Nenechte si ujít prosincový webinář na téma „nejsou lidi"

Míra nezaměstnanosti klesla v Česku na neuvěřitelné 3,5 %. Jak v takové době nabírat nové kvalitní zaměstnance a nemuset používat výmluvu, že "nejsou lidi"? Odpověď rpo vás nachystáme v podobě webináře na téma „NEJSOU LIDI!": 5 kroků, díky kterým už tohle nebudete muset říkat. 


Webinář povede naše zkušená trenérka Hanka Slačálková, která také pomáhá našim klientů s výběrem toho správného zaměstnance například pomocí U-testů pro uchazeče. Poradí vám, jak na nábor nových zaměstnanců v době, kdy se trh práce potýká s nedostatkem lidí obecně. Víme, že to není nic lehkého, a právě proto pro vás máme hned několik cenných rad. 

Připojte se k nám na webinář 8.prosince 2021 tentokrát na téma
"NEJSOU LIDI!" 5 kroků, díky kterým už tohle nebudete muset říkat.

Co můžete od webináře očekávat? 

  • příklady z praxe
  • praktické rady, jak si poradit s nedostatkem uchazečů
  • online prostředí 
  • cenné postřehy zkušené trenérky a konzultantky Hanky
  • odpovědi na vaše dotazy v reálném čase v průběhu webináře

Webinář je online, a navíc zcela zdarma. Stačí se jen pohodlně usadit, připojit se v ten správný čas a nechat se inspirovat. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek