Lucie Spáčilová: Pomoc druhým nám dává obrovský smysl

V Performii už dávno víme, že pravidlo „co dáš, to dostaneš“ prostě platí. Nejen proto rádi pomáháme. Společnost A-B Help je naším milým klientem s tím nejkrásnějším účelem - pomoc druhým. Proto jsme je rádi podpořili. Je to investice do budoucnosti nás všech. 

Produktem společnosti A-B Help je sociální reklama umístěná na minibusech, které jsou darovány několika neziskovým organizacím (dětským domovům, domovům pro seniory a domovům pro lidi s postižením). Cílem je zajistit jim stabilní a spolehlivý způsob dopravy, který jim zjednoduší život. 

Takový druh pomoci nám dává opravdu smysl, proto jsme se v Performii rozhodli stát se jedním ze sponzorů. Podívejte se na medailonek s naší výkonnou ředitelkou Luckou Spáčilovou, která má jasné priority - pomáhat druhým Ať už v podobě správného výběru lidí do týmu nebo pomocí minibusů.

Věříme, že se najde více takových, kteří uvidí potenciál právě v investici do pomoci, která se vyplatí. Přejeme společnosti A-B Help mnoho úspěchů a věříme, že společně porosteme dál. 

Pokud i ty chceš pomáhat druhým, tak neváhej a přidej se k nám! Staň se našim regionálním partnerem. Více informaci najdete na našich kariérních stránkách. 


Chcete zůstat v obraze? Sledujte nás na FacebookuLinkedInu či Instagramu.
Budete tak jako první vědět o všech našich novinkách. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek