Jakou imunitu mají vaši zaměstnanci? A víte, jak ji zlepšit?

Vitamín A,B,C,D a pravidelné otužování. Tak o to tu neběží, ale s naším tématem značně souvisí. Tento týden jsme vydali nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky, které má tentokrát podtitul Imunita zaměstnance. Jak ji správně posílit a nepřijít o rozum?


Ve dvacátém šestém vydání najdete rozhovor s Michalem Kabelkou z firmy KAVALIERGLASS. Ten promluvil o tom, čím si udržuje vlastní odolnost a jak se snaží posilovat imunitu zaměstnanců.

„Říká se, že řetěz je tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek. Pokud je to tak, pak je určitě potřeba posilovat každého jednotlivce ve firmě.“
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka ve společnosti Performia, spol. s r.o.

Ani tentokrát nebudou chybět příklady z praxe. Vyzpovídali jsme tři úspěšné klienty a zeptali jsme se jim, jak zvládají stres a jak ukočírují případný stres.

A jak se zvládá stres a posiluje imunita na Kostarice a v Austrálii? Na to odpověděli dva zakladatelé poboček Performie, Evelissa Cubero a Gareth Jekel.

Mimo to vás v tomto díle čeká překvapení. Jaké? To najdete přímo uprostřed časopisu.

Máte už vlastní výtisk? Dejte nám o tom vědět.

Chcete časopis dostávat do schránky? 

Objednejte si předplatné. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek