Performia opět zaplnila všechny židle na HR Days!

Odborný veletrh HR Days, který se koná spolu s Profesia Days jsme letos opět doplnili o 2 přednášky ředitelky Performie Lucie Spáčilové. Veletrhu se účastnilo téměř 1 000 návštěvníků a přednášky od Performia byly opět naplněné.

Lucie Spáčilová na HR Days

Lucie Spáčilová na HR Days

Minulý rok praskala přednášková místnost zóny B při přednášce Lucie Spáčilové ve švech. A proto byla právě tato přednáška letost v zóně A, kde je i více místa. A jak vidíte sami, opět jsme měli plno. Děkujeme!

Přednášeli jsme na tato témata:

  • Nelehká role personalisty aneb Zapojte všechny, ať jen „neremcají“
  • Jak z firmy udělat magnet na kvalitní kandidáty?

Mimo Lucie Spáčilové se na HR Days letos představila i jedna z našich zkušených konzultantek Veronika Bojdová. V rámci programu v zóně C diskutovala s hosty na téma "Moje role personalisty. Jak to vidím já a jak to vidí zbytek firmy?".

Veronika Bojdová, Performia

Veronika Bojdová, Performia


Děkujeme všem, kteří si nás přišli poslechnout, a již teď se těšíme na další ročník.
(Více na www.hrdays.cz)


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek