Rok Performia 2021 v číslech

Za týden tu máme konec roku 2021. Nastane rok 2022, nové cesty, nová předsevzetí a nové výzvy.  Stejně jako rok je označen číslem, i další hodnotné informace mohou být vystiženy číslem. Rádi bychom vám za Performii pár takových čísel představili.


Jak určitě většinou tušíte, bude se jednat primárně o čísla, kterých jsme za tento rok v české Performii dosáhli. Pravidelná připomínka toho, jak tvrdě pracujeme a jak se nám díky tomu daří, je totiž vždy potřeba.

Již v minulém roce se staly trendem naše webináře, se kterými jsme hojně pokračovali i v letošním roce. Ani v příštím roce s nimi nehodláme nijak zahálet. Avšak díky tomu, že se doba přeci jen na chvilku umoudřila, zvládli jsme společně také živé semináře. Na těch jsme za rok 2021 strávili společně 132 celých dní. Jednalo se samozřejmě jak o semináře klíčové, tak i specializované.  


Celkově jsme s našimi klienty absolvovali 1 244 schůzek. Některé živě, některé online, ale vždy se stejným cílem. A tím samozřejmě není nic jiného než efektivnější fungování vašich týmů a zlepšení přístupu k lidem v nich.

Ve vzdělávání v oblasti lidských zdrojů jsme nezaostávali ani s podcastem. Ten jste si mohli poslechnout ve 22 epizodách, což odpovídá 715 minutám. Poslechovost podcastu byla v tomto roce neuvěřitelných 5 325 přehrání.


Ani naše webové stránky a sociální sítě nezůstaly pozadu. Díky neustále se měnícím aktuálním tématům jsme měli možnost, psát pro vás ty nejzajímavější a nejaktuálnější články v oblasti lidských zdrojů. Díky tomu se můžeme pochlubit návštěvností článků a novinek na webových stránkách, kterou reprezentuje číslo 39 996.

Návštěvnost webových stránek Performia, kde se můžete dozvědět víc o našich záměrech a cílech, je potom 87 590 návštěvníků.

Také jsme se jako česká Performia stali držiteli již 8. hvězdy za expanzi v pořadí. 

I v příštím roce se na nás můžete těšit. Budeme vás i nadále zahrnovat pravidelnými tipy a triky, přispívat na náš blog i publikovat v médiích a na podcastových platformách

S přáním příjemného prožití svátků a pohodového vstupu do nového roku,

Váš Performia tým

Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek