Letní VIP brunch v Praze byl na téma kde brát kandidáty a nekrást

Tentokrát naším hostitelem na snídani Performia brunch time byla firma ALMARK GROUP s.r.o. Jde o inspirativní snídani v kruhu VIP klientů, kteří plně využívají náš systém najímání vhodného pracovního personálu. Setkání bylo plné vzájemné inspirace a diskuze na téma: „Kde brát kandidáty a nekrást“

Performia brunch time je setkání, které je zaměřeno na sdílení zkušeností přímo z praxe. Setkávají se zde klienti, kteří již plně využívají naše know-how ve výběrových řízeních a v práci se svým týmem.

Položili jste si někdy otázku "kde vzít kandidáty a přitom nekrást?". I když máte inzerát vyladěný a inzerujete, stále byste ocenili více kandidátů? S tímto tématem zahájila setkání paní Lucie Spáčilová. Klienti jako první dostali nový e-book, který napsala - 50 tipů + 1 kde hledat zaměstnance

Firmou nás provedl pan Dušan Richvalský a pan Stanislav Nazarej zakladatelé a majitelé firmy. Hanka Kovaříková se postarala o pohodlí pro hosty. Moc děkujeme za milé přivítání a pohoštění. Oborem firmy je stavebnictví, svářečská a zámečnická činnost. Firma působí také na zahraničním trhu. Pan Dušan a Stanislav si zakládají na kvalitě služeb a přístupu ke klientům.

Performia brunch ve firmě ALMARK GROUP s.r.o.
Performia brunch ve firmě ALMARK GROUP s.r.o.

Performia brunch ve firmě ALMARK GROUP s.r.o.


Zajímá Vás kdo to je VIP licencovaný klient a jak se jím stát?

Podívejte se na to, jak v Performii vypadá cesta klienta.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek