Moderní trendy HR 2019: Konference v rytmech salsy - už podruhé

Ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května se v pražském hotelu Mama Shelter Prague odehrála konference s názvem Moderní trendy HR 2019: Úspěšný vedoucí - úspěšný tým. Účastníky konferencí provedl náš charismatický kolega z Kolumbie Jairo Pinilla Gutiérrez, který přinesl nejen nové pohledy na oblast personalistiky a managementu, ale také energické rytmy salsy a spoustu energie. 

O tématu konference a jejím programu jste si četli už v předchozí novince a tak se nebudeme opakovat a jen to shrneme: Nálada byla skvělá, účastníci nadšení, jihoamerická energie přednášejícího Jaira nenechala nikoho jen tak sedět. 

Takhle vypadala konference v květnu, když necháme atmosféru, program a jen vyměníme lidi, máme video i z té zářijové. 

Pojďme se na naší druhou konferenci podívat v obrázcích.

Kromě hlavního spíkra z daleké Kolumbie na konferenci vystoupili znovu i 4 ředitelé českých firem a organizací z řad našich úspěšných klientů. Ti doplnili témata nejen svým pohledem na věc českýma očima, ale hlavně pohledem z praxe, v níž se mohou pyšnit nemalými úspěchy. 

FRANTIŠEK HLAVÁČ, generální ředitel a předseda představenstva společnosti CFH Group a.s., se rozpovídal na téma Nulová fluktuace v roce 2019. Je to vůbec možné?

LUKÁŠ BECHYNĚ, ředitel organizace ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU, z.s., mluvil o tom, že Silný motiv spojuje.

VLADISLAV POLÁŠEK, výkonný ředitel ve společnosti Karel Kaňák, s.r.o., měl skvělý vstup na téma Ryba smrdí od hlavy.

PETR HAVLÍK, výkonný ředitel a předseda představenstva společnosti Altran CZ a.s., mluvil o tom, co se může stát Když manažer (ne)rozumí svým lidem

Pánové děkujeme za ochotu sdílet své zkušenosti. Bylo to opravdu inspirující!

Jak konferenci zhodnotili účastníci?

Jsem velmi spokojen. Přestože jsem to nečekal, dozvěděl jsem se mnoho nového. Velmi kladně hodnotím formu podání. Ty dva dny mi utekly velmi rychle.
Luděk Drobek, jednatel společnosti Profibaustoffe CZ, s.r.o.
Výborná zkušenost. Pohledn na problém z jiné strany a dobití nové energie.
Vojtěch Ekl, vedoucí výroby ve společnosti VVP-Martin, s.r.o.
Super insprativní akce, díky za ni!
Vladislav Polášek, výkonný ředitel společnosti Karel Kaňák, s. r. o.

Chtěli byste se také zúčastnit některé z našich akcí?

Podívejte se na seznam aktuálně vypsaných seminářů, workshopů a přednášek

Těšíme se na Vás!


Z PRAXE: Proč porozumění lidem zlepšuje manažerské schopnosti


Zapomeňte na ohraná klišé. Rozumět lidem není jen o vytváření společenských vztahů. Je to o odhalení potenciálu každého jednotlivce ve vašem týmu, je to společná cesta k cíli a je to také klíč k efektivnímu vedení lidí. Mohl by dirigent vést stohlavý orchestr, kdyby neznal dovednosti každého hudebníka? Pravděpodobně ano, ale poslouchat by se to nedalo. Stejně tak je tomu i v případě středního managementu. Zeptali jsme se několika zástupců českých firem, kteří vzdělávají své manažery právě v této oblasti, na to, co jim to přináší. Jste zvědaví?

celý článek

Jak ztratit kandidáta v deseti krocích


Boj o skvělé zaměstnance neutichl a firmy se předhání v tom, co jim nabídnout, aby je získali pro sebe. Možná i kvůli tomuto přístupu se některé organizace svým přístupem k výběrovému řízení nevědomky samy ochuzují o zajímavé uchazeče. Co dělají, že ztrácí u své cílové skupiny plusové body? Tady je deset chyb, které ve výběrových řízeních nejčastěji pozorujeme.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek