Nejlepší vánoční dárek pro obchodní partnery? Plakát nebo publikace

Nechceme vás nějak stresovat, ale Vánoce se blíží kvapem a vánoční dárky pro obchodní partnery či kolegy začínají být čím dál aktuálnějším tématem. Možná bychom Vám právě s tímto my v Performii mohli pomoci.

Máme pro Vás speciální vánoční akci na plakát se stále populárnější "Károu" - znázorněním klasického týmu, který ve firmách našich klientů pomáhá i motivuje. Jak?

„Plakát jsem si vyvěsil v kanceláři na nástěnku přímo za mým stolem, aby byl na očích všem, kteří jdou za mnou nebo jen okolo. Plakát ukazuje to, jak většinou vypadá situace nejen ve firmě, ale i ve společnosti a i to, jak se tato situace dá zlepšit a posunout. Plakát je jak pro mě, tak i pro kolegy osobní motivací," řekl Radovan Růžička, ředitel české pobočky společnosti BRICOL - M, spol. s r.o.

Nevíte, co pořídit svým obchodním partnerům? Nejlepším dárkem bývá ten, který je nebo celou jejich firmu či jakoukoli jinou skupinu, posune v novém roce zase o kus dál. A tím by právě tento plakát mohl být. Co myslíte?

Plakát Kára

Získejte plakát "Kára" jen za stovku

Pokud si objednáte 10 a více kusů tohoto motivačního plakátu, bude cena jednoho plakátu
100 Kč bez DPH.

Celkové poštovné (200 Kč) není v ceně, ale pokud se chystáte na některou z našich akcí, budete mít poštovné zdarma. Přichystáme Vám plakáty k vyzvednutí.

Běžná cena plakátu je 496 Kč bez DPH. Cena plakátu je uvedena bez rámu, dostanete jej v tubusu. Pokud byste si chtěli dokoupit rám, jeho cena je 550 Kč s DPH.

Akce platí pouze do 30. listopadu 2016 včetně. Později už by Vám plakáty nemusely dorazit včas.

A co další publikace?

Věděli jste o tom, že knihy a publikace patří dle průzkumů už dlouhou dobu mezi 3 nejpopulárnější vánoční dárky v mnoha zemích?

A víte o tom, že máme v Performii i další publikace, které by se Vám možná hodily jako vánoční dárek? Chtěli byste jich víc? Pak bude možná i u nich trochu lepší cena. Stačí vyplnit formulář níže a my už se Vám ozveme.

- BROŽURA "5 klíčů k úspěšnému přijímacímu pohovoru" je něčím, co by v jakékoliv firemní knihovně nemělo chybět.

- DVD "Emoce na pracovišti" je velmi dobrá pomůcka pro šéfy a manažery, kteří chtějí s větší lehkostí zvládat své lidi a rozumět jim.

Publikace Performia

Darujte dárek, který vzdělá, namotivuje, potěší a vydrží!


Máte k publikacím či vánoční akci nějakou otázku? Vyplňte a my se Vám ozveme.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek