Hana Slačálková o tom, jak by měly vypadat kariérní stránky

Rok 2017 byl něčím hodně specifický. Karta se obrátila a kandidáti si začli vybírat firmy např. podle jejich firemní kultury, toho, jestli jsou aktivní na sociálních sítích a celkově podle toho, jak se prezentují jako zaměstnavatel. Hana Slačálková, která toto dění pečlivě sleduje, se tentokrát ve článku pro HR News zaměřila na to, jak by měly vypadat kariérní stránky, aby zaujaly případné kandidáty.

Hana Slačálková, Performia

Hanka ve svém článku uvádí hned 4 body, na které by se měli personalisté zaměřit.

Článek si můžete přečíst na zpravodajském portále pro manažery a personalisty HR NEWS

Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek