vaše lidi. Ten duhý? Ten vám prozradíme v půběru webináře. A protože víme, že tyto informace si zaslouží slyšet každý, je účast na webináři zdarma.

Tak to nezmeškejte a přihlaste se. Kapacita je omezena.

Chcete se o lidech dozvědět víc a lépe se v nich vyznat? 

Přihlašte se na náš webinář. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek