Mårten Runow a jeho tři dny v Praze

Mezinárodně uznávaný spíkr v oblasti personalistiky Mårten Runow dorazil v minulém týdnu do Prahy, aby se zde zúčastnil hned třech událostí. Odpřednášel půldenní odborný seminář Tajemství úspěšného týmu, vystoupil na konferenci HR Meeting 2017: Jak si udržet klíčové zaměstnance a poslední den si našel čas na setkání s našimi VIP licencovanými klienty. A jak to celé vypadalo?

Seminář Tajemství úspěšného týmu proběhl 3. května 2017 v centru Prahy a zúčastnilo se ho 80 účastníků. Celkově tak seminář ohodnotili na krásných 92 %. Děkujeme!

Mårten Runow a jeho pověstné znázornění emocí

Mårten Runow, zakladatel Performia International

Mårten Runow, zakladatel Performia International

Účastníci přednášky se dozvěděli třeba to, že je důležité klást důraz na produkutivitu přijímaného člověka. Ke všemu pan Runow uváděl konkrétní příklady, které vždy k teorii nejvíce pomohou. Pan Runow dokázal lidi nadchnout, pobavit a přitom jim ještě předat pro praxi cenné informace.

"Velmi inspirativně přiblížené skutečné praxi. I přes mou účast na všech odborných seminářích, přednáškách a při práci s testováním uchazečů, mě seminář dokázal stále stejně nadchnout. Vše je pro mě profesionální, skutečné a ověřitelné v praxi. Děkuji, že po skoro dvouleté zkušenosti s Performií mohu tvrdit, že také díky ní mě má práce stále více baví." říká o semináři personální ředitelka společnosti KROUŽKY, o.p.s. Sandra Tomsová.

Konference HR Meeting 2017: Jak si udržet klíčové zaměstnance proběhla 4. května 2017 v pražském Erbia Congress Centru a Mårten Runow na ní přednášel na téma Jak vybudovat úspěšný tým.

Zleva: Hana Slačálková, Mårten Runow, Barbora Hartmannová

Zleva: Hana Slačálková, Mårten Runow, Barbora Hartmannová

Mårten Runow a jeho přednáška Jak vybudovat úspěšný tým

Mårten Runow a jeho přednáška Jak vybudovat úspěšný tým

Na závěr se pan Runow zúčastnil 5. května společně s naší ředitelkou Lucií Spáčilovou setkání s našimi VIP licencovanými klienty v příjemném prostředí Golfu Hostivař. Děkujeme panu Martinkovi, prezidentovi Golfu Hostivař za poskytnutí prostor a možnosti zahrát si s našimi klienty golf.

Zleva: Dominik Kubik, Renata Drahošová, Mårten Runow, Martina Kostková

Zleva: Dominik Kubik, Renata Drahošová, Mårten Runow, Martina Kostková

Renata Drahošová, konzultantka Performia se dělí o svou poslední zkušenost s najímáním.

Renata Drahošová, konzultantka Performia se dělí o svou poslední zkušenost s najímáním.

S našimi klienty si vždy užijeme spoustu přijemných chvil a načerpáme vzájemně mnoho inspirace a rad ze zkušeností, které si předáváme. Níže Mårten Runow a Renata Drahošová, konzultantka Performia s našimi dlouholetými klienty Dominikem Kubikem a Martinou Kostkovou z Carl Stahl & spol, s.r.o.

Lucie Spáčilová v rámci setkání klientů odpovídala na otázky z oblasti personalistiky. Slovo dostali i naši klienti, aby se podělili o svou poslední zkušenost s najímáním.

Všem mnohokrát děkujeme za účast na akcích pana Runowa, pohledy zaujetí nás moc těšily a dokázaly nám, že práce, kterou děláme, má smysl.


Zajímají Vás další semináře a workshopy Performia?
Co se na našich seminářích dozvíte?

Odpovědi na Vaše otázky a další informace o našich seminářích a workshopech
naleznete ZDE. Těšíme se na Vás!


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek