Již posedmé v řadě je česká Performia nejlepší na světě

Každý rok překonávat vlastní výsledky je náročné. O to větší radost máme vždy, když je první místo naše. I tento rok se konala mezinárodní konference Performia International a i letos se Performia Česká republika stala nejlepší pobočkou na světě.


Novinkou pro letošní rok bylo konání konference. Tentokrát jsme nejeli ani do Holandska, ani do Kolumbie, ale zůstali v online světě, kde se spojilo 30 poboček. Mluvilo se o minulém roce, co se komu povedlo, jak jednotlivé pobočky expandovaly.

"Sedm je krásné číslo. Jsem moc hrdá na svůj tým a na to, co se nám daří uskutečňovat každý den. Expanze může být všelijaká. Můžete vyletět vzhůru o stovky procent, nebo vytrvale stoupat „jen“ o desítky. Oblast, kde působíme, není o tom pořídit novou halu nebo stroj, který o 40 % zvýší produkci. U nás expandovat a zároveň udržet špičkovou kvalitu a péči o klienta, je výzva sama o sobě.  Jsou věci, kde jednoduše nechceme dělat kompromisy. O to cennější pro mě toto ocenění je. Chci poděkovat všem klientům, díky kterým jsme tam, kde jsme. A také svému úžasnému týmu, který drží vysoké standardy a zároveň překovává sám sebe," vzkazuje Lucie Spáčilová

Která čísla nám pomohla k sedmé hvězdě?

  • I přes zásah aktuální situace a karantény, jsme za rok 2019/2020 zvládli vyškolit 613 účastníků, kteří se zúčastnili našich klíčových seminářů.
  • K úspěchu nám pomohli naši věrní klienti takzvaní „VIP licencovaní“, tedy ti, kteří neomezeně využívají
    on-line systém Performia. Takových firem je v Česku 97.
  • Abychom s vámi neztratili kontakt, začali jsme dělat webináře. K nim se celkově připojilo 668 lidí.

Tímto chceme poděkovat všem, kteří nás v minulém roce podrželi. Bez našich klientů bychom nebyli tam, kde jsme. Velmi si Vaši podpory vážíme.

Děkujeme!

Líbí se vám naše vize a chtěli byste se k nám přidat? 

Přihlaste se k nám a my vás budeme kontaktovat.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek