Rok 2022 a jak jsme si v něm vedli

Před chvílí nám začal nový rok a my už jsme se za tím předchozím párkrát ohlédli. Tentokrát jsme to ale vzali z hlediska čísel. Ta totiž nelžou a mluví jasně. A jak jsme si tedy vedli?


Přesto, že už nám doba umožňuje stýkat se živě, webináře se staly oblíbenou součástí našich služeb. Pořádáme je tedy i nadále. Za tento rok jsme jich odvysílali celkem 5. Zúčastnilo se jich 1 252 lidí a dalších více než 1 500 jich zhlédlo webinář ze záznamu.

Vrátili jsme se také k živým přednáškám Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli. Za rok 2022 jsme uspořádali celkem 3 přednášky s celkem 69 účastníky.  K dispozici ale stále máme i online verzi této přednášky, kterou loni využilo 31 lidí.

Naše trenérky nezahálely ani v přednášení našich klíčových seminářů. Tam jsem za rok 2022 vyškolili celkem 224 lidí. Nádherná práce! Naším hlavním cílem je, být pro naše klienty vždy pevným bodem, a to nejen na schůzkách, ale také na telefonu. Schůzek jsme celkem s našimi klienty absolvovali 1 349 a telefonicky jsme se spojili 8 315krát. 


Jak mnozí z vás asi vědí, pravidelně přispíváme články a novinkami na náš web. Rádi se touto cestou dělíme o naše zkušenosti z praxe i o to, co se u nás právě děje a jak se nám daří. Do této sekce na našem webu se za rok 2022 podívalo celkem 39 315 návštěvníků.

Každé 3 měsíce pro vás i dále vydáváme náš časopis Dobrodružství personalistiky nabitý odbornými články nejen od nás, ale také od našich klientů. Věděli jste, že je možné objednat si náš časopis také jako předplatné? Za rok 2022 mezi předplatile přibylo 19 z vás. A co to znamená? Jednoduše to, že jakmile náš časopis opustí tiskárnu, putuje k vám. Předplatitelé jsou tedy jedni z prvních, ke komu se naše dílo dostane.


Nemusíte nás však jen číst. Každé dva týdny jsou Lucie Spáčilová a Barbora Hartmannová i k poslechu. Pravidelně totiž vychází náš podcast O lidech, který můžete poslouchat na všech dostupných podcastových platformách. V roce 2022 vyšlo celkem 28 epizod.

Doufáme, že váš rok 2023 odstartoval právě tak, jak jste si přáli

Váš Performia tým

Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek