Jsme v top desítce nejlepších zaměstnavatelů. Mít skvělý tým není sci-fi

Každého potěší, když někdo ocení jeho tvrdou práci. A nás to těší o to víc, když jde o potvrzení dovednosti, kterou denně předáváme našim klientům. Za rok 2019 jsme na serveru Vimvic.cz byli nejlepším zaměstnavatelem a v roce 2020 se stále držíme v top desítce nejlepších zaměstnavatelů.


Performia pomáhá firmám najít ty správné zaměstnance. Ukazujeme, jak vybudovat lepší tým, jak poznat, kdo se k Vám hodí. A je dobré, když jsou díky tomu spokojené obě strany. Jen tak může firma dobře prosperovat a být úspěšná. A co učíme ostatní, musíme sami dobře zvládat.

Již před časem jsme se Vám pochlubili oceněním nejlepšího zaměstnavatele roku 2019. Žebříček byl zveřejněný na stránce Vimvic.cz, kde se potkávají zaměstnavatelé a uchazeči. Uchazečům představuje zaměstnavatele, včetně recenzí bývalých i současných zaměstnanců firmy. A tímto hodnocením se snaží přiblížit firmy potenciálním kandidátům.

Kompletní žebříček hodnocení firem naleznete na stránkách Vimvic.cz

Být mezi deseti nejlepšími zaměstnavateli a zařadit se tím mezi firmy jako je Apple Czech, Raiffeisenbank nebo GrandOptical, nám dodává větší odvahu do další práce. Protože vidíme, že vybudovat skvělý tým, který spolu dobře funguje, není sci-fi, a to je to, co chceme všem českým firmám ukázat a co je chceme naučit. Ještě jste nebyli na našem semináři či přednášce? Možná jen nejvyšší čas to napravit.

Naučte se, jak vytvořit a udržet skvělý tým

V rámci dvoudenního semináře dostanete kompletní návod na to, jak poznat, kdo pomáhá a kdo se veze.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek