KONFERENCI Moderní trendy HR 2019 jsme vyprodali několik týdnů před termínem

Hlavní hvězdou letošní konference Moderní trendy HR 2019 bude známý kolumbijský expert na oblast budování týmů Jairo Pinilla, který kromě jihoamerického charisma přiveze i své mnohaleté zkušenosti, neotřelé příklady z praxe a bude na Vás navíc mluvit slovensky! Není divu, že místa na konferenci jsou měsíc a půl dopředu beznadějně obsazená.

A na co se účastníci mohou těšit?

  • Vedoucí a šéfové si neodnesou pouhé poučky, ale sami si najdou svou vlastní cestu, jak přistupovat k lidem, rozumět jim a vést je.
  • Jistotu, že díky Vašemu vedení lidé ve firmě vydrží a dosáhnou ještě lepších výsledků než doposud.
  • Návod, jak sám zůstat motivovaný a nezapadnout do rutiny ve vedení lidí.
  • Tipy k tomu, jak by měla ideálně fungovat spolupráce personalisty a vedoucího.

A nejen to! Účastníky konference čeká také zajímavý jihoamerický doprovodný program, na kterém se podílí celé naše kreativní oddělení. No, co si budeme povídat, účastníci se prostě mají na co těšit. Stejně tak se těšíme i my z Performie. Kdo Jaira totiž zná, ví, že to bude opravdu zážitek.

Budeme se těšit na viděnou na konferenci.
Nos vemos en Mayo!

Zdroj fotografií: archiv Jaira Pinilly a archiv Performia Česká republika


Chcete se dozvědět více o konferenci?

Podívejte se na detaily této jedinečné akce.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek