Inspirativní snídaně ve společnosti školy BASIC

Již po několikáte jsme se setkali s našimi VIP klienty na Performia brunch time v Praze, na pravidelné snídani plné vzájemné inspirace. Brunch se konal ve firmě Základní škola a mateřská škola BASIC, o.p.s. a jeho tématem bylo „Kdy je nechat jít“.

Lucie Spáčilová zahájila Brunch na téma „Kdy je nechat jít“

Lucie Spáčilová zahájila Brunch na téma „Kdy je nechat jít“

Moc děkujeme ředitelce školy paní Svatce Kovářové za milé přijetí a zajímavou prezentaci o škole. V základní škole a mateřské škole BASIC vzdělávají děti tak, aby byly připraveny do života a byly úspěšné a šťastné. Není to práce jednoduchá, ale velmi důležitá a smysluplná. Byli jsme moc rádi, že jsme se mohli podívat přímo do školy.

Performia brunch time je setkání, které je zaměřeno na sdílení zkušeností přímo z praxe. Setkávají se zde klienti, kteří již plně využívají naše know-how ve výběrových řízeních a v práci se svým týmem.

Lucie Spáčilová zahájila setkání s tématem „Kdy je nechat jít“ (myslíme samozřejmě zaměstnance). Kladli jsme si otázky: „Kolik šancí dát a kdy je čas se rozloučit?“ „Podle čeho se řídit aby to bylo fér?“ Nebo třeba „Rozhýbu ho, nebo to nemá cenu?“ Následovala diskuze a úspěšné akce z praxe.

Svatka Kovářová, BASIC, o.p.s., nás provází školou a vysvětluje, v čem je jejich přístup k dětěm jiný než v ostatních školách

Svatka Kovářová, BASIC, o.p.s., nás provází školou a vysvětluje, v čem je jejich přístup k dětěm jiný než v ostatních školách


Přidejte se mezi naše VIP licencované klienty

Více o tom, jak se stát naším VIP klientem, a o tom, co to je on-line systém Performia se dozvíte ZDE. Těšíme se na Vás!


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek