PERFORMIA se již podruhé stala partnerem charitativního koncertu

Jedná se o již druhý charitativní koncert nejen vážné hudby, který pořádá jeden z našich cenných klientů, v podání předních umělců české operní, koncertní a muzikálové scény, sólistů a členů opery Národního divadla a mnoha dalších. A my jsme se již podruhé rádi této akce stali partnery. Cílem charitativního koncertu je pomoci dětské hematoonkologii v Českých Budějovicích pořídit dvě dětská elektronicky polohovatelná lůžka.

Koncert se uskuteční 15. listopadu 2017 v Lichtenštejnském Paláci – Sál Martinů (Malostranské náměstí 13, Praha 1) pod záštitou děkana Akademie múzických umění v Praze prof. Vlastimila Mareše. Akademie múzických umění v Praze poskytne tento sál na plánovaný charitativní koncert zdarma. V sále Martinů je k dispozici 200 míst.

Nápad na uspořádání charitativního koncertu je osobní aktivitou členky Národního divadla a má velkou podporu z řad dalších umělců. Impulsem k této charitativní akci byla úspěšná dva roky trvající léčba 4 letého Martínka Matouška na oddělení dětské hematoonkologie v Českých Budějovicích, který prodělal akutní lymfoblastickou leukemii. Patronem koncertu je primář MuDr. Vladislav Smrčka.

Zapojte se také, kupte si kulturní zážitek!

„Cílová částka je 100 000 CZK, která by celá byla předána dětské hematoonkologii v Českých Budějovicích přes Nadační fond Rafael dětem. Vzhledem ke kapacitě sálu je hodnota jednoho lísku na koncert ve výši 500 CZK. Všichni umělci vystoupí samozřejmě bez nároku na honorář." uvedl David Vodehnal, výkonný ředitel společnosti Centec, spol. s r.o., klient Performia, který s organizací koncertu pomáhá.

Podpořte dobrou věc jednoduše tím, že si vyjdete na koncert kvalitní hudby. Lístkem můžete odměnit jak zaměstnance, tak i dlouhodobou spolupráci s vašimi klienty. Performia už samozřejmě lístky zakoupila také.


Pro zakoupení vstupenek a jakékoliv další informace kontaktujte výkonného ředitele společnosti
Centec, spol. s r.o., pana Davida Vodehnala:
E-mail: david.vodehnal@centec.cz
Tel.: 602 694 280


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek