Inzerujte účinně díky našemu novému workshopu

Naučte se s námi napsat inzerát, který vám přivede toho pravého kolegu. Inzerujte kreativně, nápaditě a chytře! Nevíte, jak? Rádi vám pomůžeme na našem novém workshopu.


Již několikrát jsme od našich klientů slyšeli, jak uchazeči hlásící se k nim do firmy nešetří chválou na jejich inzerát. Často na otázku „A proč jste se k nám přihlásil?“ odpovídají právě „Zaujal mě váš originální inzerát“. 

Chtěli byste i vy z vašeho inzerátu odbourat otřepané sekce nabízíme/ hledáme? Pravděpodobně si říkáte „No jasně! Ale jak na to?“ 

Tak právě pro vás máme nyní připravený nový workshop Jak na funkční náborovou inzerci. Jeho cílem bude především naučit vás, jak samotným inzerátem oslovit přesně ty uchazeče, které jste si do týmu vysnili. 

Abyste tohoto dosáhli, je potřeba přistupovat k celému náboru s nadhledem a špetkou kreativity. Jakmile tento pohled na přijímací řízení změníte, začnete sklízet úspěch a budou se k vám hlásit ti praví kolegové.

Aktuální volný termín je 20.dubna 2022 v Praze. Přihlaste se ještě dnes! 

Workshop povede naše zkušená trenérka Hana Slačálková, která nejen, že sama vede výběrová řízení pro naše licencované klienty, ale také přednáší na našich seminářích a pomáhá firmám s vedením výběrového řízení. Je tedy tím správným člověkem, který Vás zvládne naučit, jak na to. 

I po skončení workshopu vám bude Hanka k dispozici pro individuální rady a jakékoliv případné dotazy. Budete mít tedy jedinečnou možnost kompletně doladit svůj inzerát k dokonalosti za pomoci zkušeného profesionála.

Jak jsme se již zmínili, jedná se o workshop pro pokročilé. Pokročilými v tomto případě jste, jestliže jste již absolvovali náš seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým.

Pokud jste tedy šéf či personalista, který již tímto seminářem prošel, budeme se na workshopu těšit právě na vás! Vliv nemá, zda právě nabíráte, nebo jednoho dne teprve nabírat budete. Důležité je, že chcete zvýšit efektivitu a úspěšnost svých náborů.

Chcete se o workshopu dozvědět více? 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek