Lucie Spáčilová pro BLUETV: Lidé jdou za společnými cíli a účely

Lucie Spáčilová byla hostem pořadu interview Pavla Sehnala v BLUETV.  Rozhovor se samozřejmě točil kolem personalistiky a její aktuální situace na českém trhu. 

Lucie, jako odbornice na budování týmů, zmiňovala v rozhovoru:

  • Proč je důležité ověřovat produktivitu u každého pohovoru.
  • Rozebrala, s jakými typy lidí se ve svém týmu můžete potkat a jaké je jejich procentuální rozložení ve firmě.
  • Zmínila, co je důležité pro udržení lidí v týmu.

Děkujeme za pozvání a milý rozhovor BLUETV


Chcete se dozvědět více o našem know-how a o tom, jak Performia funguje? 

Přijďte na naší odbornou přednášku, na které Vám ho rádi představíme.


Z PRAXE: Proč porozumění lidem zlepšuje manažerské schopnosti


Zapomeňte na ohraná klišé. Rozumět lidem není jen o vytváření společenských vztahů. Je to o odhalení potenciálu každého jednotlivce ve vašem týmu, je to společná cesta k cíli a je to také klíč k efektivnímu vedení lidí. Mohl by dirigent vést stohlavý orchestr, kdyby neznal dovednosti každého hudebníka? Pravděpodobně ano, ale poslouchat by se to nedalo. Stejně tak je tomu i v případě středního managementu. Zeptali jsme se několika zástupců českých firem, kteří vzdělávají své manažery právě v této oblasti, na to, co jim to přináší. Jste zvědaví?

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Z PRAXE: Ovlivňuje interní komunikace spokojenost zaměstnanců?


Interní komunikaci se v poslední době věnuje stále více pozornosti a je pravda, že díky ní můžete přímo ovlivnit firemní kulturu i to, jak se lidem u vás ve firmě pracuje. Navíc existují různé kanály pro interní komunikaci. Co funguje ve firmách našich klientů? Nechte se inspirovat.

celý článek