Máme kompletní seznam klientů, kteří vystoupí na konferenci Performia

Víte už o konferenci na téma Moderní trendy v HR 2015? Konference, kterou pořádáme, se uskuteční 28. a 29. listopadu a vystoupí na ní mezinárodně známý odborník na řízení lidí Mårten Runow. Kromě něj ale vystoupí také několik klientů Performia. Kteří to jsou?

Aby konference byla konferencí, vytoupí v jejím průběhu kromě Mårtena Runowa také lidé z řad našich nejúspěšnějších klientů. Věříme, že jejich vystoupení pro Vás bude inspirativní.

Koho tedy na konferenci z řad klientů Performia uvidíte?

Dominik Kubík, Carl Stahl & spol, s r.o.

Dominika Kubika ze společnosti Carl Stahl & spol, s.r.o.

Ředitel úspěšné mezinárodní firmy, který svým působením na této pozici zvedl obrat firmy až na dvojnásobek bude mimo jiné mluvit o 2 chybách, které ve vedení firmy udělal a ze kterých se velmi poučil

Janu Jáčovou ze společnosti Účetnictví on-line, s.r.o.

Jak může být firma poskytující účetní služby personálně kreativní? Toto vám prozradí spoluzakladatelka, jednatelka a ředitelka společnosti Účetnictví on-line, s.r.o. Jana Pícková.

Jana Jáčová, Účetnictví on-line, s.r.o.
Libor Sedláček, Gumex, spol. s r.o.

 Libora Sedláčka ze společnosti Gumex spol. s r.o.

Jak rodinná firma – specialisté na hadice – expanduje? O analýzu svých úspěšných akcí se s námi podělí ředitel rozvoje společnosti Gumex s.r.o. Libor Sedláček.

Jana Spáčila ze společnosti Quanda International s.r.o.
Bude mluvit o marketingovém principu, který se dá použít v personální oblasti.

Jan Spáčil, Quanda International s.r.o.

Ještě nejste na konferenci přihlášeni? Udělejte tak co nejdříve, moc času a místa už nezbývá!


Chcete se dozvědět o aktuálních akcích, které chystáme?

Podívejte se na jejich seznam.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek