Na další webinář se můžete těšit již v březnu

Někteří naši animaci kára již znáte. Jedná se o schéma, které ukazuje typy jednotlivých lidí, které najdeme v každém týmu. Díky tomuto rozdělení je můžete snáze rozeznat a rozhodnout se, jestli je ve vašem týmu chceme nebo ne. A právě toto schéma a jednotlivé role na káře vysvětlí a popíše Hanka Slačálková v dalším z našich webinářů v březnu.


Již ve středu 8. března jsme si pro vás připravili další webinář z naší dílny. Tentokrát se s Hankou Slačálkovou trochu vrátíme k samým základům našeho know-how. Na naší animaci kára si ukážeme, z jakých 5 typů lidí se skládá téměř každý tým. Také si ale ukážeme, jak by podle nás měl vypadat ideální tým, který funguje a řítí se vstříc splnění všech svých cílů.

Věděli jste například, že to, jaký typ člověk je můžete poznat již na pohovoru? Díky tomu můžete předejít některým negativním efektům, které by mohl v týmu způsobit, pokud byste ho přijali. Zároveň však můžete tento model použít na již stávající členy týmu. Díky tomu, že budete vědět, koho máte na palubě a jak k němu přistupovat, můžete vystřelit svůj tým doslova k hvězdným výsledkům.

Webinář proběhne ve středu 8. března od 14:00, jako vždy je účast po registraci zdarma

Přihlaste se na webinář již nyní! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek