Již po několikáte jsme se setkali s našimi VIP klienty na Performia brunch time v Praze, na pravidelné snídani plné vzájemné inspirace. Brunch se konal ve firmě BACKBONE s.r.o. a jeho tématem bylo „Kdy je nechat jít“.
Moc děkujeme Kateřině Počtové za milé přivítání a panu Janu Piťhovi za skvělou prezentaci plnou zajímavých videí
o jejich práci.
Ukázku najdete přímo ZDE.
Performia brunch time je setkání, které je zaměřeno na sdílení zkušeností přímo z praxe. Setkávají se zde klienti, kteří již plně využívají naše know-how ve výběrových řízeních a v práci se svým týmem.
Lucie Spáčilová zahájila setkání s tématem „Kdy je nechat jít“ (myslíme samozřejmě zaměstnance). Kladli jsme si otázky: „Kolik šancí dát a kdy je čas se rozloučit?“ „Podle čeho se řídit aby to bylo fér?“ Nebo třeba „Rozhýbu ho, nebo to nemá cenu?“ Následovala diskuze a úspěšné akce z praxe.
Přidejte se mezi naše VIP licencované klienty
Více o tom, jak se stát naším VIP klientem, a o tom, co to je on-line systém Performia se dozvíte ZDE. Těšíme se na Vás!
Další články
K 20. narozeninám jsme si nadělili 10. zlatou hvězdu
Tento rok byl pro Performia Česká republika opravdu výjimečný. Naše pobočka slaví 20. narozeniny a k tomu si odnášíme desáté ocenění za nejlépe prosperující a expandující pobočku v rámci Performia International.
celý článekCo se děje v Performii VIP 9-2024
Co se v Performii událo v létě roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.
celý článekCo se děje v Performii 9-2024
Co se v Performii událo v létě roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.
celý článekHistorický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?
Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.
celý článek