Další inspirativní snídaně s našimi VIP klienty

Již po několikáte jsme se setkali s našimi VIP klienty na Performia brunch time v Praze, na pravidelné snídani plné vzájemné inspirace. Brunch se konal ve firmě BACKBONE s.r.o. a jeho tématem bylo „Kdy je nechat jít“.

Moc děkujeme Kateřině Počtové za milé přivítání a panu Janu Piťhovi za skvělou prezentaci plnou zajímavých videí
o jejich práci.

Ukázku najdete přímo ZDE.

Performia brunch time je setkání, které je zaměřeno na sdílení zkušeností přímo z praxe. Setkávají se zde klienti, kteří již plně využívají naše know-how ve výběrových řízeních a v práci se svým týmem.

Lucie Spáčilová zahájila setkání s tématem „Kdy je nechat jít“ (myslíme samozřejmě zaměstnance). Kladli jsme si otázky: „Kolik šancí dát a kdy je čas se rozloučit?“ „Podle čeho se řídit aby to bylo fér?“ Nebo třeba „Rozhýbu ho, nebo to nemá cenu?“ Následovala diskuze a úspěšné akce z praxe.

Lucie Spáčilová a Kateřina Počtová, personalistka společnosti BACKBONE s.r.o.

Lucie Spáčilová a Kateřina Počtová, personalistka společnosti BACKBONE s.r.o.

Jan Piťha prezentuje firmu BACKBONE s.r.o.

Jan Piťha prezentuje firmu BACKBONE s.r.o.


Přidejte se mezi naše VIP licencované klienty

Více o tom, jak se stát naším VIP klientem, a o tom, co to je on-line systém Performia se dozvíte ZDE. Těšíme se na Vás!


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek