HR specialistou snadno a rychle? Nikoli! Dřina, která se ale vyplatí

Práce s lidmi je mnohdy nesnadná a vyčerpávající. A co teprve výběr a hodnocení zaměstnanců a personalistika celkově? Pokud najdete cestu a systém, který vám vše usnadní, může vám spadnout obrovský kámen ze srdce. My v Performii na zlepšování této oblasti v Česku pracujeme už více než 15 let a máme vlastní systém a know-how, které pomohlo velkému počtu firem. Je to něco, v čem vidíš smysl? I ty se můžeš stát součástí týmu a zařadit se mezi nás! Momentálně totiž hledáme někoho na pozici regionálního partnera. 

Performia působí ve 30 zemích světa a pomáhá firmám vybudovat úspěšné týmy. Firmám předáváme naše léty prověřené znalosti, které pomohou zlepšit a zefektivnit výběr zaměstnanců a hlavně sestavit tým úspěšných a produktivních lidí. Díky tomu mohou firmy růst a prosperovat. A to má na starosti náš tým regionálních partnerů, který je v přímém kontaktu s našimi klienty a pomáhá jim vybudovat prosperující společnosti a šéfům ušetřit pár šedivých vlasů.

Naši regionální partneři začínají od úplných základů. Protože máme svůj vlastní systém a know-how, není potřeba mít personální vzdělání, o to důležitější je velká chuť do práce, ochota se vzdělávat a posouvat se v profesní sféře stále dál. Každý regionální partner se proto musí vše naučit, pochopit naše know-how a hlavně jej zvládnout aplikovat spolu s klienty do praxe. Pokud se rozhodneš stát součástí našeho týmu, základem tvých začátků bude intenzivní trénink, kde si osvojíš veškeré znalosti tak, abys pro klienty byl tím nejlepším „parťákem“ v "oblasti lidí“.

Regionální partner pomáhá klientům a firmám, které vytváří hodnotné věci a služby.
Dana Součková, regionální partnerka Performie
Performia ČR je držitelem již 6 zlatých hvězd za nejlépe expandující pobočku světa v sítí Performia International
Nejdřív hodně makáme a ti nejlepší se pak odmění třeba účasní na mezinárodní konferenci (na obrázku v Kolumbii)

Klienti a jejich úspěch je pro nás na prvním místě, a proto na všechny zaměstnance klademe vysoké nároky. Vše se ale vykompenzuje tím skvělým pocitem, kdy ze schůzky, semináře nebo workshopu odchází spokojený klient a děkuje za pomoc, která mu usnadnila jeho podnikání (o tom, jak jsme našim klientům užiteční, se dozvíš víc přímo z jejich úst). Práce regionálního partnera není rozhodně od devíti do pěti a umí být časově velmi náročná, ale pokud ji člověk dělá s nadšením a odhodláním, pocit užitečnosti to celé „přebije“.

Být regionálním partnerem v Performii znamená být hodně na cestách, scházet se s klienty a být s nimi velmi často v komunikaci, připravovat vyhodnocení potenciálu uchazečů nebo stávajících zaměstnanců, konzultovat se šéfy a personalisty jejich problémy s lidmi a celkově zvládat mít toto všechno pod kontrolou. Naši regionální partneři jsou totiž zároveň obchodníci i specialisté na HR. Takže se rozhodně nikdy nenudí.

Díky této práci překonávám sama sebe. Ne vždy je to totiž snadné a lehké. Ne vždy má klient dobrou náladu a ne vždy se vám daří, jak chcete. Ale i z toho se poučíte a pokračujete dál.
Renata Krutská, regionální partnerka Performie

Jak nabírá Performia?

Díky dotazníkům jsme schopni rozpoznat produktivní a šikovné lidi. Novým kolegům  dáváme svobodu a možnost ukázat, co se v nich skrývá, a zároveň mají zázemí skvělého a podporujícího týmu. Mnoho z nás v Performii začínalo bez větších znalosti v oblasti HR, ale s chutí pracovat a něco dokázat (přečtěte si třeba rozhovor s Ivou Schulzovou). Někteří z našich seniorních regionálních partnerů dokonce vedou semináře a přednášky.

Ačkoliv se může zdát, že se jedná o lehkou práci, která člověka pouze baví, opak je pravdou. Stát se regionálním partnerem ve společnosti Performia stojí mnoho úsilí a tvrdé dřiny. Velkou výhodou je sestavení vlastního seznamu klientů, funkční know-how a tým, jehož členové jdou za stejným cílem a vzájemně se podporují.

Pokud se chceš posunout v oblasti HR, chceš se vzdělávat, něčeho v této oblasti dosáhnout a stát se profesionálem v personalistice, ozvi se, a uvidíme, zda jsi ten pravý/ta pravá.

Chceš i ty být součástí týmu Performia? Více informací najdeš v naší sekci Kariéra.
Ozvi se, a uvidíme, zda jsi ten pravý/ta pravá.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek