Lucie Spáčilová vystoupila v podcastu EVOLVE

Vypadá to, že online vzdělávání se ještě chvíli nevyhneme, a tak jsme pro Vás připravili další webinář. Zjistěte s námi, jak v této nejisté době plánovat.


Lucie Spáčilová má více než šestnáct let práce s najímáním nových zaměstnanců a budováním kvalitních týmu. A také o tom mluvila v podcastu EVOLVE. Rozhovořila se o tom, jak najít ty správné lidi. Jak je začlenit do týmu. A jak sestavit tým plný produktivních zaměstnanců.

Pokud vás zajímá, jakých dalších témat se v rozhovoru dotkli nebo potřebujete takový tým sestavit, můžete si pustit záznam z rozhovoru.

Taky si říkáte, že podcastů není nikdy dost? 

Puste si ten náš O LIDECH. 


Historický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?


Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.

celý článek

Co se děje v Performii 6-2024


Co se v Performii událo na jaře roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.

celý článek

Konference 2024 je za námi


Největší akce roku 2024 je za námi. Konference na téma Vybudujte vítezný tým hostila více než 180 účastníků. Proběhla i oslava 20. výročí Performie v České Republice.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek