PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Lenka Komorousová?

Společnost PERFORMIA je na českém trhu 12 let.
29. dubna 2004 byl v České republice spuštěn Performia online systém.

V rámci oslav Vám představujeme každý týden jednoho člena týmu Performia, který se podílí na plnění účelu PERFORMIA:

Účelem Performia je pomáhat a podporovat společnosti s hodnotnými produkty či službami v oblasti budování týmů. To uskutečňujeme prostřednictvím sdílení uceleného know-how a efektivních on-line nástrojů, které činí hodnocení a výběr zaměstnanců úspěšnějším, a naši klienti tak mohou naplnit své vlastní cíle, růst a prosperovat.

Pojďme se podívat na to, jak své působení u PERFORMIE vnímá Lenka Komorousová, manažerka pro podporu VIP klientů, kteří mají licenci pro PERFORMIA online system, a personální konzultantka:

Lenka Komorousová, Performia

1. Lenko, řekni mi, jaké to bylo na samém začátku, před 12ti lety, kdy jsi nastoupila?
Do Performia jsem nastoupila v roce 2004, to byly synovi 4 roky. Říkala jsem si, že budu mít jen pár schůzek týdně. Nikdy jsem neobchodovala. Nejvíc mě zaujal účel firmy, to byl důvod, proč jsem do toho šla, byla to pro mě velká výzva. Ve firmě byla jen Lucka a Táňa na zkrácený úvazek. Vše jsme dělaly samy, žádný marketing, žádná podpora, žádný časopis... nic.

2. Pokus se srovnat to, kde jsi byla na začátku a kde jsi teď.
Neměla jsem žádné zkušenosti, říkala jsem si: Co já na schůzkách tak budu říkat? Budou se se mnou klienti vůbec bavit? Po cestě na schůzku jsem studovala, byla jsem dost stydlivá, dost jsem si nevěřila. Do Prahy autem jsem si netroufla a po Praze už vůbec ne.

V současné době je pro mě stále silný účel naší firmy. Lidé kolem mě říkají, že jsem se hodně změnila a posunula dopředu. To, co zvládám teď, bych na začátku nedala. Mám pevnou jistotu a zkušenost z praxe. Vím, že klientům dokážu pomoci. Chci se stále posouvat dál a to je základ všeho, hranice si stanovujeme jen my sami.

3. Co máš na Performii nejraději?
Je to účel firmy. Opravdu naším know-how pomůžeme najít schopné lidi a ti mohou podpořit expanzi našich klientů. Šéfové mají čas pro tvoření, směrování firmy a na svou rodinu. Dále je to Lucka Spáčilová, která mě vždy podporovala. Dokázaly jsme spolu zvládnout i nelehké chvíle a za to jsem jí vděčná. Stále směruje firmu tím správným směrem a má skvělé nápady. On popravdě celý tým Performia je úžasný, všichni táhnou za jeden provaz a dávají do toho maximum. Není to jen klišé.

4. Co ti v práci pomáhá? Máš nějaké motto?
Vždy se dá najít řešení.


Chcete se dozvědět více o týmu Performia?
Medailonky všech členů Performia týmu naleznete na stránce Kdo se o Vás stará.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek