NOVÝ WORKSHOP: Poznej svůj skutečný potenciál

Zajímalo Vás vždy, jak vést lidi podle typu jejich osobnosti? A jak zvýšit úroveň jejich zodpovědnosti? Jak je přivést k větší iniciativě, efektivitě a jak vylepšit jejich vztahy? Pak jste tady správně. Máme zbrusu nový specializovaný workshop Poznej svůj skutečný potenciál, na kterém se odpovědi na tyto otázky dozvíte. 

Pro koho je seminář určený?

Tento seminář není jen tak pro někoho. Je pro šéfy, lídry a manažery, kteří se nebojí skrze poznání svých vlastních plusů a mínusů více porozumět svým lidem. Získáte ty nejcennější tipy z praxe, jak pracovat s týmem, ale pozor - začít musíte u sebe. Máte na to odvahu? Tak se podívejte na detaily workshopu a třeba se rovnou přihlašte na jeden z vypsaných termínů.

Interní verze workshopu ve společnosti Wienerberger s.r.o.

Workshop umíme i interně. Tenhle byl zrovna pro společnost Wienerberger s.r.o.


Chcete zůstat v obraze? Sledujte nás na FacebookuLinkedInu či Instagramu.
Budete tak jako první vědět o všech našich novinkách. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek