O lidech v roce 2021 boduje!

Popularita podcastů roste, a to i v České republice. Pojďme se společně ohlédnout za tím naším. Podívejme se, jak si vedl podcast O lidech v roce 2021.


Největší výhodou této platformy je především naprostá časová flexibilita. Každý si může zvolit, co přesně ho zajímá a kdy bude mít čas věnovat tomu svou pozornost. Často se pak setkáváme s poslechem podcastů během jízdy v dopravních prostředcích, v autě či při procházkách. I náš podscast O lidech s Lucií Spáčilovou si můžete pustit kdykoliv. Najdete nás na všech podcastových platformách. 

První epizoda roku 

První epizoda roku 2021 vyšla hned 5. ledna 2021. Jejím hlavním tématem byla Odolnost vůči stresu. Díky několika měsícům života s covidem a právě odcházejícím vánočním svátkům bylo toto téma vyhledávané a aktuální.

Poslechy mimo Českou republiku 

Ať už v jiných zemích žijete, nebo s vámi náš podcast cestuje, jsme rádi, že nás posloucháte. Databáze zemí, kde jste si O lidech pustili, se za rok 2021 rozrostla o 6 zemí. Nejčastěji nás tedy mimo území ČR posloucháte například v Polsku, Rakousku a Německu.

Celkově jsme za rok 2021 vyprodukovali 684 podcastových minut, což odpovídá celým 22 epizodám. A to ještě nekončíme! Už jste slyšeli naši novou epizodu Flexibilita práce

Jedeme dál! 

Nový rok je za dveřmi a my se nechystáme polevovat. Očekávejte od nás tedy pravidelně nové díly O lidech na ta nejaktuálnější témata.

Mimo spousty dalších vylepšení plánujeme do budoucna natáčet podcasty s více hosty. Můžete se tedy společně s námi těšit na nekonečné množství inspirace a nápadů. 

Poslouchejte nás i nadále a pomozte nám vzdělávat sebe i ostatní v oblasti lidských zdrojů a personalistiky. 

Ještě nás neposloucháte? Nevadí, nikdy není pozdě začít! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek