Přivítali jsme nové členy Performia týmu

V Performii se rozhodně nenudíme. Práce máme zkrátka dost, a proto jsme se rozhodli expandovat a do naši party přibrat další lidi. Jak totiž říkáme našim klientům, pracovní trh se uvolnil, a tak je nejlepší doba najmout nové lidi.


Aktuální situace, kdy se zvýšil počet nezaměstnaných, má jednu velkou výhodu. Můžete si najít toho správného kolegu do týmu. Na trhu práce teď můžete najít lidi, kteří by jinak o změně neuvažovali, ale rozhodně mají co nabídnout.

My jsme se do toho obuli a situace využili, a tak vám můžeme představit tři nové obchodní partnery. Náš tým jsme rozšířili jak v Čechách, tak na Moravě. A konečně můžeme říct, že v naši partě máme chlapa. V září v moravskou pobočku podpoří Michal Mitrovský a spolu s ním nastoupí i Soňa Chlumová.

Michal Mitrovský nastoupil do brněnské pobočky 

Soňa Chlumová je novou posilou, která bude působit v Přerově

V Praze jsme už přivítali Radku Knapovou, která k nám nastoupila v obrovské rychlosti a je pevnou posilou našeho týmu. "Nástup do Performie byl naprosto profesionální, velmi příjemný, rychlý, ale i intenzivní, což bylo super. Od začátku jsem vnímala podporu a pomoc, kdykoli jsem potřebovala poradit, věděla jsem, na koho se obrátit. Skvělé jak všichni táhnou za jeden provaz, jsem ráda za tuto příležitost, kterou mi Lucka (Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performie) dala." 

Radka Knapová doplnila pražský tým

Michal, Soňa a Radka s naší trenérkou Hankou Slačálkovou

Zkrátka, když člověk hledá, tak najde. A jak radíme klientům, rozhodně není špatná doba na to, si najít ty správné lidi a vytvořit tak skvělý tým.  A pokud by k nám chtěl nastoupit někdo další, zoufat si nemusí. Jedno místo v pražském týmu máme volné. Stačí se jen přihlásit.

Chcete i vy být součástí týmu Performia?  

Přihlaste se a my se vám ozveme. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek